[/quote]Ną, "0,22 8 gyslų PE" tai čia gaunas apie 1.5 pagal japonų klasifikaciją. Žinoma su ta sąlyga, kad "neužstorintas" (yra patirties daug ir brangios). Realiai, kad tokį pintuką "nutraukt" - gana stipriai paprakaituot reikia. O jei dar koks "linkęs į pastorėjimą" - tai ir užsipypint gali, kol nutrauksi (daugiausia vargo iki pirmo "nutraukimo", paskui "procesas" lengvėja). Jei rišt 0,4 floro, tai trūkimai bent jau man būna "50/50". Plonesnis - tikrai jautresnis "silkių dantims" ir "abrazyvui", bet juk tai ir natūralu. Tada tikrai trūksta floro. Beje, 1,2 storio PE valo (pagal japonų matavimus) - pilnai užtenka normaliai užkibusiai žuviai suvaldyt ir ištraukt. traukta, matyta traukiamų ir t.t. O kad nutinka "forsmažorų" Žinoma, jei tikslas "į kuprą užrident blizgę ir tada sustabdyt ant vietos", tai tada gal ir reikia 0,5 floro ir 0,28 ar 0,32 PowerPro ir dar tikrai ne faktas kad tai pagelbės...nors mano galva šitokiu valu galima valtį inkaruot.... Beje, 0,23 ar tuo labiau 0,28 powerPro tikrai nebus tokio pat storio, kaip 1,5 PE., tiesa ir deklaruojami "išlaikomi kg" skirsis labai ženkliai.[/quote]
Tai kad tikrai nekabliauju as ju,pilnai tikiu kad buna ir pas mane buvo bet tik del to kad papuoliau taip,neridenau ir neridensiu dugnu,beje vobla irgi zvejoju metas su 0.22 labai sunkiai bet as patenkintas tik vat tuos 8gisleles tai uzp*sa po lydeku