Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #685742   edmundaxx
 02 Sau 2017 22:33
salvys rašė:
edmundaxx rašė:Klysti... Varivasai niekuo nenusileidžia Tictam. ;-)
oho :grin:
Kas oho?
Turėjau/turiu ir vienų ir kitų... Žvejojau ir su vienais ir su kitais stovėdamas ant to pačio inkaro...
Iki šiol gailiuosi pardavęs po vieną iš VLL ir VLSL...
 #685745   VaidasLEE
 02 Sau 2017 22:56
edmundaxx rašė:
salvys rašė:
edmundaxx rašė:Klysti... Varivasai niekuo nenusileidžia Tictam. ;-)
oho :grin:
Kas oho?
Turėjau/turiu ir vienų ir kitų... Žvejojau ir su vienais ir su kitais stovėdamas ant to pačio inkaro...
Iki šiol gailiuosi pardavęs po vieną iš VLL ir VLSL...
Nu *BLYN* suintrigavot su tais varivasais,nors jau buvau apsisprendes palmsa imt :grin:
Tai Edmundai,tu kaip gaudes su jais, koki butent violente modeli mano zukles salygom rekomenduotum?
 #685746   inf
 02 Sau 2017 22:58
As linkes palaikyti ta nuomone, kad varivas violente ne kiek nenusileidzia tict.daugeliu aspektu, netgi lenkia juos kai kuriais parametrais. O tailwalk ajist tz man smagesnis uz betkuri is tict. Na dar naujas ice cube nerealus. Aisku velgi kokiai situacijai ieskom koto.
 #685754   ramkis
 02 Sau 2017 23:59
O man vat varivasai kažkaip nelabai lipo. Pasirodė tokie kažkokie be dūšios. Nesakau,kad tai blogi kotai. Bet man pasirodė per grubus, lyg ir sunkoki. Tict'ai mano akiai žymiai smagesni. Čia aiškubreiktu imti konkrečius modelius skirtus panašiom žūklės sąlygom, plius kiekvienas meškeriotojas yra individualybės. Kas tiks vienam,nebutinai lips kitam. O vat tailwolkai manęs iš viso nesužavėjo. Nežinau kodėl, bet po pirmos pažinties tariau sau,šitų kotų kolei kas nenoriu turėti. Bet aišku viskas su laiku gali pasikeisti. Dar esu labai smagų megabasso kažkokį kotelį glostinėjęs. Tas tai sukėlė nirvaną, bet iš to malonumo pamiršau tikslų modelį 'viarkt Šitą tai imtau be kalbų. O ir šiaip aš tų modelių nelabai pamenu,net savų kotų. Turiu vis pasižiurėti kaip anie tiksliai vadinasi :oops: Beja su ritėmis tas pats ir su voblerių pavadinimas. :oops:
 #685768   edmundaxx
 03 Sau 2017 09:25
Turėjau VLSL, tik manasis buvo 66 ūgio iki 4gr. Galiu apibūdinti, nes įspūdis likęs labai teigiamas. :gutgut
Jie turi rezervo, sočiai. Gaudžiau juom nuo 3gr iki kokios 14gr (retais atvėjais). Tavo svoriai- visuriukas, tai gali pasidaryt sau išvadas pats. ;-) Pats blankas pas juos kitoks, nes daugelis pagalvos, kad jei su rezervu, tai bus kuolas. Pats blankas pas juos kietas, aštrus, bet SS virsūnėlė kaip žieminės meškerytės sargelis. Rodo viską... O dėl blanko standumo, viskas į ranką perduodama. Metikas taip pat geras.
Kas nepatiko truputį, tai rankena. Nes tas EVOS galas virš ritės ilgokas ir su pirštu neina pasiekti blanko. Bet čia tik man gal taip... Nes į ranka dugnas skamba vis tiek puikiai.
Jis visai gerai net ir su šapaliniais crankučiais draugauja.
Paskutinį kartą redagavo 1 edmundaxx. Iš viso redaguota 3 kartus.
