propaguok propaguok, bet pagavai tai ne upėtakį 

Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
Galėsiu supažindint. Kitą savaitgalį gimtinėn grįžtu, jei planai nesusijaukia. ;) Senuks mldc, šapalo masterismin2lis rašė:Nuotrauka žuvies kuri buvo verta nuotraukos. upėtakių buvo ne vienas ir ne du, tiesiog jų dydis neviršijo sprindžio![]()
Ne senis mano mokytojas , Donatas.
Bet apie "Seni" girdėjau daug. Butų smagu gauti patarimų ir iš jo.
A jau buvai kur?nafanialt rašė:o yra kas aaasocialus visiškai ir neturi facebook'o... kartais jaučiuos diskriminuojamas
kad būtų į temą- durnas klausimas, nors gal ir ne ta potemė. kokia Jūsų patirtis, kiek laiko upėtakiui būna užsirišęs skrandis, kai virš galvos praskrenda baidarė, o neatsargus gamtos mylėtojas irklu vos nesuduoda per žiauną? smalsu
Tai, kad užsidarinėt kolkas negalvojamMikuMaku rašė:Gaila, bet uzsidarineja visai neblogas forumiukas:) Bet... Sunku matyt su facebooku konkuruoti. O ir visi cia esantys matyt persikele i facebook'us.
aha, tik ne upetaukio dar. Visas laimingas ir vis dar issisiepesarta777 rašė: A jau buvai kur?
Pasiskaityt taisykles ir daryt kaip parasyta ten.schoemaker rašė:.... ką daryti e...
10krioklis rašė:O ka daryt pamacius murziu su slieku gaudant upetakius? Duot snukin ar GA kviesti?
Pipirinis dujų balionėlis kuris veikia ir gyvūnus. Net jei ir šuo meškos dydžio, laiko tikrai pakaks, kad pasišalintberg rašė: ...palaidais šunimis?...
MikuMaku rašė:... jam dzin...
Turint ginkla savigynai gali drasiai siust anapilin, bet reik ziuret kad nebutu su lemene suo......berg rašė:![]()
gerai tu čia.
O aš turiu kitą klausimą. Ką darote su palaidais šunimis? Nes landžiojat aš sutinku visokių. Ir kartais tikrai nedraugiškai nusiteikusių. Nesinori kad koją perkąstų ar bridkelnes suplėšytų. Gal kas tuos švilpukus bandėt?
http://www.survival.lt/survival/asmens- ... aerozoliaiberg rašė:![]()
gerai tu čia.
O aš turiu kitą klausimą. Ką darote su palaidais šunimis? Nes landžiojat aš sutinku visokių. Ir kartais tikrai nedraugiškai nusiteikusių. Nesinori kad koją perkąstų ar bridkelnes suplėšytų. Gal kas tuos švilpukus bandėt?