Sveiki žvejai. Šiek tiek noriu pasakyti apie lietuviškus e-shopus, teisingiau apie vieną - http://www.zvejys.lt. Toks jau mano darbas, kad dirbti tenka kas antrą naktį, o po darbo ilgai miegot....
Pažvejot, o ir nusipirkt reikiamų įrankių, priedų ir kt. beveik visada galiu tik savaitgaliais, tad daugiausiai kas reikalinga žvejybai perku internetu, nes daugiau laiko lieka žvejybai
. Tai va: birželio 30 d. iš jau paminėto e-shopo užsisakiau visokiausių niekalų - šėryklėlių fideriui, valo, kabliukų ir t.t. Tuo pat metu iš UK e-shopų užsisakiau daugiau rimtesnės ir pigesnės nei LT žvejybinės įrangos. Tuos pas zvejys.lt užsakytus niekus, galėjau ir ten užsisakyti, bet naiviai tikėdamasis iš Lietuvos prekes gauti greičiau, užsakymą išskaidžiau - kas tuoj nebūtina iš UK, o ko reikėtų greičiau - iš zvejys.lt. UK shope buvo nurodyta, kad prekes gausiu liepos 5 d. VALIO... nurodytą dieną prekės apžiūrinėjau savo namuose
, o iš zvejys.lt užsakytų prekių dar nėra....
Rašiau aš jiems ę-laišką, gavau atsakymą iš "Marius Sukackas :: ZVEJYS LT : prekės yra skirtingų firmų ir ne visos būna sandeliuose LIETUVOS." - tai todėl man teks palaukti kol iš" ne LIETUVOS" gaus į Lietuvą mano prekes. Tai va toks tai ir tas motyvas tos mano rašliavos- užsisakykite prekes iš " sandelių ne LIETUVOS"- bus pigiau ir greičiau... Dabar atlieku eksperimentą - kiek laiko užtruks mano užsakymo įvykdymas