 #685769   inf
 03 Sau 2017 09:27
Vll ne tik, kad tubuliarai, jie apskritai yra minkstesni, dzigui ju ne nesiulyciau. As juos ivardinciau kaip voblerinius. O ilgesnieji ju modeliai, turbut vieni smagiausiu kotu sapalui. Nelipant i kosmines kainas.
 #685770   edmundaxx
 03 Sau 2017 09:32
arta777 rašė:O kaip su VLL serija,,T viršūne?Kokie atsiliepimai būtų?
Turėjau 73 T. Pradžioje su juo vien džigindavau su mikrikais. Nelabai patiko. Mikrikam per grubus, nuo kokiu 6gr jau prasideda. Bet vis vien VLSL visais klausimais džigui smagesnis. Taip pat su geru rezervu jis, 18gr Nemune mėtydavau.
Bet pats jo arkliukas man buvo šapalavimas... Iki šiol nerandu nieko panašaus pagal smagumą...
 #685773   VaidasLEE
 03 Sau 2017 09:57
edmundaxx rašė:Turėjau VLSL, tik manasis buvo 66 ūgio iki 4gr. Galiu apibūdinti, nes įspūdis likęs labai teigiamas. :gutgut
Jie turi rezervo, sočiai. Gaudžiau juom nuo 3gr iki kokios 14gr (retais atvėjais). Tavo svoriai- visuriukas, tai gali pasidaryt sau išvadas pats. ;-) Pats blankas pas juos kitoks, nes daugelis pagalvos, kad jei su rezervu, tai bus kuolas. Pats blankas pas juos kietas, aštrus, bet SS virsūnėlė kaip žieminės meškerytės sargelis. Rodo viską... O dėl blanko standumo, viskas į ranką perduodama. Metikas taip pat geras.
Kas nepatiko truputį, tai rankena. Nes tas EVOS galas virš ritės ilgokas ir su pirštu neina pasiekti blanko. Bet čia tik man gal taip... Nes į ranka dugnas skamba vis tiek puikiai.
Jis visai gerai net ir su šapaliniais crankučiais draugauja.
Dekui uz atsakyma :gutgut na man sameniskai siektiek ilgesni patinka, tai 73AM-SS gal ir pats gazas butu,ant sito deduos pliusa,kaip vieno is kandidatu rimtu..
 #685782   inf
 03 Sau 2017 10:37
ramkis rašė:O vat tailwolkai manęs iš viso nesužavėjo. Nežinau kodėl, bet po pirmos pažinties tariau sau,šitų kotų kolei kas nenoriu turėti.
pleciu kompetencija ir noriu paklausti kokie modeliai nepatiko konkreciai. Man ir ne visi patinka. Nelabai Northern Rock zinau kur pritaikyciau, paskui dageki tokie neperpaciausi
 #685786   VaidasLEE
 03 Sau 2017 11:01
Tironas rašė:ar vis dar apie 200 euru kalba?
Biudzetas siaip tik pavirsutiniskas (200-250), jeigu yra kazkoks stebuklas kuris krecia kaip elektra :-D galima ir daugiau moket.. bet tuom as nelabai tikiu.. norisi rankoj turet gera daikta,bet permoket vien uz varda ar kazkoki naujausia mados klyksma-NE MAN :)
 #685788   ramkis
 03 Sau 2017 11:09
inf rašė:
ramkis rašė:O vat tailwolkai manęs iš viso nesužavėjo. Nežinau kodėl, bet po pirmos pažinties tariau sau,šitų kotų kolei kas nenoriu turėti.
