shelwius rašė: ↑17 Bal 2018 10:49
Liuks komplektukas ! Gak reiks savaitgalį pabandyt kokį sumedžiot...
Ačiū. Penktadienį praneša gerą orą, matyt ir aš bandysiu
giedriuzzz rašė: ↑17 Bal 2018 13:54
V1lius, turiu keletą klausimų tau dėl sistemos...
Kam tau tas suktukas jei gaudai vien vobleriukais? Manau jis nereikalingas..
Ar ne per didelis segtukas tokiam vobleriukui? Aš renkuosi mažesnius..
Naudojant segtuką, aš tą žiedelį nuo voblerio priekio nuimu.. manau jis nereikalingas visiškai.. nebent rišant valą tiesiai prie žieduko, be jokių segtukų
Teisingos pastabos. Suktukas nebent anksčiau pasitarnaudavo, kai nemokėjau (ar nenorėjau išmokt) gero mazgo, kaip sujungti PE ir fluoriką, o dabar tai reikalo tikrai nėra, lyg ir nedėdavau jau aną sezoną, bet dabar net nepagalvojau. O dėl segtuko, tai taip, didoki, ypač tokiam 2 gramų vobleriukui, kurį jau visa ta grandinėlė skandina ir iš floating tampa sinking

nulėkiau neapsižiūrėjęs, tai tik tokio dydžio turėjau, bet kaip tik šian ar ryt lėksiu iki Trituruso vobleriukų pasidairyt, tai reikės pasiimt pakelį, kitą smulkių karabiniukų. O to žiedelio nuo voblerio niekad nenuiminėdavau. Gal jis duoda kažkiek daugiau laisvės vobleriui judėti nei jungiant tiesiai prie žieduko? Nors, kad jis nebūtinas ir kuo mažiau "karolių", tuo tikrai geriau. Sekantį kartą bandysiu dėti tik karabiniuką.
Dar prisiminiau, esu pastebėjęs, kad toks šapalistas iš youtube, kur tonais žuvis traukia visad naudoja stygą pavadėliui, ir niekas ten jos nesibaido.

Nors čia matyt kiekvieno filosofija, man vis tiek norisi kuo lengviau, preciziškiau, taip, kad fluorikas man labiau prie širdies.