Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #681864   starka
 17 Lap 2016 18:38
Naudoju merino vilnos pirmą sluoksnį. Asmeniškai man jie labiau patinka, nei sintetika- šilčiau, drėgmę nuveda panašiai kaip sintetika, o ilgai nešiojant neatsiranda pašalinio kvapo, kas su sintetika man būdavo problema.
 #681986   Tironas
 19 Lap 2016 13:05
nesiimsiu gincytis ir ginti bambuka, kaip panaceja. tiesiog man patinka deveti tiek apatinius tiek kojines. ir kvapai nemalonus neatsiranda taip greitai kaip devint medvilne.
 #682095   Moonwalker
 20 Lap 2016 22:31
Gal pasiūlytumėte kokius termo apatinius pirmo sluoksnio ? esu nusižiūrėjęs THERMOWAVE Merino Xtreme su merino vilna, gal kam teko susidurti ?
 #682168   gintaras021
 21 Lap 2016 20:24
Moonwalker rašė:Gal pasiūlytumėte kokius termo apatinius pirmo sluoksnio ? esu nusižiūrėjęs THERMOWAVE Merino Xtreme su merino vilna, gal kam teko susidurti ?
Rudenį naudojau tos firmos Merino warm, labai maloniai guli ant kūno, jaučiausi komfortiškai, grįždavau namo sausas.
Tačiau reikia paminėti, kad mano aktyvumas nebuvo didelis - spiningavimas Neryje, pereinant iš vieno taško į kitą. Taigi negaliu patarti, ar tiktų aktyviai veiklai, juo labiau, kad Xtreme, matyt, dar storesni.
 #682406   Tironas
 24 Lap 2016 19:22
SKYLINE rašė:Gal kas Vilniuj užmatė Norfin Scandic kostiumą?
kokiodydzio reikia. turiu viena netycia uzsilikusi bagazineje :)
 #682565   arta777
 26 Lap 2016 18:21
Turiu nailonines,irgi Behr,tik spalva kitokia.Rudens pradžioj pirkausi,spėjau dvi žvejybas padaryti po pilną dieną.Įspūdžiai labai geri,lengvutės,patogios.Nešnekant apie šiaip būvimą,vaikščiojimą,nemažai teko pritūpt,atsiklaupt-nieks nevaržoma,pilna laisvė.Batai irgi labai patogūs,bent mano pėdai.Palyginus su guminėmis,ką naudojau visą gyvenimą,skirtumas didžiulis.Nieko tik negaliu dar dėl atsparumo,dėvėjimosi pasakyti :ruko Bet prieš perkant,matuojantis,čiupinėjant,iškart jaučiasi,kad daiktas patikimai padarytas,solidžiai.
 #682575   Tukas
 26 Lap 2016 20:08
Ta2kas rašė:Sveiki, kas per daiktas tos nailonines britkelnes? Gal kas turit? Kokie ispudziai? Kaina gana patraukli butent situ
http://zuklys.lt/avalyne-lt/behr-avalyn ... s-ultra-lt
Turiu tokias, buvau pirkes kazkada, smarve ju tai baisuline, dar dabar jos smirda kazkokia guma/benzinu, idomus toks kvapas, kuris neissigaruoja jau kokiu 4metus... mazai jas nesiojau, nes komforto su jomis 0. Jeigu labai reikia parasyk man p.m. pas mane 43 dydis atrodo.
 #682577   nafanialt
 26 Lap 2016 20:36
Nesu turėjęs kitokių, tai nežinau kaip kitos elgiasi. Sezoną gana aktyviai pranešiojau, viskas kaip ir ok, lengvos, patogios. Minusai- mėgsta kojinę suvalgyt (čebatas kaip ne kaip). Tada jau liūdesys. Na ir labai jautrios linkstančios raukšlių vietos, prasitrina audinys ir kapsi vundenėlis. Bet kaip už tokią kainą tai viskas su jom ok man atrodo. Nors pats gal kitas įdomumo dėlei dam hydroforce tysan ar kaip jos vadinas pamėginsiu =)
 #682578   Tukas
 26 Lap 2016 20:38
jeigu ziureti is pigiausiu variantu, tai manau PROS geriausias pasirinkimas.
 #682614   PelkiuSenis
 27 Lap 2016 10:52
Ta2kas rašė:Sveiki, kas per daiktas tos nailonines britkelnes? Gal kas turit? Kokie ispudziai? Kaina gana patraukli butent situ
http://zuklys.lt/avalyne-lt/behr-avalyn ... s-ultra-lt
Turejau tokias, net dvejas :-D
Kaip jau minejo, turi specifini kvapa, kuris man issigaravo po poros gal metu naudojimo, balkonas turejo specifini kvapa, tai laikydavau maise. PVC medziaga minksta, plona, lengva del to devet, bet is esmes jei vasara tai krantu vaiksciojimas kancia, sunti kaip reikiant, geriausia tiesiai i vandeni, kad jis vesintu. Kaip ir dera gumai, batas rudeni sukieteja tai sunkiau imaut koja, bent man. Pirmosios atitarnavao gal 4 metus, nebeprisimenu. Zvejot norejau, geriau neisejo tai ir droziau ir dar turiu paskutines pasilikes kaip atsargines.