pleciu kompetencija ir noriu paklausti kokie modeliai nepatiko konkreciai. Man ir ne visi patinka. Nelabai Northern Rock zinau kur pritaikyciau, paskui dageki tokie neperpaciausi
Kaip ir rašiau ankstesniame poste, nelabai pamenu visų tų modelių pavadinimų vingrybių, net savų kotų, kuriuos laikau rankose ganėtinai dažnai :oops: Reikėtu pasikapstyti atminties kertelėse, gal bent kokį tikslesnį pavadinimą prisimin siu. Nu nieko nepadarysis, tokia jau mano ta galva :oops: Ir dar, pasikartosiu, kas patinka ar nepatinka vienam, nebūtinai taip pat bus ir kitam :-D
 #685789   inf
 03 Sau 2017 11:20
ramki, pameginsiu padeti prisiminti. Gal nepatiko kastinginiai full range ar backhoo rice, ar seabasiniai - upiniai moonwalker, o gal salty shape. Ar kalmariniai, dzigui naudojami. O gal tvicui dageki. Ar universalkes bay twitcher. Ar Aji ul dzigai , o gal ajist tz. Gal backhoo rice lengvam tciviukui? O gal upetakiniai Troutino?
 #685790   ramkis
 03 Sau 2017 11:21
Kažkoks raudonais apvadėliais ir gan nemažu bumbulėliu gale. Su S viršūne.kaina kažkur 300 ribose, tiksliai nepamenu. Gal reiktu anam laiko, nežinau. Bet nirvanos nesukėlė :-D O gal jau buvo išankstinis nusistatymas, kai rinkausi kotą sunkiam džigui. Nes tuomet visiškai nepatiko mano nusižiūrėtas ir bandytas Tailwalk'as, todėl pasirinkau Pitercovo ir Olympuso bendro darbo vaisių. Taigi, tokie pastebėjimai.
 #685791   ramkis
 03 Sau 2017 11:28
inf rašė:ramki, pameginsiu padeti prisiminti. Gal nepatiko kastinginiai full range ar backhoo rice, ar seabasiniai - upiniai moonwalker, o gal salty shape. Ar kalmariniai, dzigui naudojami. O gal tvicui dageki. Ar universalkes bay twitcher. Ar Aji ul dzigai , o gal ajist tz. Gal backhoo rice lengvam tciviukui? O gal upetakiniai Troutino?
Oi, čia prirašei pavadinimų, kaip grudų į aruodą pripylei :-D Bet parašiau, jau prieš tai, apie ką ir kas. Manau didelė importuotojų-pardavėjų bėda, kad neorganizuoja kažkokių seminarų (tipo kaip muselių rišėjų ar panašiai), su tikslu supažindinti plačiąją visuomenę su jų pateikiama produkcija. Aišku rinka maža, brangių kotų parduodama ne tiek ir daug, todėl tokio renginio kštai gal ir neatsipirktu. Bet būtu visai naudinga. Tą seniau darė Aleksandras, kai pardavinėjo garikus. Nuleki pas aną į Mėmelį, o jis paima pundą lazdų, keletą ričių ir prie kažkokios kūdros. Duoda pasvaidyti, pajausti kas ir kaip. Man patikdavo :-D Daug kas taip ir susipažino su garikais.
 #685793   inf
 03 Sau 2017 11:35
Ramki zinau apie ka. Tu apie Salty shape dash Aji. Jie tokie panasus i tict ice cube, Galune solid, bet pats blankas linksta kartu. Ne mano skonio jie taipogi. Daug fainesnis, kietesnio blanko yra Ajing TZ 10Th Anniversary. Bet jis su Torzite ziedais, tai kaina jau virs 300 Eur lipa.
 #685796   ramkis
 03 Sau 2017 11:44
inf rašė:Ramki zinau apie ka. Tu apie Salty shape dash Aji. Jie tokie panasus i tict ice cube, Galune solid, bet pats blankas linksta kartu. Ne mano skonio jie taipogi. Daug fainesnis, kietesnio blanko yra Ajing TZ 10Th Anniversary. Bet jis su Torzite ziedais, tai kaina jau virs 300 Eur lipa.
Gali būti, bet cube'as man net labai patiko, tokiam agresyvesniam pravedimui. Labai gerai jautėsi, viskas. Bet, o tačiau. iššoviau viršūnę, reiktu kitą įsigyt. Toks labai tinkamas kaunuškėse ešerius ir starkiecus pavaikyt buvo.ir kuršmarėse sueidavo.
