Nepriimk užu gryną edmunduko bejerukus . Anas visai ne tą norėjo pasakytsalvys rašė:ohoedmundaxx rašė:Klysti... Varivasai niekuo nenusileidžia Tictam.

ot tai dave ...
Nepriimk užu gryną edmunduko bejerukus . Anas visai ne tą norėjo pasakytsalvys rašė:ohoedmundaxx rašė:Klysti... Varivasai niekuo nenusileidžia Tictam.
Kas oho?salvys rašė:ohoedmundaxx rašė:Klysti... Varivasai niekuo nenusileidžia Tictam.
Nu *BLYN* suintrigavot su tais varivasais,nors jau buvau apsisprendes palmsa imtedmundaxx rašė:Kas oho?salvys rašė:ohoedmundaxx rašė:Klysti... Varivasai niekuo nenusileidžia Tictam.
Turėjau/turiu ir vienų ir kitų... Žvejojau ir su vienais ir su kitais stovėdamas ant to pačio inkaro...
Iki šiol gailiuosi pardavęs po vieną iš VLL ir VLSL...
Turėjau 73 T. Pradžioje su juo vien džigindavau su mikrikais. Nelabai patiko. Mikrikam per grubus, nuo kokiu 6gr jau prasideda. Bet vis vien VLSL visais klausimais džigui smagesnis. Taip pat su geru rezervu jis, 18gr Nemune mėtydavau.arta777 rašė:O kaip su VLL serija,,T viršūne?Kokie atsiliepimai būtų?
Dekui uz atsakymaedmundaxx rašė:Turėjau VLSL, tik manasis buvo 66 ūgio iki 4gr. Galiu apibūdinti, nes įspūdis likęs labai teigiamas.![]()
Jie turi rezervo, sočiai. Gaudžiau juom nuo 3gr iki kokios 14gr (retais atvėjais). Tavo svoriai- visuriukas, tai gali pasidaryt sau išvadas pats.Pats blankas pas juos kitoks, nes daugelis pagalvos, kad jei su rezervu, tai bus kuolas. Pats blankas pas juos kietas, aštrus, bet SS virsūnėlė kaip žieminės meškerytės sargelis. Rodo viską... O dėl blanko standumo, viskas į ranką perduodama. Metikas taip pat geras.
Kas nepatiko truputį, tai rankena. Nes tas EVOS galas virš ritės ilgokas ir su pirštu neina pasiekti blanko. Bet čia tik man gal taip... Nes į ranka dugnas skamba vis tiek puikiai.
Jis visai gerai net ir su šapaliniais crankučiais draugauja.
pleciu kompetencija ir noriu paklausti kokie modeliai nepatiko konkreciai. Man ir ne visi patinka. Nelabai Northern Rock zinau kur pritaikyciau, paskui dageki tokie neperpaciausiramkis rašė:O vat tailwolkai manęs iš viso nesužavėjo. Nežinau kodėl, bet po pirmos pažinties tariau sau,šitų kotų kolei kas nenoriu turėti.
Biudzetas siaip tik pavirsutiniskas (200-250), jeigu yra kazkoks stebuklas kuris krecia kaip elektraTironas rašė:ar vis dar apie 200 euru kalba?
Kaip ir rašiau ankstesniame poste, nelabai pamenu visų tų modelių pavadinimų vingrybių, net savų kotų, kuriuos laikau rankose ganėtinai dažnaiinf rašė:pleciu kompetencija ir noriu paklausti kokie modeliai nepatiko konkreciai. Man ir ne visi patinka. Nelabai Northern Rock zinau kur pritaikyciau, paskui dageki tokie neperpaciausiramkis rašė:O vat tailwolkai manęs iš viso nesužavėjo. Nežinau kodėl, bet po pirmos pažinties tariau sau,šitų kotų kolei kas nenoriu turėti.
Oi, čia prirašei pavadinimų, kaip grudų į aruodą pripyleiinf rašė:ramki, pameginsiu padeti prisiminti. Gal nepatiko kastinginiai full range ar backhoo rice, ar seabasiniai - upiniai moonwalker, o gal salty shape. Ar kalmariniai, dzigui naudojami. O gal tvicui dageki. Ar universalkes bay twitcher. Ar Aji ul dzigai , o gal ajist tz. Gal backhoo rice lengvam tciviukui? O gal upetakiniai Troutino?
Gali būti, bet cube'as man net labai patiko, tokiam agresyvesniam pravedimui. Labai gerai jautėsi, viskas. Bet, o tačiau. iššoviau viršūnę, reiktu kitą įsigyt. Toks labai tinkamas kaunuškėse ešerius ir starkiecus pavaikyt buvo.ir kuršmarėse sueidavo.inf rašė:Ramki zinau apie ka. Tu apie Salty shape dash Aji. Jie tokie panasus i tict ice cube, Galune solid, bet pats blankas linksta kartu. Ne mano skonio jie taipogi. Daug fainesnis, kietesnio blanko yra Ajing TZ 10Th Anniversary. Bet jis su Torzite ziedais, tai kaina jau virs 300 Eur lipa.
Ramki, ivesiu i kontenksta: Inf pardavinejo Tictus vienintelis Kaune, bet Kaune Tictu atsiveze ir Gytis Kauno urmo bazeje, bei numuse kainas, tai kaip ir dudele pasikeite, kad Tictai nieko gero ir reikia pirkti kinietiskus Tailwolkus ;)ramkis rašė:Gali būti, bet cube'as man net labai patiko, tokiam agresyvesniam pravedimui. Labai gerai jautėsi, viskas. Bet, o tačiau. iššoviau viršūnę, reiktu kitą įsigyt. Toks labai tinkamas kaunuškėse ešerius ir starkiecus pavaikyt buvo.ir kuršmarėse sueidavo.inf rašė:Ramki zinau apie ka. Tu apie Salty shape dash Aji. Jie tokie panasus i tict ice cube, Galune solid, bet pats blankas linksta kartu. Ne mano skonio jie taipogi. Daug fainesnis, kietesnio blanko yra Ajing TZ 10Th Anniversary. Bet jis su Torzite ziedais, tai kaina jau virs 300 Eur lipa.
O jei ne ex?inf rašė:Finezza ex - sasyska su labai storu galu. Panasesne i voblerini kota, nei dziga. Jautrumo reikalaujantys spiningautojai labai greit juos issipardave, kuomet atsirado varivas ir tict
Na jei pradedam reklamuot gyti, tai zvejokly tictai beveik visi stovi ir padarysim pigiau nei gytis. Tailwalkai made in china, o tai gerai, nes meskeriu savikainos neispucia dideles japonu ar amerikonu algos. O del kokybes tailwalk darzas be akmenu. Tobulas ispildymas.Menke rašė: Ramki, ivesiu i kontenksta: Inf pardavinejo Tictus vienintelis Kaune, bet Kaune Tictu atsiveze ir Gytis Kauno urmo bazeje, bei numuse kainas, tai kaip ir dudele pasikeite, kad Tictai nieko gero ir reikia pirkti kinietiskus Tailwolkus ;)
Jei ne ex, tai kaina nebetelpaSauliusM rašė:O jei ne ex?inf rašė:Finezza ex - sasyska su labai storu galu. Panasesne i voblerini kota, nei dziga. Jautrumo reikalaujantys spiningautojai labai greit juos issipardave, kuomet atsirado varivas ir tict