Ermitaze buvo ryte viens.Inžinierius rašė:Gal kas turi nereikalingą ar žino kur yra Ikiru shallow versijos Chrome Pike spalva? Maximose (Kaune) tik deep'ą mačiau.
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Ermitaze buvo ryte viens.Inžinierius rašė:Gal kas turi nereikalingą ar žino kur yra Ikiru shallow versijos Chrome Pike spalva? Maximose (Kaune) tik deep'ą mačiau.
Kokiu budu?robkam rašė:.... gyli galima islaikyt toki koki nori, ar tai prie dugno, ar tai per viduri ar pavirsiuje.....
'Count down' budu, manau.Wytux rašė:...Kokiu budu?
As ta ir darau, nors kartais, bet retai uzsidedu koki ir vobleriuka, bet kadangi spininga pirkau pagrinde blizgem, tai lengvesniu nei 15g vobleriu nelabai ir uzmetu :D :DTadas80 rašė:Zvejokit visi blizgem ir niekas niekur neluz ☺
Vakar vakare savom akim matyta kaip ištraukė gražuolę tarp Kauno ir VilniausVitalijus.R rašė:Vo kad netaip liudna butu.radau is kito forumo ataskaita.tik koju nesulaizikit,jau tamsu....(Gal pusantros ar dvi savaites atgal buvom kelias dienas Nery pabandyt arciau Vilniaus. Vienas kitas sapaliukas, viena diena vakare salaciu nemazai matesi, nedideli netgi teko pagauti. Su ausra bandem viena diena, bet apart lasisu kupru daugiau nieko nesimate. Vakarinej zuklej irgi buvo pasirodzius tauri zuvis. Priedo, beeinant i viena vieta, pririnkom maisiuka voverusku )
Taigi parase, tarp Kauno ir Vilniaus. Upe Neris, pasiziuri i zemelapi "grazesnes/teisingesnes" vietas ir vaziuoji.amigooo rašė:O tiksliau, kurioj vietoj ištraukė? Planuoju važiuoti pagaudyti kur nors, tai galvoju, kad geriausia būtų važiuoti ten, kur jau yra žuvies ir pagauna jas žvejai
ne tau vienam reiketu, pasakytu kur tai ryt ryte minimum 20 zuvies ieskotoju butu. Ir siaip viena pasakymas, kad jau jama, zveju koncentracija padidins, juolab kad dabar gali be licenzijos drozt.amigooo rašė:Labai jau didelė Neries atkarpa tarp Kauno ir Vilniaus. Reikėtų tiksliau sužinoti kur kimba žuvis![]()
Pernai buvau liudininkas kaip pakrantiniai su valtiniais vieni ant kitu su peiliais soko... kazkaip nejauki situacija buvo... nes peili ir paciam issitraukt teko. Aciu dievui viskas issisprende be rimtesnio konflikto, nes valtiniai pridejo i kelnes issigande kad valties borte skyliu atsiras.inf rašė:Upe visu, jie ta pati mane apie tave. Plaukiam upe i savo vieta ale blem kazkoks asilas stovi musu vietoje ir baido zuvi :D :D :D tuoj mes ji isvysim :D
nezinau kas ka mano, bet yra elementari kultura, jei matai kad vieta uzimta tai vaziuoji i kita, ka bent jau as darau. O ne stoji salia ir skersuoji. Gal tasmtai yra normalu lipt ant galvos man ne, kazkaip krante tokiu bajeriu jau senai nemaciau, o cia is valties drasus.inf rašė:Upe visu, jie ta pati mane apie tave. Plaukiam upe i savo vieta ale blem kazkoks asilas stovi musu vietoje ir baido zuvi :D :D :D tuoj mes ji isvysim :D
tai gal čia tu buvai, kuris manęs prie upės klausė?Nafania rašė:Nuo kada prasideda licencinis laikotarpis? Nes jau žmones kalba, kad nuo rugsėjo 1 dienos privaloma turėti licencijas žvejojant Neries upei.
visada buvo isimciu, siais metais, 10-20 min po baidarkes prasidejo sou, beveik iskart kibimas, uzsikabino mamke.martynasm rašė: be to siuo metu laiku zuvis baiksti ir visi laivai ja gasdina, be situ plauke dar 2(tik nestojo) tai praplaukus apie valanda jokiu gyvybes zenklu ;)