 #685805   Menke
 03 Sau 2017 13:33
ramkis rašė:
inf rašė:Ramki zinau apie ka. Tu apie Salty shape dash Aji. Jie tokie panasus i tict ice cube, Galune solid, bet pats blankas linksta kartu. Ne mano skonio jie taipogi. Daug fainesnis, kietesnio blanko yra Ajing TZ 10Th Anniversary. Bet jis su Torzite ziedais, tai kaina jau virs 300 Eur lipa.
Gali būti, bet cube'as man net labai patiko, tokiam agresyvesniam pravedimui. Labai gerai jautėsi, viskas. Bet, o tačiau. iššoviau viršūnę, reiktu kitą įsigyt. Toks labai tinkamas kaunuškėse ešerius ir starkiecus pavaikyt buvo.ir kuršmarėse sueidavo.
Ramki, ivesiu i kontenksta: Inf pardavinejo Tictus vienintelis Kaune, bet Kaune Tictu atsiveze ir Gytis Kauno urmo bazeje, bei numuse kainas, tai kaip ir dudele pasikeite, kad Tictai nieko gero ir reikia pirkti kinietiskus Tailwolkus ;)
 #685811   ramkis
 03 Sau 2017 14:29
Nesiimsiu spekuliuoti tema kas ką ir kur pardavinėja. Kas liečia žvejybinius įrankius turiu tvirtą savo nuomonę, ir jokie reklaminiai stumimai manęs neveikia. Bet kartais ir pardavėjai suteikia labai naudingos info(nors jie tą turėtu daryti nuolatos,o ne stumti nesąmonių), nes aš laikausi tos nuomonės,kad pardavėjas yra profesionalas ir jo nuomonę aš gerbiu ir nedrįstu jos kvestionuoti(bl.e.t. kokį mandrų žodį išstenėjau). Juo labiau niekam neperšu savo nuomonės. Turėjau,o ir dabar turiu galimybių pabandyti,pačiupinėti ir visaip kaip palaužyti daug žvejybinės įrangos. Žinau beveik visas naujienas,ar daugumą jų. Todėl žinau kas ką ir kaip šneka,kodėl šneka vienaip ar kitaip, ir panašiai. Todėl, inf kartais pasidalina tikrai įdomia ir naudinga informacija,neskaitant savų interesų. Ir tai yra normalu,nors ir labai nervina. Bet čia ir daugiau yra tokių,su savais didesniais ar mažesniais interesais. Tik inf labiau aktyvus ir pastebimas,o ir neslepia to, ko nepasakytum apie kitus.
 #685821   inf
 03 Sau 2017 16:30
Menke rašė: Ramki, ivesiu i kontenksta: Inf pardavinejo Tictus vienintelis Kaune, bet Kaune Tictu atsiveze ir Gytis Kauno urmo bazeje, bei numuse kainas, tai kaip ir dudele pasikeite, kad Tictai nieko gero ir reikia pirkti kinietiskus Tailwolkus ;)
Na jei pradedam reklamuot gyti, tai zvejokly tictai beveik visi stovi ir padarysim pigiau nei gytis. Tailwalkai made in china, o tai gerai, nes meskeriu savikainos neispucia dideles japonu ar amerikonu algos. O del kokybes tailwalk darzas be akmenu. Tobulas ispildymas.
O menke apie.dudele pasikeitusia nenusisnekek. Tailwalkus ir varivas visad gyriau, nes man jie nerealus. Tict nera ka girt, emis dirba tuo klausimu
Paskutinį kartą redagavo 1 inf. Iš viso redaguota 3 kartus.
 #685823   inf
 03 Sau 2017 16:39
SauliusM rašė:
inf rašė:Finezza ex - sasyska su labai storu galu. Panasesne i voblerini kota, nei dziga. Jautrumo reikalaujantys spiningautojai labai greit juos issipardave, kuomet atsirado varivas ir tict
O jei ne ex?
Jei ne ex, tai kaina nebetelpa
 #685827   Saugirdas
 03 Sau 2017 17:01
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 84
  • VDS, VPS serveriai