New 2017
17458432_795830890593557_3258799250853274697_n.jpg (54.26 KiB) Peržiūrėta 12356 kartus(ų)
šito gamintojo aerografą turiu labai geras. tik pas mane yra vožtuvas oro srautui reguliuoti.incu rašė:sveiki.ar tiktu vobleriu dazymuj tokis aparatas?
https://www.aliexpress.com/item/Profess ... bf46050e85
Tinka.incu rašė:Dekuj visiems.dar noreciau paklausti ar butina gruntuoti pries dazant, ar pirma sluoksny darot uskart su epoxitke? Ar tinka tokiems darbams automobiliu dazymo ir lakavimo priemones?
Kokio ilgio tas mažylis? Koks svoris, ir kurioje vietoje švinukas? Aš kažkada bandžiau daryti mažiukos, tai man nesigavo... Vis ant šono virsdavo, arba rtukčiodavio pirmyn atgal, o ne uodegą vizgindavo..dead_drift rašė:2017 ir 2005 (o gal ir seniau)
gerokai ūgtelėjo
Kazkada senai tikdavo bet kokie raudoni siulai, dazniau netgi mezgimui skirti, nes siulas storas, lengviau kuoksta padaryti. Dabar kai pradejau muses risti, tai pasirinkimas ka naudoti tikrai didelis, pradedant paprastais siulais, paskui visokiais kitais sintetiniais pluostais (poly yarn, glo bugs micro yarn, antron yarn ir pan) ir baigiant visokiais Flashabou. Pastaruoju metu naudoju pagrinde Flashabou, nes yra visokiu UV ir extra blizgesys tikrai nemaiso.Lauriss rašė:Gal kas patars: iš ko gaminti uodegeles iš siūlų masalamas? Perkat spec. parduotuovėse ar paprastų kokių siūlų tiesiog užviniojat, ar reikia gal tada su kuom sutepti jas dar specialiai, kad geriau laikytusi ir ne taip greit nukandžiotu?