vakar ir buvau, tai trys ištraukti iki kilogramo, dar vienas kibimas buvo ir viskas
UL
Kur, ant ko?JustasM rašė:vakar ir buvau, tai trys ištraukti iki kilogramo, dar vienas kibimas buvo ir viskas
Jis gi Klaipedzkas... Pas juos ten viskas kimba...V1lius rašė:Kur, ant ko?JustasM rašė:vakar ir buvau, tai trys ištraukti iki kilogramo, dar vienas kibimas buvo ir viskas
Tas neplanuotas skausmingai atrodo...arvydas_ rašė:Vis planuoju, bet niekad neįkeliu nuotraukų iš žūklės, nors pačiam visad smagu pažiūrėti kaip kitiems sekasi.
Tai vat vakar buvau po Neries upę pabraidžioti. Viso 4 kibimai, 3 iš jų krante. 1,8kg, apie 600/700g ir vienas neplanuotas apie 78kg užsirovė ant kablio...
Nu jo, viskas aišku tada..Ce5ar rašė:Jis gi Klaipedzkas... Pas juos ten viskas kimba...V1lius rašė:Kur, ant ko?JustasM rašė:vakar ir buvau, tai trys ištraukti iki kilogramo, dar vienas kibimas buvo ir viskas![]()
Neplanuotas laimikis tikrai neblogas..arvydas_ rašė:Vis planuoju, bet niekad neįkeliu nuotraukų iš žūklės, nors pačiam visad smagu pažiūrėti kaip kitiems sekasi.
Tai vat vakar buvau po Neries upę pabraidžioti. Viso 4 kibimai, 3 iš jų krante. 1,8kg, apie 600/700g ir vienas neplanuotas apie 78kg užsirovė ant kablio...
Į krantą išbridau, kad patogiau būtų, atsisėdęs su replytėm po biški išjudinau ir toliau tęsiau žūklęV1lius rašė:Neplanuotas laimikis tikrai neblogas..arvydas_ rašė:Vis planuoju, bet niekad neįkeliu nuotraukų iš žūklės, nors pačiam visad smagu pažiūrėti kaip kitiems sekasi.
Tai vat vakar buvau po Neries upę pabraidžioti. Viso 4 kibimai, 3 iš jų krante. 1,8kg, apie 600/700g ir vienas neplanuotas apie 78kg užsirovė ant kablio...kaip baigėsi?
Nemunas tu teisus 100% čia dar nornalesnio dydžio šapaliukai. O ganosi monstrai 3kg ir virš :-)turgis rašė:Pagal kranto akmenis kazkokia tai didesne upe...Ar ne upiu tevas Nemunas bus ?
Čiubikų kabliai balti nėra blogi. Iki 2kg šapala ant srovės atlaikė be problemų. Ir kabliai nei kiek nesideformavo. Aišku po kiek laiko kaip ir visi atbunka.shelwius rašė:Čiubikam iškart keiskit kablius, patariu nuo dūšiosoriginalai tikrai niekam tikę...
doze rašė:sveiki, reikia pagalbos:) per n zukliu siemet 1 sapalas pagautas.. zvejoju chubikais......