As cia kainas kolkas lietuvos interneto parduotuvese primeciau (konkreciai spiningavimas.lt), o kai daeisiu iki realaus pirkimo reiks daryt rimtesny investigation'a. Itariu, kad i anglerdirect.co.uk reiks lyst - ten kainos nesikandzioja, tik sandelius jie ten itariu nespeja pildyt, nes tai "available" tai" out of stock"...zhnyplius rašė: ↑23 Vas 2018 10:36Asmeniškai stradicą tokiam reikalui CI4 pasirinkęs esu tai puikiai draugauja ir su Tict Inbite 73 TB ir su yamaga blue current 68 ploniausias valas kuri buvau suvynioja YGK G soul X4 0.25. Pagrinde naudoju su sunline small game 0.3 - jokių problemų dėl kilpų tik bugeniai gilūs tai daug backingo reikia (ps bacingo diametras neturi labai nuo pinto diametro skirtis) tai jei stradicas 2500 dydžio su giliu būgnu o žvejoti su plonu pintuku galvoji nusiteik kad kelis šimtus metrų 0.12 mm mono užsipirkti backingui teks.
PS: kur čia CI4 stradicus už soare BB kainą pardavinėja? nes pigiausia kiek žiūrėjau tai soare BB - už 100 EUR galima paimti kai Stradicas pigiausias apie 135 EUR - sukasi.
Aš kažkur apie Kalėdas iš anglerdirect.co.uk atsisiunčiau Stradicą CI4 3000. Kaina sumoje gavosi apie 123 eurus, nes prisiregistravus duoda nuolaidą, bet apmokant laiko, kad eurus verčia svarais ir už tai dar truputį bankas nuskaičiuoja. Siuntimas tarptautinis nemokamas nuo 100 eurų. Tuo pačiu metu jie pardavinėjo Stradic FK 2500 dydžio rites už 99 eurus.Qmas rašė: ↑23 Vas 2018 11:43Tiesa, prie to pacio - siunciates cia kas is to anglerdirect.co.uk? Normaliai supakuoja, greit atsiuncia? Kadangi is sportdirect nemazai tenka siustis, tai kogero anglerdirect irgi tas pats galioja - kol ta sala EU priklauso - jokiu papildomu mokesciu netaikys? Ir beto ten kiek skaitau siunciant i lithuania ir jei pirkinys virsija 49 svarus - tai siuncia nemokamai?? Ar gali toks geris egzistuot siais kapitalimo laikais?
Į stradika kad 3 guolius įdėti užtrunki 3 mingdeivis rašė: ↑24 Vas 2018 23:05nedidelis pastebejimas, siaip nereiketu lyginti CI4+ ir BB riciu, nes tai kiek skirtingos kategorijos. Soare yra ir CI4+ jei ka., bet ji truputi brangesne uz Stradic, bet ir trim guoliais daugiau...
Stradic: C2500S 180 g, valas - 0.6-200, 0.8-150; guoliai - 6/1, kaina 21400 JPY
Soare: 2000S HG 180 g, 0.6-150; 0.8-110; guoliai - 9/1, kaina 24400 JPY
Aš šią žiemą tokiam pat tikslui nusipirkau šią pačią ritę. Iš seniau tam pačiam naudoju dar su Stradicus - gal kokių 8 metų senumo Stradic FI 2500 dydžio ir 1 metų senumo Stradic Ci4+ FB4000. Kol kas laiko net ir tas senasis Stradicas. Tiesa, seniau netvičindavau, tvičinu maždaug 3 paskutinius metus.