Būkim biedni, bet teisingi!
Už tokią sumą džigavimui ir dar kasto tai biški sunkiau taip. Vyrai manau ką nors patars, bet dar 30 eurų pridėjus, mano galva realiausias variantas Graphiteleader Nuovo Bosco GNBC-692MH. Kaip alternatyva dar pas Major Craft yra kotų už panašią sumą. Bet mano supratimu džiginiam kotui pirmas prioritetas yra jautrumas, kuo Nuovo Bosco yra apčiuopiamai pranašesnis už analogiškus Major Craft, Corzza pvz.auriux rašė:Atėjus pavasariui atsirado noras pasiruošti kastingini koteli starkiui. Gal kas ka gali pasiūlyti į pačių naudojamų? Gramaturos būtų nuo 18 iki sakyti 35 max bet tas max būtų naudojamas į metus gal kart. Biudziatas pradžiai 120 eurų.
tekoincu rašė:Sveiki.gal kam teko laikyti rankose kuying tetor 662l is aliexpress?
O kaip nuo jo issisukt? Nes tikrai yra daug ko pigiau.zipas rašė:Pigaus ir gero tiesiog nebuna. Be 100e nenupirksi nk gero. Jei pirkt tai nesvarbu is ali, ebejaus ar da ko. Svarbiausia nuo muito issisukt ir bus geriau nei lietuvoi pirkt...
O koks ar kokie "susiploninimo" motyvai..?ksarinis rašė:... Norčiau pasikeisti ir susiploninti valą...
Jeigu nori kažko naujo, geriau pamėgink FCksarinis rašė:Sveiki, kolegos. Norčiau pasikeisti ir susiploninti valą. Praeitais metais tik susipažinau su Castingu. Komplektas Major craft Corzza + shimano curado. Vobleriai 15-20g. Buvau užsivyniojęs Power Pro 0.23. Patarkite kokį castinginį valą PE būtų verta įsigyti. Ačiū, visiems už nuomones
dekui nes dabar susukau 0.6 tai pagalvojau, kad bus biski per plonasRapolas rašė:Mažiau nei #0.8 (pagal JAP) nesiūlyčiau (bet galima- kodėl gi ne:D) ,o iš Teton,ų ,tai iki 4g užmetimo čiupinėjau (realiai, gal kiek ir daugiau) - tai ne džiginiai tie koteliai ("sasyskiniai modereitai"- upėtakiniai/šapaliniai). Pas mane Yamagos visus kitus nustūmė į kampą:D ,tai jei iš jų žiūrėt- tai pigiausias variantas BLC 68II ;)
p.s.: sorry, čia spininginis (jį persidariau į kastingą), bet jau yra ir kastinginis, pvz:
http://www.bait.lt/meskeres/katinginiai ... L0n1_LqmCg
zanelis rašė:o ka apie sita kotuka pasakytumet?
Rapoliuk,Rapolas rašė:Kas nustebino
Pas mane tai "groja" keramika (toks šaršalinis garsas), bet sukasi taip ,kad "ežiukų" špūlės dar taip nesisuka ,nors brangesnės ~2,5 kartopiatras rašė:... viskas tose papildomose įvorėse groja ir prie > 15k aps/sek pasiekia rezonansinio stabdymo barjierą...
Rapolas rašė:Turiu ir GL VELOCE (tik ne 69, o 66MH /NEO) ,ir Megabas'o Destroyer'į.. tai žiedų išdėstymas analogiškas
Jei kažkam ir perdaug žiedų ,tai (čiuju:D) jaučias tik su keturgysliais pintukaiso su FC - pats gaziukas ;)
Vobleriams tvičint, sutinku, galėtų būt žiedelių mažiau ,o ir didesni kur kas, kaip pvz. pas Loomius ,nu arba kai kuriuos Croix'us
p.s.: turbūt, keli lyderiaujantys gamintojai nedarys vienos ir tos pačios "klaidos"