Respectas tauDiCarpis rašė:Man patinka tokie optimistai, kurie mano, jog zuvies pas mumis nera todel, kad ja tiesiog zvejai suvalgo
Respectas tauDiCarpis rašė:Man patinka tokie optimistai, kurie mano, jog zuvies pas mumis nera todel, kad ja tiesiog zvejai suvalgo
Su tokiais pesimistais jos niekad ir nebusDiCarpis rašė:Man patinka tokie optimistai, kurie mano, jog zuvies pas mumis nera todel, kad ja tiesiog zvejai suvalgo
Bet kokie veiksmai kurie didina lasisos populiacija musu upese yra gerai. Net jeigu kazkokie sprendimai ir kelia abejoniu, bet jei tai duoda bent truputi naudos tai jau yra sveikintina. Ir zvejai tikrai nera nuvaikomi nuo upiu, prasom ait ir zvejot. Ar principai neleidzia zvejot kaip tyst mesos namo negalima?DiCarpis rašė:As tiesiog realistasjau 18 metu matau forumuose, kaip visi laukia "nu jau tuoj tuoj bus" ir niekas nesikeicia. Tos zuvies nei daugeja, nei mazeja, aisku tai negalioja toms, kurios iveisinejamos. Bet ir su lasisa, jei ju neveis, ju ir nedauges. Ir vargani zvejai nuvaikomi nuo upiu netures tam itakos. Nu gerai, padauges lasisu 15 proc, tai kas pagaudavo kas 10 zvejyba, pagaus kas 9. Cia del to reikia rankom plot?
Na, gal ne visiskai tiksliai issireiskiau. Kalbejau apie kitas zuvis, kaip rasiau, kad visi laukia, kad va tuoj tuoj padauges, ir niekas nesikeicia. Del lasisos, tai per mazai as turejes ju zvejybu ir per mazai pagaves, kad galeciau aiskinti, kad ju daugeja ar mazeja. Faktas, kad suvalgyta lasisa jau upeje nebebus ;) Taciau tas piktybiskai primetamas pagavai paleisk ir palies daugiau tokius varguolius, kaip as, kurie paima viena lasisa kas 3 sezona, nes tiesiog jos nepagauna. Ir tokiu varguoliu kokie 90+ procentu yra. Ko gero, statistiskai panagrinejus, jie sugauna kokius 5 proc visu sugautu lasisu.fuullee rašė:Bet kokie veiksmai kurie didina lasisos populiacija musu upese yra gerai. Net jeigu kazkokie sprendimai ir kelia abejoniu, bet jei tai duoda bent truputi naudos tai jau yra sveikintina. Ir zvejai tikrai nera nuvaikomi nuo upiu, prasom ait ir zvejot. Ar principai neleidzia zvejot kaip tyst mesos namo negalima?DiCarpis rašė:As tiesiog realistasjau 18 metu matau forumuose, kaip visi laukia "nu jau tuoj tuoj bus" ir niekas nesikeicia. Tos zuvies nei daugeja, nei mazeja, aisku tai negalioja toms, kurios iveisinejamos. Bet ir su lasisa, jei ju neveis, ju ir nedauges. Ir vargani zvejai nuvaikomi nuo upiu netures tam itakos. Nu gerai, padauges lasisu 15 proc, tai kas pagaudavo kas 10 zvejyba, pagaus kas 9. Cia del to reikia rankom plot?
Na manau kad siais metais tikrai kas norejo pasiimt zuvi turejo laiko geras dvi savaites. Ir nematau visiskai problemos sitoj situacijoj, zveju niekas per prievarta nenuvaike nuo upes. Buvo galimybe zvejoti i valias, megautis zvejyba ir t.t tik kad norinciu zvejot mazai buvo.DiCarpis rašė:Na, gal ne visiskai tiksliai issireiskiau. Kalbejau apie kitas zuvis, kaip rasiau, kad visi laukia, kad va tuoj tuoj padauges, ir niekas nesikeicia. Del lasisos, tai per mazai as turejes ju zvejybu ir per mazai pagaves, kad galeciau aiskinti, kad ju daugeja ar mazeja. Faktas, kad suvalgyta lasisa jau upeje nebebus ;) Taciau tas piktybiskai primetamas pagavai paleisk ir palies daugiau tokius varguolius, kaip as, kurie paima viena lasisa kas 3 sezona, nes tiesiog jos nepagauna. Ir tokiu varguoliu kokie 90+ procentu yra. Ko gero, statistiskai panagrinejus, jie sugauna kokius 5 proc visu sugautu lasisu.fuullee rašė:Bet kokie veiksmai kurie didina lasisos populiacija musu upese yra gerai. Net jeigu kazkokie sprendimai ir kelia abejoniu, bet jei tai duoda bent truputi naudos tai jau yra sveikintina. Ir zvejai tikrai nera nuvaikomi nuo upiu, prasom ait ir zvejot. Ar principai neleidzia zvejot kaip tyst mesos namo negalima?DiCarpis rašė:As tiesiog realistasjau 18 metu matau forumuose, kaip visi laukia "nu jau tuoj tuoj bus" ir niekas nesikeicia. Tos zuvies nei daugeja, nei mazeja, aisku tai negalioja toms, kurios iveisinejamos. Bet ir su lasisa, jei ju neveis, ju ir nedauges. Ir vargani zvejai nuvaikomi nuo upiu netures tam itakos. Nu gerai, padauges lasisu 15 proc, tai kas pagaudavo kas 10 zvejyba, pagaus kas 9. Cia del to reikia rankom plot?
Nieko ypatingo, sakyciau vangoki, yra tikrai geresniu ir pigesniusamas235 rašė:ar prakalbino kas Smith Cherry Blood Deep 90mm siu metu ale naujiena buvo?
Ar tik labai grazus ar ir darbiniai?
už neprotingus pinigus...shelwius rašė:yra jų iš už jūrų marių ;)