Aciu uz pasidalijima nuomones, vertinu. Visada gerai praktine patirtis, ir pats metausi del tos galios, nes ji ir i kaina atsiremiaTukas rašė:PelkiuSenis as lygiai taip pat masciau, kaip ir tu dabar, ir papuole man nusipirkti neptune 2.6ag![]()
Varikliu esu patenkintas, bakelis integruotas. Dabar tik namuose pilna uzpilu ir zinau, kad man uzteks visai dienai.
Vien variklis sveria tikriausiai maziau nei akumas.Bet dabar jau pora metu paplaukiojus, noriu nors 5ag, kad iseiti i glisa... kiek zinau visiems taip buna

Kolegos, beje, ar labai skiriasi variklio darbo garsas nuo jo galingumo? Nes plaukem su draugo 5AG keturtakciu, tai toks jausmas, kad jis triuksmingesnis uz svogerio 9.8AG dvitakti. Tai dabar mastau, jei pasiimciau dvitakti 2.5AG tai cia butu plerpaliukas baisus ar dar dar lyginant su kokiu 5AG.
Bei, gal kas koki atnaujinima zino, girdejo apie valciu tech apziuras? Nuo kada planuojama naikinti ar nebeplanuojama, nes as sutikciau internetu susimoket mokesti ir atsispausdinti lapa, kad tik nereiktu darbo diena nusiiminet nuo darbo ir vazinet.