dabar tai vadinasi PE reitingo vienetai, o kazkada jie buvo naudojami silko giju storiui-stiprumui ivertinti.Kelmas rašė:sveiki, 0,4 colio ar ko ? koks atitikmuo butu lietuviškais mm ?
dabar tai vadinasi PE reitingo vienetai, o kazkada jie buvo naudojami silko giju storiui-stiprumui ivertinti.Kelmas rašė:sveiki, 0,4 colio ar ko ? koks atitikmuo butu lietuviškais mm ?
inf rašė: Storis atitinka JP.storius. 1.0 (deklaruojamas 0,12) .
tai man reiketu #0.6 kazkur? ar dar plonesnio ?, o jai su situ norint reikia galvas sunkint ? aiskut kotas iki 18g uzmetimas....edmundaxx rašė:Nu siaip tai gan teisingo klausimo ir patarimo sulaukei.
Nuotolis kaip nuotolis, bet jautrumas aiskiai nukencia. Kuo mazesnis svoriai, tuo labiau valo storis itaka daro.
#1.2 tai cia jau sunkiajai dzigo artilerijai... man ir #1 sociai >30gr metyt.
0.6 būtų geras pasirinkimas. Jei nėr gilu, kliuvinių daug, gali ir 0.8 dėt.Tadasb1987 rašė:tai man reiketu #0.6 kazkur? ar dar plonesnio ?, o jai su situ norint reikia galvas sunkint ? aiskut kotas iki 18g uzmetimas....edmundaxx rašė:Nu siaip tai gan teisingo klausimo ir patarimo sulaukei.
Nuotolis kaip nuotolis, bet jautrumas aiskiai nukencia. Kuo mazesnis svoriai, tuo labiau valo storis itaka daro.
#1.2 tai cia jau sunkiajai dzigo artilerijai... man ir #1 sociai >30gr metyt.
ir taip ir taip jai nuo kranto tai pagrinde nevezyjealkanas rašė:Zvejoji upej nuo kranto ?
Sėkmės ieškojimuoseklampokas rašė:Ieskau patarimo 0.4PE ar 0.10mm tylaus pintuko kad laikytu 5kg+
Nesupratau, mano su FC viename?klampokas rašė:Koks mono+FC gijom vertas demesio? Mono nepatinka labai nejautrus per didesni atstuma.