o turetu ? tiesiog idomu koks buris zmoniu susirinksSauliusM rašė:Tai tegul gaudo žmonės. Ar tau gaila?Slovak rašė: Amba siandien bus prie Vingio parko

o turetu ? tiesiog idomu koks buris zmoniu susirinksSauliusM rašė:Tai tegul gaudo žmonės. Ar tau gaila?Slovak rašė: Amba siandien bus prie Vingio parko
Gal foto turiteSauliusM rašė:Vakar ties Vingio parku 15 išėjimu, 3 pasilaikytos, viena ant rogos 105 POR 106cm krante. Veiksmas visai vakare temstant.
Svarbu kad jau juda ir pagauna. Belieka žvejot ir savo pagautSauliusM rašė:Foto kaip visada po sezono
Maždaug kur buvai?Maniakas rašė:Jo snd apturejau,gaila nesustabdziau....Dabar bent zinau kad tikrai yra jau sios zuvies ir Nery
Zemiau vln(tik tas nesustabdziau nereiskia kad buvo uzkibuusRekyva75 rašė:Maždaug kur buvai?Maniakas rašė:Jo snd apturejau,gaila nesustabdziau....Dabar bent zinau kad tikrai yra jau sios zuvies ir Nery
Jo patele panasi i slakio gimine, atrodo identiskai kaip tas kuri pagavau po ziemos... Ikeliau cia abi, nes vistiek butent si tema yra "default'as" sezono metu, tikslas ne "sukategorizuoti" labai tiksliai, bet "ipust" siek tiek pozityvo ir motyvacijosViP rašė:Viskas su laimikiais fain, ir fotkes "ne po sezono" - irgi puiku... tik ... šlakius matau, o tema apie lašius....
ant auksliu nebent ejaiVitalijus.R rašė:Buvau vakar dvi paemiau.dau iseimu
Kur maždaug ir ant ko?Vitalijus.R rašė:Buvau vakar dvi paemiau.dau iseimu
pirma ant batono anra ant dzykoRekyva75 rašė:Kur maždaug ir ant ko?Vitalijus.R rašė:Buvau vakar dvi paemiau.dau iseimu
Tai tamsta netam forumemartynasm rašė:pirma ant batono anra ant dzykoRekyva75 rašė:Kur maždaug ir ant ko?Vitalijus.R rašė:Buvau vakar dvi paemiau.dau iseimu
Kol Jūs Galvojat kad Saulius juokauja normalūs gaudoSauliusM rašė:Vakar ties Vingio parku 15 išėjimu, 3 pasilaikytos, viena ant rogos 105 POR 106cm krante. Veiksmas visai vakare temstant.
Rasyk tiksliau nes slaki as jau pagavau,ir daug kas pagavo SLAKIU,o vat lasisu mums reikia ar LASISUNaxalas rašė:Kol Jūs Galvojat kad Saulius juokauja normalūs gaudoSauliusM rašė:Vakar ties Vingio parku 15 išėjimu, 3 pasilaikytos, viena ant rogos 105 POR 106cm krante. Veiksmas visai vakare temstant.šiemet jau 2 žuvys pagautos ir keli geri palaikymai foto po sezono ....
Kur čia toks veiksmas vyksta?nes aplink Vilnių tuštoka.Naxalas rašė:Kol Jūs Galvojat kad Saulius juokauja normalūs gaudoSauliusM rašė:Vakar ties Vingio parku 15 išėjimu, 3 pasilaikytos, viena ant rogos 105 POR 106cm krante. Veiksmas visai vakare temstant.šiemet jau 2 žuvys pagautos ir keli geri palaikymai foto po sezono ....
aplink kauna irgi tustoka.. Nemune vanduo kosminis net prieit neina. Neris irgi niekuom nedziugina (kaunas - ciobiskis atkarpa) atrodo mirusi upe. apart keliu atsistiktiniu zuvu tusciaRekyva75 rašė:Kur čia toks veiksmas vyksta?nes aplink Vilnių tuštoka.Naxalas rašė:Kol Jūs Galvojat kad Saulius juokauja normalūs gaudoSauliusM rašė:Vakar ties Vingio parku 15 išėjimu, 3 pasilaikytos, viena ant rogos 105 POR 106cm krante. Veiksmas visai vakare temstant.šiemet jau 2 žuvys pagautos ir keli geri palaikymai foto po sezono ....