Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #676191   AAAzzz
 16 Rgs 2016 08:03
Tiksliai nebuvo ne vienas pamatuotas, bet kazkur +-40cm pagal koto "lyniuotę". Gaila, kad didesnių nepavyko apgauti, kurių tikrai ten buvo. Na nieko, sugrįšiu dar ten :gutgut ;-)
 #676345   RastaMan
 16 Rgs 2016 19:48
Matuokit žuvį ne centimetrais, o kiek gerų emocijų suteikė tokia graži žuvis :gutgut :gutgut :gutgut . Pasikartosiu, graži žuvis :grin: :gutgut
 #676447   chukas1
 18 Rgs 2016 08:21
Sveiki vakar apturejau gana nebloga zuke

Margiai kibo ir vaikesi masalus kaip isproteja
25 paciupinejau 1 kirsliukas irgi uzsimane voblerio paragaut

is vieno trupo ruozo pavyko istraukt 4 vnt pirmas 31 cm tada du mazesni ir ruoza uzdarau 33 cm

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

su kokybe si karta nedraugauju

Zuvys plaukioja toliau

Manau dar ne viena isvyka darysiu kadangi tuoj ir draudimas prasides, reikia atsidziaugt ;-)
 #676703   AAAzzz
 20 Rgs 2016 15:50
Na tikiuosi nesuklysiu čia įdėjęs nuotrauką. Nedidukas, netyčiukas, gaudant upėtakius aukštai aukštai pakilęs(ar taip ir negrįžęs į didesnę upę). Trūko centimetrų, o ir atitinkamo popieriuko nėra, tai aišku paleistas ;-)
Prikabinti failai
20160920_112415.jpg
20160920_112425.jpg
 #676720   MatasM
 20 Rgs 2016 17:19
Sveikinu, nes čia visai gražus upėtakis :)
 #676726   zvejysmegejas
 20 Rgs 2016 18:01
Jo, upėtakis čia. Kokio ūgio buvo?
 #676731   AAAzzz
 20 Rgs 2016 18:28
:-D žiūrėjau aš į jį, varčiau visaip ir pasirodo nusprendžiau visai ne taip, nes raudonų taškų nebuvo :) na bet dar geriau.
Ūgis- 49cm, pasirodo naujas asmeninis rekordas.
 #676732   zvejysmegejas
 20 Rgs 2016 18:39
Matosi keli raudoni taškai, be to, papilvė geltona. Sveikinu su rekordu. Ne man vienam, pasirodo, rekordiniai metai :)
 #676780   D911
 21 Rgs 2016 08:58
AAAzzz, sveikinimai, gražus upėtakis! ;)
 #676822   AAAzzz
 21 Rgs 2016 13:54
Ačiū visiems. Smagu buvo su tokiu pakovoti :gutgut stovėjo visai šalia bebrų užtvankos, kur lygus, uždumblėjęs dugnas.
Gal moderatoriai galėtų perkelti viską į upėtakių temą? Ačiū!
 #676877   rimantasm
 21 Rgs 2016 20:54
Vienok keista apklausa. Variantai tik po vieną galimi, nors kai kuriuose klausimuose tikrai keli vienodai atsako i klausimą bent jau mano atveju :) na čia ateities apklausoms gal pastaba.
Plius praėjęs dalį klausimų, teko apklausa nutraukti, nes aš ne Klaipėdos apskrityje žvejoju :) tokia Info mano nuomone turėtų būti jau prieš atsakant i pirmą klausimą.
Norėjau prisidėti prie tyrimo, ale vat ir neišėjo :)
 #676908   rotveileris
 22 Rgs 2016 03:28
rimantasm rašė:Vienok keista apklausa. Variantai tik po vieną galimi, nors kai kuriuose klausimuose tikrai keli vienodai atsako i klausimą bent jau mano atveju :) na čia ateities apklausoms gal pastaba.
Plius praėjęs dalį klausimų, teko apklausa nutraukti, nes aš ne Klaipėdos apskrityje žvejoju :) tokia Info mano nuomone turėtų būti jau prieš atsakant i pirmą klausimą.
Norėjau prisidėti prie tyrimo, ale vat ir neišėjo :)
Antrinu kolegą :gutgut Vidury apklausos paaiškėja, kad ji netinka tau, kas buvo galima padaryt jau pirmam klausime.
 #676939   SauliusM
 22 Rgs 2016 13:37
as irgi pilnai pritariu pastaboms. bet supraskit. studentas... mokosi...
linkejimus perdaviau darbo vadovui ;-)
 #677042   Vvigass
 23 Rgs 2016 19:54
skateforlife rašė:Kas upėtakių pabaidyt rytoj žemaitijoj? ;]]
Žiūrint kokioj vietoj Žemaitijoj. Apie vidurį labai nusekę upeliai, o ir žvejų šventą dieną kaip per sovietinį bulviakasį. Vienos populiarios upės aukštupį "drožiau" kelias dienas, tai beveik vien nelegalai, nuo 15 iki 27-28 cm, ir daug kiršliukų. Sėkmės :/braj;
 #677047   skateforlife
 23 Rgs 2016 20:42
Vvigass rašė:
Žiūrint kokioj vietoj Žemaitijoj. Apie vidurį labai nusekę upeliai, o ir žvejų šventą dieną kaip per sovietinį bulviakasį. Vienos populiarios upės aukštupį "drožiau" kelias dienas, tai beveik vien nelegalai, nuo 15 iki 27-28 cm, ir daug kiršliukų. Sėkmės :/braj;
Aplink Švėkšna, Veiviržėnus, arba Gargždus gaudau, pilnai sutinku, prie tokio vandens tik visiški bebrynai, ar viena kita duobė dar likusi gelbėja ;]
 #677144   Vvigass
 25 Rgs 2016 16:23
skateforlife rašė:
Vvigass rašė:
Aplink Švėkšna, Veiviržėnus, arba Gargždus gaudau, pilnai sutinku, prie tokio vandens tik visiški bebrynai, ar viena kita duobė dar likusi gelbėja ;]
Tai kaip ta žvejyba pagaliau, kiek galima laukt? :?:
 #677147   skateforlife
 25 Rgs 2016 17:26
Va ir šiokie tokie rezultatai, upėtakiai pasirodė vangoki ši savaitgali, vakar gaudžiai pusdieni praktiškai be rezultatu tik baidžiau eidamas, šiandien kitas upelis, šiek tiek geriau. Bet didžiausi kaip visada pabėga, nežinau kokiu būdu ar pats nepakirtau ar upėtakiai atbulais dantim bet 4vnt. Legalų,atsikabino,nusipurtė,arba tiesiog grybštelėje pabėgo;}}Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #677256   MikuMaku
 26 Rgs 2016 16:17
Sveiki, tautieciai:) Kaip Jums sekasi uzsidarineti upetakiu sezona? Kazkaip is nuotrauku "gausos" kazko ispudingo nesimato. Na, vienetai su 49cm, bet kur dar?:) Ar cia tiesiog visi ant lasiu perejo?
As vis planuoju, planuoju uzsidariti, bet vis kaip neuzsidarau taip neuzsidarau. Tikrinau kelis savo megstamus ruozus ir kelis bebrynus, bet praktiskai tusciai. Tiesa, viena trimdevintuka pavyko iskrapstyti, bet tik viena. Liko kelios dienos.
 #677289   sunnuva
 26 Rgs 2016 20:48
Ar teko kada girdėti žuvį jai nedarant bulkos? Man vakar teko. Pro kojas aukštyn dideliu greičiu praskuto kaip minimum pusmetrio torpeda, o vaiskaus ryto tyloje po vandeniu sukeltos ir aiškiai girdimos vibracijos tuo pačiu ir išgąsdino, ir kėlė susižavėjimą. Vėliau mačiau dar vieną panašų kumelį. Confidence boostas kitam sezonui maksimalus. Upė verda, trečia žvejyba ir ~50 ištrauktų įvairaus dydžio žuvų. Pagaliau vėl radau SAVO upę. Šį kartą jau turbūt iš tikro.
 #677308   Abras
 26 Rgs 2016 22:59
Apie "isgasdinima". Ar daznai sutinkate sernu zvejodami? Per menesi laiko jau 3 karta teko atsitraukt isgirdus kriuksejima ir rekima...
 #677312   MikuMaku
 27 Rgs 2016 05:29
sunnuva rašė:.... Upė verda, trečia žvejyba ir ~50 ištrauktų įvairaus dydžio žuvų. Pagaliau vėl radau SAVO upę. Šį kartą jau turbūt iš tikro.
Duok Die.. Kad taip ir butu. Bet... Ar nebus taip, kaip nan buvo: tris, ar keturias dienas as vienu ruozu siemet megauvaausi, nors visi ir buvo atgal paleisti, bet gryzus po keliu dienu ten buvo tuscia. Ir dabar ten tuscia, ne del to, kad viska nurinko, bet tiesiog buvo momentas kai turbut visos upes margiai (isskyrus mazus) buvo i 3- 4 valandu trukmes ruoza sulinde.

O, as dar vis meginu uzsidaryti. Sian isimeciau ir lasiams iranga :-D Vaziuoju nurinksiu nuo vieno tasko pirma lasius kol lasisautojai dar miega , o po to margius imsim :-D
Tiesa, sian sukrito taip aplinkybes ir gavosi kazkaip nepatriotiskai: himno teko klausytis Lukuoile '''bum Bet tikiuosiu, kad viskas bus gerai :-D
 #677326   chukas1
 27 Rgs 2016 08:13
Abras rašė:Apie "isgasdinima". Ar daznai sutinkate sernu zvejodami? Per menesi laiko jau 3 karta teko atsitraukt isgirdus kriuksejima ir rekima...
cia gal nuo upelio geografijos priklauso

man vienu metu daznai stirnos rodydavosi viena karta isoko pries mane i vandeni tai taip irgi isgazdino neblogai

dar sutikdavau anciu porele kuri irgi vos ne is po koju pradeda skristi ir kas blogiausiai isvien baidydavo zuvis nes kaskirsdavo ausktyn upe pora simtu metru kol prieini vel nuskrenda ir taip tesiasi kokius 5 kartus :D
 #677331   Darius S
 27 Rgs 2016 08:43
chukas1 rašė:
Abras rašė:Apie "isgasdinima". Ar daznai sutinkate sernu zvejodami? Per menesi laiko jau 3 karta teko atsitraukt isgirdus kriuksejima ir rekima...
cia gal nuo upelio geografijos priklauso

man vienu metu daznai stirnos rodydavosi viena karta isoko pries mane i vandeni tai taip irgi isgazdino neblogai

dar sutikdavau anciu porele kuri irgi vos ne is po koju pradeda skristi ir kas blogiausiai isvien baidydavo zuvis nes kaskirsdavo ausktyn upe pora simtu metru kol prieini vel nuskrenda ir taip tesiasi kokius 5 kartus :D
blogiausia turbut tai, kad stengiesi tyliai, atsargiai... tada prieini arti, ir kai uz pusantro metro islekia rekdama antis (dar su anciukais) tai ir shikteleti lengvai galima...
 #677349   Abras
 27 Rgs 2016 11:09
Mates ir stirnu ir anciu, viena stirna irgi vos ne ant galvos man uzsoko, bet va man tie sernai kazko tais nepatinka. Na stirna kaip stirna bego nubego, o su ta laukine kiaule nezinosi ko ji nori.
 #677373   MikuMaku
 27 Rgs 2016 15:23
Sios dienos ataskaita: kazkokia nesamone. Kol buvo ankstyvas rytas nulekiau pasisveikinti su Nerim ir ten besiburiuojanciais lasiais :-D Pasijuoke jie is manes ir tiek, bet nepykstu. Po to patikrinau tris skirtingus upelius su jose negyvenanciais margiais :-D Tiesa, viena ruoza kovojau su antimis, kaip jus cia raset. Bet niekaip as ju neaplenkiau. Sugadino ruoza. Zodziu, sian lasisu maciau Daugiau nei margiu, o viena Jos Didenybe Lietuvos upiu Karaliskoji ,net visu ugiu pasisveikino. :superšokas ''plot Tai tiek, baigiau :-D
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė