Pas juozapa ;)SauliusM rašė:Jo. Sitie irgi geri. Buvo man atveze is kazkur Klaipedoj. Bet Vilniuj tai her kur gausi tokiu. Nemaciau niekur. Tik ar geresni uz st46 klausimas. Sakyciau panasus tik pigesni.
Pas juozapa ;)SauliusM rašė:Jo. Sitie irgi geri. Buvo man atveze is kazkur Klaipedoj. Bet Vilniuj tai her kur gausi tokiu. Nemaciau niekur. Tik ar geresni uz st46 klausimas. Sakyciau panasus tik pigesni.
maude pernai ar uzpernai, siemet vargu ar i top papuls. Labai suprastejus pagaminimo kokybe, pribega vandens i vidu, luzta liezuveliai vos pataikius i akmeni. Na ir vanduo siemet aukstokas, sunku skandinti, aisku rogosa zuvis nebutinai nuo dugno ima.SauliusM rašė:Nu tikrai ne nebent. Didzioji dalis rogosus maudo. Ir nieko cia keisto. Geras, kibus, placiai dirbantis, gerai uzsimetantis ir salyginai nebrangus vobleris. Ko dar reik?
tai ka siemetiniam topam prognozuoji? as asmeniskai irgi ne vien rogosais gaudau. bet nu tikrai jie pas mane uzima ir uzims didele dali.martynasm rašė:maude pernai ar uzpernai, siemet vargu ar i top papuls.
nieko neprognozuoju, pagyvensim pamatysim, bet rogosais nusivyles ne as vienasSauliusM rašė:tai ka siemetiniam topam prognozuoji? as asmeniskai irgi ne vien rogosais gaudau. bet nu tikrai jie pas mane uzima ir uzims didele dali.martynasm rašė:maude pernai ar uzpernai, siemet vargu ar i top papuls.
Nu va tokios informacijos ieskotojam parasau (ipilu zibalo i ugni, su salygabkad kabliuku tema issisemia). Buvau zvalgyboj Nery siandien, patikrinau keleta spot'u ruoze nuo Kauno iki Geguzines. Maciau labai anksti ryte svintant viena DIDELEEE, nugaryte pakaisiojo atsitraukdama nuo kranto link sroves, kol priejau krantu iki tos vietos nebekaisiojo nei nugarytes, nei dar kazko... Bandziau sukuot aplink tai nei metaliuko, nei rogosiuko, nei kokio kito vobleriuko nekando.. daugiau nieko neteko net matyt per 5val. Siai diena Nemune veiksmo kur kas daugiau, turbut uz savaiteles kitos atsiras daugiau judesiukobir Nery (aisku as gal ne laiku ir ne vietoj, bet is dvieju pabandymu per pastarasias 10 dienu nekazka...Aqua v. rašė:''ka jus cia plepat, kas man neidomu; rasykit geriau kur vakar pagavot lasiu, kur matet daug isejimu, ant ko pagavot ir kada man ten vaziuot?? ''
Neuzkabino tas timonas manes kazkaip. Is jackalu tai man voveres zenkliai labiau patinka.martynasm rašė:nieko neprognozuoju, pagyvensim pamatysim, bet rogosais nusivyles ne as vienasSauliusM rašė:tai ka siemetiniam topam prognozuoji? as asmeniskai irgi ne vien rogosais gaudau. bet nu tikrai jie pas mane uzima ir uzims didele dali.martynasm rašė:maude pernai ar uzpernai, siemet vargu ar i top papuls.yra kruvos kitu dirbanciu vobleriu, gal tik ne tiek universaliu. pvz. timonas darosi tikrai populiarus
Mhm, tiek pagal spekus tiek pagal kaina ans analogas rogosui, bet rogosas kur kas geriau dirba (jaucias) ir svoriai nors ir vienodi, bet man rogosas geriau skrenda + rogosas sinkingas (bent jau man irgi tai kaip privalumas)SauliusM rašė: Neuzkabino tas timonas manes kazkaip.
