Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #695515   Rapolas
 28 Bal 2017 09:08
Karalaiti, kalba "ėjo" tik apie voblerius.. (ne džigą... ir pan.) :-D
Man nereikia, kad vobleriai skaraidytų po ~50m (ir/ar daugiau:D) ,nes aš tokiam nuotoly nieko su jais (ir FC )nebejaučiu... :-D
Normaliom sąlygom (kai nėra vėjo.. )aš su "senuku" scorpion'u XT-1001 numetu daugiau nei su Zillion'u 1016 SW TW arba Exsenc'u DC..
Bet jei kalbam apie universalumą ,tai su scorp'u tokio komforto pasiekt tiesiog neįmanoma ;)
p.s.: šitas išliaupsintas zilas (1016 SV TW )tikrai vertas savo pinigų ,ypač lyginant su 36mm zilais :-D
 #695518   Karalaitis
 28 Bal 2017 09:52
Vobleriai vobleriai... as jais tik ir tegaudau kastingu.
As irgi isbandziau sia savaite nauja komplekta. 17 chronius mgl + corza MH. Vejas buvo 6m/s pagal prognoze, problemu nesukele... Zukle vien vobleriais. Valtyje buvau su spiningistu dzigitu. paprasiau duot jo masala, isjungiau 1 stabdi, svyyyst... tam net akys :shock: Daugiau neturiu su kuo palygint, bent jau tame lygyje.
 #695519   Rapolas
 28 Bal 2017 10:06
Aš tai kaip sykis turiu su kuo palygint Zilą.. :-D
Nusistatau stabdžiius unt 4-veriukės ir galiu pramėtyt visą dieną kaitaliodamas voblerius (9-13cm). Nebeatsimenu ne tik kaip barzdos atrodo ,bet ir valo "perbėgimai" ,jau nekalbant apie voblerių skrydžius pas Neptūną.. :-D
p.s.: po zilo.. antaresai ir chroniai mano ilsis vienoj kertelėj.. :-D
 #695522   gabras
 28 Bal 2017 10:20
noriu susirinkt universalu komplekta gaudyt nuo kranto vobleriais ir gumom (nuo 8 iki 15gr ), rite turbut bus curado 71hg. o kotas kazkuris is situ turbut - gad chaser CRC712MMF (2.15 4-18g) arba CRC732MMXF (2.18 4-18g) arba CRC762MXF (2.28 7-24g). Ar tinkama rite ir kuris kotas mano salygom but geriausias? gal yra kitu variantu kokiu?
 #695757   Jurginas
 03 Geg 2017 09:23
Ieškau pamainos savo į marčias bandomam išleist Synapse BFS 662L. Geras kotas, bet kad šiek tiek man slabnokas buvo, kaip parašyta, tai ir yra - iki 10 gramų. Prie griežtesnio pravedimo Rigge 70 SP jam jau kaip ir viršus. O norisi kažko, kad būtų galima Crackjack78 SR, Rigge Deep70, Orbit80, X-Rap8 SR ir panašaus sudėjimo voblerius tampyti. Noriu pabrėžt, kad su voblerių dydžiais į viršų daugiau ir nelipčiau. Spėju, vienu modeliu stipresnė Synapse man labai tiktų, bet vis noris kažką naujo išbandyt, tai akis kol kas kliūva už Tailwalk Backhoo ir Fullrange. Tai klausimas Inf'ui čia tikriausiai :grin: , kiek jie turi rezervo? Bėda tame, kad kaip beveik visada pirksiu nekratęs :)
 #695768   DaliusM
 03 Geg 2017 12:26
Jurginas rašė:Ieškau pamainos savo į marčias bandomam išleist Synapse BFS 662L. Geras kotas, bet kad šiek tiek man slabnokas buvo, kaip parašyta, tai ir yra - iki 10 gramų. Prie grias kliūva už Tailwalk Backhoo ir Fullrange..
MC Corzza pabandyk iki 10 gr, tam turetu tikrai smarves pakakt.. :gutgut
 #695853   Nerius
 04 Geg 2017 19:28
Moonwalker rašė:Reikia informacijos apie si g loomis koteli, ar vis dar tebegaminamas ir ar yra sansu rasti pirkti nauja ?
Modelis JBR 752C . Kitas klausimas ar nera jis visiskas kuolas? Pagrindas 9-12 cm vobleriai

Tikrai ne kuolas. Va siandien istraukiau is spintos pakratyt. :D
O kam pirkt nauja,jei deveta pigiau zymiai nusiciupsi. Man jis tokiems voblikams dirba gerai. Aisku jau kokiu deepu 12cm su juo nepridauzysi,bet paprastus tvicinginius patemps jis.
Zinoma cia viskas nuo tvico supratimo asmeniskai priklauso. Kitam reikia,kad kotas net nelinteltu vobla dauzant,kitam atvirksciai.
Net zvejot uzsimaniau ji vel paciupinejes. :D As ji seniai Hobio centre pirkau KLP.
 #700568   GvidasG
 22 Lie 2017 00:45
paėmiau ray studios bugneli casitas ritei, stabdzius raso originalius naudot, na susidejau ir jie siek tiek laisvai stovi pasirodo nes metant kartais visi susijungia, net nustebau. tai dabar galvoju ar palikt tik du stabdzius viduj ar kazkaip eina nuimt ta visa platforma su stabdziais nuo originalaus bugnelio ir uzdet ant naujo?
 #700598   piatras
 22 Lie 2017 21:52
Taigi neapsimoka nuiminėt, nes orig. špūlė liks nenaudojama (nebent yra toks užmanymas?) Siūlau dėt tik du "skrybėliukus" ir jei dviejų būtų per daug, vieną išjungus imobilizuot micro lašeliu superatacko ;-)
 #700601   GvidasG
 23 Lie 2017 01:29
piatras rašė:Taigi neapsimoka nuiminėt, nes orig. špūlė liks nenaudojama (nebent yra toks užmanymas?) Siūlau dėt tik du "skrybėliukus" ir jei dviejų būtų per daug, vieną išjungus imobilizuot micro lašeliu superatacko ;-)
nelabai ir reikia man originalios o su tais klijais tai baisu sulauzyt.. noris turet abu funkcionuojancius. :-D
 #700610   piatras
 23 Lie 2017 14:53
Tokiu atveju reikia tų pačių klijų pagalba, nuėmus skrybėliukus, pastorint kontakto su skrybėliuku vietą ! Šiaip visi SVSai nuiminėjami prietaiso pagalba, infinity taip pat. Sulaužyt gerą daiktą nesunku :!: ;-)
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė