Taip, kelias tarp Vilkijos ir Jurbarko. Čia nuotraukos iš ruožo tarp Veliuonos - Raudonės.

Tik nuotraukų kokybė kažkaip labai dingo įkėlus, nebūdavo anksčiau taip.upinis rašė: ↑27 Geg 2018 21:57Malonūs vaizdeliai, V1lius.
Žadu ir aš tuo keliu link vaikystės vietų Nemune patraukt. Tik gal kiek vėliau.
O sakyk, koks prakeiksmas tuos tavo bassaday persekioja? Jei gerai pamenu, tai jau nebe pirmą prarandi. "Nušauni", ar dar yra koks gudrus būdas jų atsikratyt![]()
Jei rimtai, tai gaila. Geras vobleriukas![]()
O dėl Bassday, tai matyt Nemuno prakeiksmas, nes praėjusios vasaros pabaigoje vieną, kiek pamenu, lydekiokas nusinešė, o šįkart, kad ir kaip bebūtų keista, bet žvejodamas pilnai įsibridęs sugebėjau visiškai paviršinį masalą į kažkokias šakas, kurių nesimato įvairuoti, mėčiau gal valandą toje vietoje, nieko ir prieš baigiant žvejybą kažkur strigo, nedabridau, tai galiausiai trūko per fluoriką. O dėl nušovimų, tai čia sezono pradžioj buvo bajerių su tuo Sunline valu, du kažkuriuos voblerius nušoviau, pasikeičiau valą tai nebepasikartojo

O dėl voblerio, tai tikrai geras, mano vienas iš, jei ne pats mėgstamiausias, tam gryniausiam vasariškam periodui nuo gegužės iki liepos, rugpjūčio, jei tik oras geras. Jei tik šapalas paviršiuje kažkaip juo pasitikiu labiausiai, ir jei jau Bun'as nesudirba, kiti irgi nepadaro stebuklų. Srovę laiko gerai, pagal savo dydį sunkus ir gerai toli metasi, liuks. Galvoju keliauti šį vakarą gal kur netoliese į Nerį pamėtyt, tai pakeliui reikės stabtelti Trituruse prigriebti kokį Bun'iuką. Fainai, kai gali po darbo grįžęs dar kelias valandas pakimarinti, pralaukti kamščius ir vos ne 20 valandą išlėkęs dar porą valandų gali su šviesa mėtyti

Kokios spalvoms jums labiausiai? Man kažkaip gal psichologiškai dėl natūralesnių, 'vabališkesnių' spalvų labiausiai 291 ir 321 - https://triturus-fishing.com/lt/vobleri ... /bun-kobun