Sveiki visi

senokai čia nieko nerašiau tik sekiau visą temą pastoviai visus metus. Praitas sezonas man buvo tikrai ne koks nes buvau išvykęs upėtakių žvejoti tik 8 kartus ir tai visi nesėkmingi, kaip sakoma mažų pabaidytų upėtakiukų mačiau, keletą mažiukų kibimų turėjau, bet net ir jų ištraukti nepavyko, nes atsipurtė, todėl forume nieko gero parašyti neturėjau iki šito šeštadienio, nes pagaliau šiais metais per trečią žūklę atsidariau ir aš

. Radau upelį, kuriame tikrai gyvena upėtakiai ir ne patys mažiausi.

Emocijų, adrenalino ir laimės buvo tikrai daug , kai vargais negalais įkalbėjau užkibti savo patį pirmajį, kad ir nelegalų apie 25cm upėtakį. Jis atakavo mano masalus 7 kartus, kol galiausiai užkibo ir va nuo to upėtakio pagavimo mano žvejyboje įvyko kažkos lūžis, nes be to upėtakio tą dieną dar pagavau 3vnt, vienas 20cm, kitas vėl apaie 25 ir trečias buvo legalus 30cm. Na ir žinoma dar turėjau 8 kibimus, kurių nesugebėjau legalizuoti, nes vieni atsipurtydavo, kiti kablių paragaudavo ir nebeimdavo ir žinoma buvo tokių pora nemažų iš akies vandenyje virš legalaus dydžio, kurie puolė po vieną kartą ir paskutinę akimirką kažko persigalvodavo, įlysdavo į savo slėptuvę ir kad ir kiek įvairių masalų nekeičiau jų neišprašiau, gal mane pamatydavo nežinau, beje visos žuvys plaukioja toliau gyvos, nors ir kaip tyčia į šitą vienintelę žūklę nepasijėmiau graibšto, todėl žuvis teko iškelti trumpam ant žolytės, žinau, kad negerai, bet kitaip būčiau nenufotografvęs, bet stengiausi, kuo greičiau paleisti atgal. Ai ir dar vienas įdomus dalykas, kad visas žuvis pagavau ant kinietiško voblerio už 4e D contact kopijos, dirba nerealiai į visokius Japoniškus brendus net nekreipė demesio tik toje pačioje vietoje užsidėdavau D contact ir iškarto atakuodavo. Dabar jau kinietišku voblerių nenurašysiu, kaip visiško šlamšto, aišku niekam tikusių daugiau pagamina, bet yra ir labai gerų.
Dar labai noriu padėkoti visiems, kurie draugiškai pasidalinote savo patirtimi ir patarimais, kaip pradėti gaudyti, kokius masalus naudoti ir panašiai

. Visa tai tikrai turėjau daug reikšmės, aišku tikrai reikėjo paklausyti protingų ir jau patirtį turinčių šitoje upėtakių žūklėje žmonių, kurie man aiškai pasakė iškarto, kad geriausiai pradėti mokintis nuo gegužės - birželio mėnesio, nes tada viską lengviau suprasti, kas ir kaip, o ne žiemą, kaip aš dariau, gal dabar tiek laiko nebūtų reikėję, kad pagaučiau pirmą upėtakį.
Žinoma dabar užsikabinau ant šitos žūklės dar labiau ir artimiausiu metu vėl lėksiu jų gaudyti, nors turiu pripažinti, kad šita žūklė tikrai yra labai pavojinga gyvybei, nes dešimtoje žūklėje turėjau pasimatymą su bebru, gerai, kad viskas gerai baigėsi, nes suveikė man adrenalinas ir nuo jo dingau per kelias sekundes. Nežinau, kodėl jis ėjo link manęs, nes buvo per tris metrus nuo manęs ant kranto, ar sirgo pasiutlige, ar tiesiog savo teritoriją norėjo apginti, o šitą žūklę grįžtant namo, norėjau peršokti rastą ir su netampriomis britkelnėmis, man to padaryti nepavyko tai visas visu ūgiu plojausi į pliurzę tame tarpe ir veidu

. Gerai, kad meškerė nesulūžo ir ant kokio baslio nepasimoviau

, bet taip šita žūklė mano galva turi daugiau pliusų negu minusų, sportas, grynas oras, adrenalinas ir laimingos akimirkos, kai užkimba žuvis. Ai beje, kokia dabar naudojate nemokamą gerą nuotraukų talpyklą, kad po kurio laiko foto nedingtų, kai čia patalpinsiu?