Pradziai man reiktu " leitenanto" leidima gauti...Edosius rašė:Jo, senelis žadėjo būti... Beje Aurumas irgi žada būti, bet dar nėra tikslus 100%...

Pradziai man reiktu " leitenanto" leidima gauti...Edosius rašė:Jo, senelis žadėjo būti... Beje Aurumas irgi žada būti, bet dar nėra tikslus 100%...
Žolę nupjoviau ketvirtadienį, kurenimas centralizuotas tad malkų neturiu.. Šiandien priveš naują valties priekabėlės lebiotkę, tad imsiuos DARBO ją pakeist ir vėl plauksiuramkis rašė:Aš ant Edžio biški pyktc,išgraibys viską iki savaitgalio,nes atosogauja niekšelis. LIPK IŠ VUNDENS IR EIK SKALDYT MALKŲ,ŽOLĘ NUPJAUK. ŽODŽIU,IMKIS DARBO.
ok. kuoliukus kur sustatyti ir kokiais pašarais užšerti? staliuko papildomai dar reikia? o ant staliuko ką padėti?pensininkas rašė:man gali paruosti ploteli 5x5 m ant kalniuko tik pakilus nuo mariu![]()
ir dar nendryno ruozeli kokiu 3 m ilgio ispjauti po desine, nuo tiltuko kazkur 25-30 m
Nu jei tik po to, tai visa sodyba bus tavo :D Nes niekas nelauks, iki kitos savaitėscyma rašė: p.s. tiesa atvažiuoti žadu penktadienį vakare po žiedų įteikimo Žalgiriui
ramkis rašė:Nu jei tik po to, tai visa sodyba bus tavo :D Nes niekas nelauks, iki kitos savaitėscyma rašė: p.s. tiesa atvažiuoti žadu penktadienį vakare po žiedų įteikimo Žalgiriui
Tik dabar pats pamačiau tuos du sniego žmones.. bet kas jie ir kaip bežiūrėčiau nžn.. matau kad vantos dar kaba, tai prigriebsiu kad tave kubile išvanočiaublight rašė:Ie, o kam ten toliau tuos 2 sniego žmones kankini?Edosius rašė:Pakoriui ...
Jei nezinojai, tai damas galima ir ant kranto birbint..ramkis rašė:Bet vat damų po marias pabirbinti gali nepavykti
as ir pirma partija sawaitgali pakabinauEdosius rašė:Pakoriui ...
Banalu ir neromantiškąvava rašė:Jei nezinojai, tai damas galima ir ant kranto birbint..ramkis rašė:Bet vat damų po marias pabirbinti gali nepavykti