berg rašė:V1lius rašė:
Brangoka jau man šis pagal galimą skirti biudžetą, į panašią kainą norėčiau įtilpti jau su kotu-rite
O tai jei kotą tik sulaužei, ir biudžetas labai apribotas, tai gal gali sezoną dar sena panaudoti? Kam pirkti dar viena pusėtiną jei kitais metais vėl ieškosi. Beje, skelbimuose kažkoks light spiningas už 55€.
Yra racijos, bet kažkaip pats neapsisprendžiu. Ir norisi kiek galima smagesnį variantą išlaužti, ir tada supranti, kad dar pridėjus tokią pat sumą, o gal ir mažiau, gerai paieškojus, išeitų išsvajotas komplektukas. Nors vis tiek, ko gero šiai vasarai nebepavyks man jo įsigyti.
O to paties varianto kažkaip nebesinori, nes tikrai nebuvo pats maloniausias/lengviausias kotas. Ačiū kolegai iš forumo Lap2, buvom susitikę žvejyboje, tai pabandžiau komplektą, apie kurį galvojau - GM Symphonia + Shimano Sahara ritė. Visai smagus, lengvas variantas, bet žvejojant srovėje, dar su krenkais, o jei dar srovėje kokį kilinį krovinį pasigavus bus šitas 0,5-5gr kotas liesokas. Bet džigui, ar kitai mikro žvejybai, ypač stovinčiame vandenyje smagus variantas.
Tai va vis dar ir neapsisprendžiu. Tik žinau tiek, kad idealiausias variantas mano žvejybai vienareikšmiškai būtų - 2,30 - 2,40 ilgio, Tubularas, užmetimas iki 7 - 8 gramų su rezervu ir sveriantis iki 100 gramų. Ir taip, tai beveik išsvajoto Varivas Violente VLSL-77AM-T arba VLL-711-T apibūdinimas, o dabar ieškau dvigubai pigesnio atitikmens, bet kažkaip kol kas paieškos nelabai vaisingos

Suprantama kodėl
P.S. Parduokit kas pigiai Varivasą! Labai gi noriu!