TukaiG, smagu, veiksmo jau yra.
Pats kaip vietinis padabok temą, pakurstyk, ugnį. 

Kas nežvejoja, tas nepagauna :)
paskutines savaites, jei nuo kranto, tai tik nuo miesto pusės ir teina užmest. Vėjai baisuliniai, tai prieš vėją mikrobo nelabai užmesi.tukasG rašė:Aš Kupiškio pusėj žuvauju. Konkrečiau, dovanokit, bet negaliu...
Yra paprastas sprendimo būdas - paternosteris.tukasG rašė:Bandžiau ir aš praeitos savaitės vidury ešeriokus pagainiot, tai šį kartą tik vieną panašesnį šiaip taip pavyko suviliot. Vitolis tiesą sako, vėjas šiomis dienomis buvo baisingas, bangos galingos, tai jei užmest dar šiaip ne taip lyg ir pavykdavo, tai bangos beskęstantį lengvą masalą greit nunešdavo ne ten, kur man reikia, o galvakablį pasunkinus iki 10 g žvejot dar kaip ir įmanoma būtų buvę, bet ešerys tokios "bombos" jau nebeėmė. Žodžiu, šį kart žvejyba nepavyko... Lauksim geresnio oro :-) .
Vietiniai dažniausiai juo ir gaudo, tik įrankis ne spiningas, o donkė, masalas ne guminukas, o žuvies porcija, laimikis ne ešeriokai, o sterkiukai...Jurginas rašė:Yra paprastas sprendimo būdas - paternosteris.
Jokio džiaugsmo nejaučiu Gintuk. Taip norėjosi tinkamai, su gerais laimikiais užsidaryt sezona, bet......tukasG rašė:Šiandien įlanka prie "Uošvės liežuvio" salos jau beveik švariai po ledu, vos kelios properšos.Tuoj galėsim nuo ledo ešeriokus erzint, jei panašūs orai ilgiau užsibus.
Šaunu. Seniai reikėjo.tukasG rašė:Jeigu kam netyčia Kupiškio mariose užkibs salatis, būkit geri - nesuvalgykit...http://www.temainfo.lt/kupiskio-marias- ... s-auksles/
liorenas rašė:Siandien medziojom palei kupiskio marias...uz laukminiskiu maciau keleta ryboku jau ties viduriu sliauziojant...vainiunisky jau sake vakar atlaidai buvo, tik prie issovusios veleveles po viena begdavo...
siaip nuo palevenkos link galo visos marios uztrauktos...
Priekio nemaciau...
tiesa, zvejojo jau ir mituvos zioryse....zodziu procesas vyksta...
Girdėjau, kad gyrėsi, jog praeitą savaitgalį žvejojo ir net gi sugavo, bet savomis akimis nemačiau, tai nepletkavosiu.press rašė:Nagi. Niekas negaudot? Parasykit kaip ledas! TukasG?! Aciu
Prašom.press rašė:Buciau dekingas jei pasidalintumet siandienos laimikiu rezultatais.