Rolas rašė:Turiu klausimą Kanatų turėtojams. Ar telpa šis vobleris į standartinę 16 cm dėžutę?

Amat victoria curam
Rolas rašė:Turiu klausimą Kanatų turėtojams. Ar telpa šis vobleris į standartinę 16 cm dėžutę?
Geras daiktasVitalijus.R rašė:O kaip pats vobleris?l
Matuojant nuo galines kilpeles iki liezuvelio priekio yra ~174mm . Kaip tik Kote buvau nuziurejes dvipuse deze 175mm, tai nesiausi vobleri matuot paskui, bet dezes jau buvo ispirktos, tai ir neaisku, ar butu tilpes graziaiRolas rašė:Ar telpa šis vobleris į standartinę 16 cm dėžutę?
Koks modelis ?DainiusM rašė:aga aga... o dar yra duo ar tai 22 ar 24cm... ka man su anais daryt?
Triturus kelis turi. Ir siaip ten velnio irstva - geriau nesilankyt bereikaloRolas rašė:Ir kur tu tokių prisiperki?
Evaldas Z rašė:Koks modelis ?DainiusM rašė:aga aga... o dar yra duo ar tai 22 ar 24cm... ka man su anais daryt?
Kote maciau dvipusiu deziu, su grioviais vobleriams ne skersai, o isilgai. Neatsimenu ilgio, bet kokie 35cm gal net bus.
Darbe turi orbito genu bet kyla jie per greitai.Jeigu kanata ant pauzes letai kildama provokuoja zuvi tai zipas kildamas bega nuo jos :D.Siltu metu jie gaudo neblogai bet kai zuvis suletes tai manau kad teks juos kaip nors pasunkint(arba laukti kol atsils :D).Dar pasiteisino jie man gyliuose iki 1,5m su greitu pludrumu puikei isvengdavo kliuviniu.Evaldas Z rašė:Nu ka, akis dar neprapilta![]()
A kaip zip'ai 15, sunkiai issijudina lyginant su kanata ? Kyla panasiai ?
jei tie HD zipai 15 , kur su dviem kabliais,tai nezinau, bet man ZBL 15F zipas, kur su trim kabliais, tai zenkliai malonesnis vobleris uz Kanata. as asmeniskai ta Kanata viena kart pabandziau ir taipir guli dezutej nesuzavejus ir antra kart bandyt noras kazkaip nebekyla. nu nesuzavejo tarkim.Evaldas Z rašė:Nu ka, akis dar neprapilta![]()
A kaip zip'ai 15, sunkiai issijudina lyginant su kanata ? Kyla panasiai ?
Kolkas vienas pastebejimas - kuo greitesnis pravedimas ir trumpesnes pauzes, tuo mazesnes lydekaites kapojaRolas rašė:Gal kas dar galite pasidalinti savo įžvalgomis, patirtimi kaip su kanata geriau vilioti dantytają?
bijau sumeluot, kazkaip nebandziau as ju kylimo greicio sulygint.Evaldas Z rašė:Tai pas Kipa HD atrodo.
A tie, kur tau patinka, irgi gerokai greiciau uz kanata kyla ?