Na taip jie tikrai skirtingi, ir rogosas atrodo visaip kaip "geresnis" beje pas mane rogosai visi pirkti pries pora metu kai tik pradejau "sirgt" tai aisku radau info kad jie "vieninteliai" veikia tai ir uzsipirkau sociai, puses jau neber bet ne vienas neluzo visi (6 jei gerai suskaiciuohju) visi prarasti i dugno kliuvinius. Ir vis kai uzeina pabandyt kazka kita, vis kokia nesamone nuperku (na gal ne nesamone, bet visada truksta kazko iki to pacio banalaus rogoso) liecia ir timonus ir pontoon21 ir pan. Aisku pasitaiko ir prilimpanciu kaip sugar deep ar duo deep feet bet vistiek rogosai lieka prue favoritu...Aqua v. rašė:Timonas ir Rogos labai skirtingi masalai. Ir labai gali but, kad tam tikrom salygom konkreti zuvis nepaemusi vieno, susiviliotu kitu.
Beje Timonas kokybe ne per plauka nelenkia Rogos, korpuso plasmase - s..dinesnes nesu sutikes, luzta ne liezuvelis, skyla korpusas nuo savo paties uzmetimo sistemos sratelio smugiu, kabliukai gerokai silpni
, danga/dazai - visiskas niekalas
Nesu rogos fanatas, nei timon, bet gaudau ir tuo ir tuo. Taip sakant kazkas sugalvojo tinkama modeli(ius) musu reikalams, bet jau gaminakitaicai pagal 'pigiausia' uzsakyma.
Na va sitas dar nebandytas, bet kazkaip skeptiskai ziuriu... Kaip tik ermitaze maciau "akcijyte" sia savaite ~ 4 eurus vnt ir akcija butent sitam modeliui (ne visoms zukles prekems) bet nekilo ranka paimt pavarcius dezute rankoje. Kaip uzmetimas jo? Nes atrodo kaip vienas is tu visai neskraidanciu, o tai vienas is priprotetu, nes agresyviai dirbanciu ir gerai srove laikanciu yra daug vobleriuku, bet daznai uzmetimas joks, arba metas kaip blizge, bet darbas primena prirista nuoruka (pvz duel hardcore heavy sinking)...Tadas80 rašė:Spro Ikiru shad puikus vobleris ir nebrangus tik trisakius reik pasikeist
Turiu ikiru puikiai metasi , ir dirba puikiai .vaitko rašė:Na va sitas dar nebandytas, bet kazkaip skeptiskai ziuriu... Kaip tik ermitaze maciau "akcijyte" sia savaite ~ 4 eurus vnt ir akcija butent sitam modeliui (ne visoms zukles prekems) bet nekilo ranka paimt pavarcius dezute rankoje. Kaip uzmetimas jo? Nes atrodo kaip vienas is tu visai neskraidanciu, o tai vienas is priprotetu, nes agresyviai dirbanciu ir gerai srove laikanciu yra daug vobleriuku, bet daznai uzmetimas joks, arba metas kaip blizge, bet darbas primena prirista nuoruka (pvz duel hardcore heavy sinking)...Tadas80 rašė:Spro Ikiru shad puikus vobleris ir nebrangus tik trisakius reik pasikeist
Lyg tai maximoje prie liepkalnio kamachius pirkdavau pries 2 metusSauliusM rašė:Jo. Sitie irgi geri. Buvo man atveze is kazkur Klaipedoj. Bet Vilniuj tai her kur gausi tokiu. Nemaciau niekur. Tik ar geresni uz st46 klausimas. Sakyciau panasus tik pigesni.
Nu ok, praktiskai ikalbejot, jei uz 5 eurus galima su visom tom savybrm vobleri nupirkt (na + pora owner trisakiuku) tai smagu ir lieka isbandyt.Tadas80 rašė:Spro puikiai dirba gerai metasi laiko srove, o be to dar ir zuvi gaudo.Patikrinta
jus cia lyginat pirsta su tuo daiktu. visiskai, kardinaliai skirtingi vobleriai, skirtingom salygom ir tt...vaitko rašė:Mhm, tiek pagal spekus tiek pagal kaina ans analogas rogosui, bet rogosas kur kas geriau dirba (jaucias) ir svoriai nors ir vienodi, bet man rogosas geriau skrenda + rogosas sinkingas (bent jau man irgi tai kaip privalumas)SauliusM rašė: Neuzkabino tas timonas manes kazkaip.