Nesikvieti i svecius ir nematai.Edosius rašė:Tai kur tie starkiai?? Kažkaip neteko matyti..Saugirdas rašė: Dar vaikai jo neragave, o nei starkio, nei lydekos file nebevalgo.
Nu tai cia tas turbut laaabai senai buvo...Wytux rašė:mano laikais...
Tai jo, senai ...geri laikai buva .. .nereikejo seiliu varvint i monstrus ziurint.liorenas rašė:Nu tai cia tas turbut laaabai senai buvo...Wytux rašė:mano laikais...
Net ciabatai prie platformos priderinti...renaldas rašė:Vot takije surovije pacani zivut v Kidainei..
as turiu kam rodyt ir taip savo....o jei jum atrodo,kad nenormalu kai moteris nerodo viesai nu ka galiu pasakyt..pensininkas rašė:Ramaska, jei butum zjb ciolka, jau seniai i avatarke sisiandrus isidetum, o tai dabar kaip menininke alkagalicke peizazus dedi
Tai cia sukiles vanduo, matai kad Virgis su kroksaisSkridžas rašė:Bet tai kai džiuna bubliai,rytoj bus vanduo?
Paaiškinkit man nesporstmenui kame vinis, kad platformas būtinai reik statyti metras nuo kranto ir paskui šusti su gumovykais, o ne ant kranto sausumojerenaldas rašė:Vot takije surovije pacani zivut v Kidainei
Nu Telsiuos meninku siaip labai dauk...Ramūnėlė:) rašė:as turiu kam rodyt ir taip savo....o jei jum atrodo,kad nenormalu kai moteris nerodo viesai nu ka galiu pasakyt..pensininkas rašė:Ramaska, jei butum zjb ciolka, jau seniai i avatarke sisiandrus isidetum, o tai dabar kaip menininke alkagalicke peizazus dedi
Algi, i si klausima tau gali atsakyt tik VirgisSkumbrotas rašė:Paaiškinkit man nesporstmenui kame vinis, kad platformas būtinai reik statyti metras nuo kranto ir paskui šusti su gumovykais, o ne ant kranto sausumojerenaldas rašė:Vot takije surovije pacani zivut v Kidainei![]()
Niekaip logikos nepagaunu....
gumovyku ir striukes dėvėjimo priežastis- per varganas pora valandų nusvilusios iki raudonumo pedos ir rankos- nusprendziau geriau paprakaituot nei dar labiau susvilti..na o apranga buvau lietui paruoses- bo iki beveik 11 val ryto lijo atsakanciai..Skumbrotas rašė:Paaiškinkit man nesporstmenui kame vinis, kad platformas būtinai reik statyti metras nuo kranto ir paskui šusti su gumovykais, o ne ant kranto sausumojerenaldas rašė:Vot takije surovije pacani zivut v Kidainei![]()
Nu tai aš nesmerkiu tik klausiuvyrgaz rašė:gumovyku ir striukes dėvėjimo priežastis- per varganas pora valandų nusvilusios iki raudonumo pedos ir rankos- nusprendziau geriau paprakaituot nei dar labiau susvilti..na o apranga buvau lietui paruoses- bo iki beveik 11 val ryto lijo atsakanciai..Skumbrotas rašė:Paaiškinkit man nesporstmenui kame vinis, kad platformas būtinai reik statyti metras nuo kranto ir paskui šusti su gumovykais, o ne ant kranto sausumojerenaldas rašė:Vot takije surovije pacani zivut v Kidainei![]()
tak vot nekubėkit smerkti nežinodami..