Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
Senelis norejo karalyste padovanot anukui, nesigavo.SatanKlaus rašė:Ne kaimas o runkelynas, vis gelbėtojų ieškoma...![]()
Regresas must go onWytux rašė:Show must go on......
tai jei pats netobulėti tai normalu kad stovi vietoj. Tėvas sako kad mano karta geriau gyvena ir negaliu su tuo nesutikti.Ce5ar rašė:As balsavau uz lenkus... o ka Lietuva isrinko... koks skirtumas, vis tiek tas pats s... bus... per 25 metus nieko nepasikeite, dabar nepasikeis tuo labiau...
As aplamai sneku apie infliacija, kainas ir tt... As ir gyvenu geriau, nei gyveno tevas, bet buvo kitokios salygos...EDVD rašė:tai jei pats netobulėti tai normalu kad stovi vietoj. Tėvas sako kad mano karta geriau gyvena ir negaliu su tuo nesutikti.Ce5ar rašė:As balsavau uz lenkus... o ka Lietuva isrinko... koks skirtumas, vis tiek tas pats s... bus... per 25 metus nieko nepasikeite, dabar nepasikeis tuo labiau...
perdeta problema, bus sodinama minkstai, nieks nenupjaus parama 100 proc iskart. Idomiau bus, kiek sugebes nauja vyriausybe is bendo pirago Lietuvai atpjauti. Ruti buti karstos derybos, gerai butu, kad pagaltija eitu bendru frontu.saivaras rašė:nieko negirdžiu iš valdžios apie es lėšų panaudojimo pabaigą. kaip (ar) tam ruošiamasi?
Nu supratau, kad rytoj turetu buti karsta. Gerai butu, jei bendru frontu eitu blaivus protai...Slovak rašė:Ruti buti karstos derybos, gerai butu, kad pagaltija eitu bendru frontu.saivaras rašė:nieko negirdžiu iš valdžios apie es lėšų panaudojimo pabaigą. kaip (ar) tam ruošiamasi?