sveiki bandet kas sitas upetakiu isiulit ? visai neblogai atrodo http://www.masalai.eu/ranku-darbo-blizges/mazyle-22

o kas jam turi nutikti? kotas dirba, risa zuvi. plius prisideda atreguluotas rites stabdys( kas be ko). spiningas ir rites stabdys turi didele reiksme zuvies isvedziojimui. bet pagrindinis veikejas visdelto yra zvejys :DLukasM rašė:Man tik smalsu, kas nutinka spiningui, kuris negeba tvarkytis su 6 gr, kai užkimba 45+ upėtakis.
Aš be jokių slaptų pašaipių minčių klausiu. Man tikrai įdomu, kas tam spiningui nutinka.
Viskas teisingai.aras-paukstis rašė:kotas dirba, risa zuvi. plius prisideda atreguluotas rites stabdys( kas be ko). spiningas ir rites stabdys turi didele reiksme zuvies isvedziojimui. bet pagrindinis veikejas visdelto yra zvejys :D
as tiek rudeni ,tiek ir ziema , bei dabar pavasari su sv vartiklem gaudziau karaliukus . Man asmeniskai lb patiko sis masalas , o pranasumu uz vobleri hm ... na net nzn sv vartikles dirba kitaip nei voblikas :-)Moonwalker rašė:Ar yra gaudanciu upetaki tikslingai tik vartyklemis? kuo pvz jos pranasesnes uz vobleri? kada geriau dirba? vasra? pavasaris?
Nemanau,kad vartykliukei reik suktuko,jaučiu jis tik "padeda"jai suktis.Pakaks normalaus,apvalesnio karabino.O traukimo greitį pačiam atmušt reik,ypač,kai prieš srovę išeina.Ir kiekvienam modeliukui-atskirai.Moonwalker rašė:As gaudau plonu pintuku.. naudoju kokybiska sukuti, tai man sv lures valiuka susuka.. esu pastebejes kad sukasi vos ne kaip mepsas.. kogero per greitai traukiu.. labai monotonisko darbo jomis tikriausiai reikia
80 % gaudau vartiklėm.Pliusai: tikslesnis metimas, daug mažiau kabinasi už kliūčių kadangi vienas vienšakis, kaina, spalvų gama didžiulė, pravest gali lengviau kai jau sukyla žolės, mažiau upėtakiui žabtus su vienšakiu suplėšai ir nuėjimų mažiau.Moonwalker rašė:Ar yra gaudanciu upetaki tikslingai tik vartyklemis? kuo pvz jos pranasesnes uz vobleri? kada geriau dirba? vasra? pavasaris?
Zuvis graziwovchik rašė:31cm
Keistas poelgisMoonwalker rašė:... man asmeniskai sukremis sugauti sekasi kur kas lengviau , bet as ju visiskai issizadejau ..