Gerai isivertink, jei turi galimybiu, turetu but greitai ispardavimai, gal verta dasidet ir kokias geresnes pasiimt. Paskaitinek, rase ir apie Norfin kvepuojancias su botais, kaip pvz http://zuklys.lt/avalyne-lt/norfin-lt/n ... dkelnes-lt
 #683868   HuskyAG
 09 Gru 2016 21:13
Sveiki.
Atejo komplektukas is Taimen.Dezei su bridkelneis buvo tutele kleju, bet atsarginio lopo nebuvo.Gal kas pirko nesenai is ten? Kas turejo buti komplekte? Ir dar klausimelis.Kaip termo kelnės liod gripp kaip pirmas sloksnis?
 #683965   gintaras021
 10 Gru 2016 17:20
HuskyAG rašė:Sveiki.
Atejo komplektukas is Taimen.Dezei su bridkelneis buvo tutele kleju, bet atsarginio lopo nebuvo.Gal kas pirko nesenai is ten? Kas turejo buti komplekte? Ir dar klausimelis.Kaip termo kelnės liod gripp kaip pirmas sloksnis?
Pirkau pernai, tai gavau priešingai - lopas buvo, o klijų ne(shishkid).
 #683969   Aqua v.
 10 Gru 2016 17:51
as tai siemet grizau prie patikrintu, nors ir ne amzinu vertybiu : http://www.museline.lt/ Vision ikon. Kaledine nuolaida prasidejo nuo 25%.
Ikon zip nesenai buvo dar geresne kaina ir nuolaida, bet tada 'nepasirasiau' nuolaidai nuo to, ko man nereikia :donknow' . O ikon be zip - to, sto doktor propisal. Tai bus* trecios mano Ikon :oops: .

*veza reikiama dydi.
 #683996   gdeivis
 10 Gru 2016 22:22
O koks ant Ikon membranos kvepavimas uzrasytas?
Pas Kura 5500 - tikejausi daugiau...
 #683997   Tukas
 10 Gru 2016 22:33
vision ikon vs taimen shishkid :roll: Gal kas turi shishkid ir gali pakomentuot? Kaip su kvepavimu, patvarumu?
 #684002   Aqua v.
 10 Gru 2016 23:17
gdeivis rašė:O koks ant Ikon membranos kvepavimas uzrasytas?
Pas Kura 5500 - tikejausi daugiau...
Nepamenu, kas uzrasyta. Nezinau, ar uzrasyta.
As jei ieskociau max. kvepavimo, vesumo, lengvumo - ziureciau kuo plonesniu, kuo maziau sluoksniu. Tai ne apie Ikon (kiek as suprantu).
Mano poreikis - sausumo pojutis, patvarumas, tvirtumas. Ir kad kaina ne kosmine... Bet kad isdziuciau krante stovedamas. Cia apie Ikon.
 #684044   gdeivis
 11 Gru 2016 17:53
Vision turi iproti ant vidines bridkelniu puses uzrasyti tokia technine iformacija. Buciau dekingas jei uzmestum aki prie progos.
 #684264   HuskyAG
 14 Gru 2016 20:10
gintaras021 rašė:
Koke ispudziai? Trukumu yra?
 #684289   Aqua v.
 14 Gru 2016 23:51
gdeivis rašė:Vision turi iproti ant vidines bridkelniu puses uzrasyti tokia technine iformacija. Buciau dekingas jei uzmestum aki prie progos.
Ant senu neradau, naujos dar neatveztos.
 #684300   gintaras021
 15 Gru 2016 09:58
HuskyAG rašė:
gintaras021 rašė:
Koke ispudziai? Trukumu yra?
Kol kas patenkintas, tvirta medžiaga, gerai pasiūtos, grįždavau sausas :grin: . Apie 20zvejybų Neryje, manau, kad dar per trumpas laikotarpis išvadoms.
 #684307   MindaugasK
 15 Gru 2016 11:26
Del taimen tvirtumo galiu patvirtinti, kad tvirtos, buvo keleta nutikimu tokiu kaip uz nuluzusios sakos uzkliuvimas + griuvimas ant zemes, pirma mintis pipec kelnem, bet nieko sveikos. ir dar keleta tokiu panasiu buvo . tai as patenkintas, atzvejojau ~30 pilnu dienu intensiviu.
 #684341   PelkiuSenis
 15 Gru 2016 15:20
gdeivis rašė:Vision turi iproti ant vidines bridkelniu puses uzrasyti tokia technine iformacija. Buciau dekingas jei uzmestum aki prie progos.
Prikabinti failai
DSC_0022.JPG
Ikon bridkelniu viduje esanti info
 #685061   Cekasss
 25 Gru 2016 21:28
GEOFF ANDERSON THERMAL200 gal kas gali ka apie situos apatinius ka pasakyt.ar jie atitinka kokybes ir kainos santiki?nes radau po egle o kai kaina pamaciau tai kazinau.
 #685087   inf
 26 Gru 2016 12:22
As nesioju ne vienus metus. Polartekas... Visa kainos paslaptis. Superiniai jie
 #685092   Cekasss
 26 Gru 2016 12:55
nu tikiuosi viskas bus ok nes jau galvojau nest i parduotuve ir kazka merino vilnos imt
 #685100   inf
 26 Gru 2016 15:22
Nzn ar antri sluoksniai buna is geresnes medziagos uz panasia kaina. Merino gal pirmam sluoksniui labiau.
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė