Tikrai rimta, patikima - Abu Garcia Soron STX
upėj drožiu jau kelintą sezoną. Tik man jau pačiam ji morališkai paseno... Nors dirba kolkas be jokių priekaištų. Galvoju imt traukiniams Biomasterį...

http://parduotuve.spiningavimas.lt/abu- ... rcia-stx40SauliusM rašė:Jau gal 8 ar 9 metus gaudau. Ir lasius upej, ir jura ir Net norvegija isgyveno ir nieks tam soronui nesidaro labai. Nu viena guoliuka jau du kart keist teko. Bet kai anas apie 2 Eurus SKF'e kainuoja, tai nesuku sau smegenu tom nesamonem.
apie sitaManiakas rašė:http://parduotuve.spiningavimas.lt/abu- ... rcia-stx40SauliusM rašė:Jau gal 8 ar 9 metus gaudau. Ir lasius upej, ir jura ir Net norvegija isgyveno ir nieks tam soronui nesidaro labai. Nu viena guoliuka jau du kart keist teko. Bet kai anas apie 2 Eurus SKF'e kainuoja, tai nesuku sau smegenu tom nesamonem.
Cia apie sita kalba eina ar senesne kaskokia?
Kaip galima teigt kad imk kazkoki shimano ar daiwa modeli nes atlaiko, kai pas juos tie modeliai jei ne kas metus tai kas du pasikeicia? Ir tu kurie jau normaliai atlaike pirkt nebegausi, o tu kur gali nusipirkt dar tai nauji modeliai tik kelis metus gaminami ir visiskai jokios info ar jie laikys ilgiau nei pora metu ar ne.inf rašė:Shimano ir daiwa gamina patikimas rites. Is ju ir rinkis. Nori neperbrangaus traktoriaus imk shimano technium 4000 ar 5000 ar daiwa revros 3000 uz ta suma. nera jos labai svelnios tylios bet savo atitarnauja.
Jei priežastis, kodėl nori keisti ritę yra moralinis jos atgyvenimas, tai kaip suprantu norisi kažko aukštesnio lygio. Jeigu taip, jaučiu geriausia būtų šiek tiek pridėjus ir gerą nuolaidą susišaudžius Biomasterį pasiimti. Ir moraliai džiaugsies nauja gera rite ir investicija į ateitį nebloga bus.Tadunce rašė:Taip žiūriu, kad morališkai kiek atgyveno ir mano ritė..
Galvoju - reikėtų atsišviežinti.
Pagrindinis tikslas - šlakių žūklė, bet gerai būtų, kad stabdžiai atlaikytų ir rimtesnį bonusą.
Apkrova būna IKI ~100mm deep voblerių
Ar būtų ką pasiūlyti, sakykim iki ~150eur?
taip negali but. vadinasi per storas saibas reguliavimui naudoji. plonesnem saibom delikaciau paderint reik arba galu gale paslifuot kokia saibike.Inžinierius rašė:Man soronas meta barzdas, su saibom nesusireguliuoja normaliai, nes arba virsuj arba apacioj lieka nemazas tarpas, bet zinau kas gaudo ir nesiskundzia.
turejau as ir su tom shimano nemazai bedu ir uzmuses ne viena esu. bet po teiginio, kad shimano geriausios ir viskas, tai tikrai nelabai diskusijos gali but.inf rašė:sauliau, kokia cia diskusija gali buti. shimano geriausios rites, broku beveik nepasitaiko, laiko jostikrai gerai, vala kloja gerai ir dragai nepriekaistingi ir dar pasirinkimas geras ir servisas lengvas -jei padyla kokie dantraciai, ar stabdi uzkepini gali nebrangiai per pora savaiciu gauti naujus ir vel viskas ciki. O apie sorona tai minejau, vieni gaudo kiti spjaudo. su shimano visi gaudo
Man kažkada zauberio stabdis "užklynino" ir lašius su viskuo nuplaukė, spiną beveik iš rankų išlupęsTadunce rašė: bet pripasakojo apie užsikertančius stabdžius ir kyla visokios mintys