Beje ten filmuko gale, jei kas neatpažinot, tai mūsų vienas fainas forumietis.. Na ką prie upės galima sutikt? Aišku upinį

https://www.youtube.com/watch?v=2Ea26id ... e=youtu.be
upinis rašė:Beje, kolegos , verta atkreipti dėmesį, kaip patriotiškai gaudo šapalus blight-as
UžsirašiauWytux rašė:vasara kvieciu i svecius
2 koveriusIgnassio rašė:Absoliutus respect'as už Frog Leap Studios koverį
Šešupės šapalai (man) žiauriai įnoringi ir atsargūs, aš vis matau tokių kepalų plaukiojančių, bet va tų riebulių niekaip nesuvilioju su vabalu (kolkas - taip lengvai nepasiduosiu). Nors pernai jau sekėsi kur kas geriau, bet dar tikrai negaliu sakyt, kad perpratau šią upę su muselka. Užpernai metais (kada pradėjau gaudyt su museline) tai iš vis buvo ir nemažai praktiškai visai tuščių žvejybų.. Jau net kažkaip susimasčiau, jog kažką netaip darau, nes prieš tai kai Šešupėj gaudydavau spiningu tai beveik visada grįždavau patenkintas... O ir šiaip ten kur gaudau tai spinui tinkamų gaudyt vietų sakyčiau kelis kart daugiau nei su museline... Reikėjo tikrai nemažai paklaidžiot jog atsirinkt tam tinkamus ruožus..nafanialt rašė:Šešupės šapalų dar neįkalbinau spin'u, o padabojus į muselką pradeda visokios durnos mintys galvon lįst
Na šiaip gal ir jo, sutinku. Šiuo atveju tai manau dėl to, jog buvo likę per daug medžiagos ir norėjau viską sutalpint į tiek laiko, kad nenusibostųnafanialt rašė:Aj tiesa, dėl paties video- viskas cool, tik dar būčiau pasimėgavęs ir tuščiais metimais iki kibimo, t.y. daugiau paties proceso. Dažnai pasigendu vis rolikuos pas žmones (ar tv)- tik lupa žuvą vieną po kitos neatsikvėpdami ir nekibos nebūnabet čia gal tik man taip? žodžiu tik toks asmeninis pastebėjimas ;)
Kitam krante visada gi didesnės žuvysupinis rašė:Beje, kolegos , verta atkreipti dėmesį, kaip patriotiškai gaudo šapalus blight-as:
tiksliai guldo muselę prie pat rusų kranto, pakerta ir traukia žuveliokus vieną po kito.
O savos pakrantės beveik neliečia - tegul ramiai dar paauga mūsų šapalai.
Ehhh , reikejo ta 'pabegeli' idet gale ir i kamera pasakyt : " I'll be back"blight rašė: Buvau vieną įdėjas iškarpą kai tikrai gražų kepalą pakabinau.. bet nuėjo.. bet po "aaaj sakau" .. ir pakeičiau kur mažesnį ištraukiu![]()
Prabangi peikena pas tamsta :D.Puikus videoMikuMaku rašė:Sveiki, sorry, kad kartojuos, bet youtub'as idomiai kazkaip sustabiliavo video:) tenka permetineti:) truputi pataisius permetu sita video i cia:)
https://youtu.be/4F_nvWL-cLA