Hi, na, pasitarkim. vidury savaitės ar link penktadienio kažkurio
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
A mokytoja čia kam? Gėrimai norfikėj tokie pat kaip ir ant Rimi,atskirais atvejais geresni. Suprantu,kad wilno panstwo ne unors šlaistytis po plebėjams skirtas vietas,ale plebėjai į nuvalkiotas ir šyrpotrebnas katpedėles su panstwo irgi nein gulialint,ir yr įsitikine,kad ant Wilno yr žymiai padoresnių knaipių,nei urvas.vava rašė:tu pas savo mokytoja tais esminiais klausimais kreipkiso gerimu norfikej kokioj paimk, pigiau bus
Beatka matau suprant kas ir kaip,ir pasiryžęs šventę švęst,o ne urve vakarą praleistBratka rašė:Negalim,nes tada Ramkis neatvažiuos.
Garbaniau,jei jau aš tau pusvelčiui atidaviau grytės kotą,tai iki Wilno man atlėkt,kaip du pirštu apsiusiothipy rašė:Ramkis a taip, a kitaip neatvaziuos. Tik vienu atveju ans cia bulka trupin, kitu gal tyliai kur kamputy papavydetu ir apsispakajintu... A kai mana adresas nuo urvo tik raidem skirias - man tink.
Wytcka,nu į katpedėlę tai aš tikrai nevažiuosiu. Plius nebus kaip grįžt. Vat Kowno bachūrai jau ir nakvynę pasiūlinoWytux rašė:Nu tai bus lazybos del to kad ramkis atvaziuos / neatvaziuos ?
Nu Vovočka,citatą tai ne mano įdėjai. Iškraipyta taip sakant ir panašiai. Na ne bachūrai,bet viena pasileidusio elgesio mergavava rašė:Oj pralinksmino ramkis del tos nakvynes..... "Kauno bachurai", ai nigaliu
bet menesio trukmes derybos, kaip su grynakrauju zydu, buvoramkis rašė:Garbaniau,jei jau aš tau pusvelčiui atidaviau grytės kotą,tai iki Wilno man atlėkt,kaip du pirštu apsiusiot
Nu tu kučiariavas ir skėleihipy rašė:bet menesio trukmes derybos, kaip su grynakrauju zydu, buvoramkis rašė:Garbaniau,jei jau aš tau pusvelčiui atidaviau grytės kotą,tai iki Wilno man atlėkt,kaip du pirštu apsiusiot![]()
del nakvynes: pas mus ant saligatvio nusnaust turbut ramiau, nei pas audruti glaustis, o ir gatvej tikrai nebusi vienas paliktas...
Tai ką ten rinkt tą datą, juk arklidėj vietos visada atsirasBratka rašė:Ė davai datą greičiau rinkit....