Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #664908   Aqua v.
 18 Geg 2016 16:36
hipy rašė:....tai sakai geriau kurt istorijas apie nukryziuota berniuka, nei nieko nesakyt?... man kazkaip atrodo, kad jei neturi ka pasakyt i tema - tylek...
nemanau, kad Jonauskas tik pucia burbula ir nera jokiu iniciatyvu 'grazinkim tinklus...'. Jei turit faktu ir irodymu - paklausyciau/paskaityciau. O kolkas tai tik ... samokslo teorijos (nepasinaudojant gerais principais 'neturi ka pasakyt - tylek' :-D )
 #664909   SauliusM
 18 Geg 2016 16:47
Iniciatyvu yra. Tik ju yra ne viena. O pagal tai kaip Jonauskas pasirenka is kuriu iniciatyvu daryt bauba ir pijara tai uzdega zalia sviesa kitom. Nes kol cia trizniuos del tos lasisu priegaudos kursmarese kuri ir taip legali siandien, tik priemus pataisas reiktu aplinkos apsaugai dirbt pradet (o taip nesinori), tai prafis visus ezerus su kauno mariom vel. Isminties pas ta Jonauska aptikta kaip pas kiaura ciajnyka.
 #664938   hipy
 18 Geg 2016 20:45
Aqua v. rašė:nemanau, kad Jonauskas tik pucia burbula ir nera jokiu iniciatyvu 'grazinkim tinklus...'. Jei turit faktu ir irodymu - paklausyciau/paskaityciau.
nu tai tau ir sakom, kad jis budamas daugumoj, gasdina kad kazkoks komitetas kazka negero daro, o pasirodo tam komitete ta pati dauguma lemiama balsa turi. nemanai kad logikos truksta ir kazkokiu priestaravimu paciam sau kvepia?...
Aqua v. rašė: O kolkas tai tik ... samokslo teorijos (nepasinaudojant gerais principais 'neturi ka pasakyt - tylek' :-D )
siaip tas "patylet" jonauskui skirtas buvo, kad maziau lotu ir savo partijoj pirma apsikuoptu, o ne tamstai...
 #664940   Aqua v.
 18 Geg 2016 20:56
hipy rašė:....siaip tas "patylet" jonauskui skirtas buvo, kad maziau lotu ir savo partijoj pirma apsikuoptu, o ne tamstai...
siaip as taip ir supratau, bet labai jau 'prasesi' :oops: :) , nu zodziu siaip sposas ;-) , sakykim Sauliuj skirta buvo :-D .
 #664952   SauliusM
 18 Geg 2016 22:10
martiz-zz rašė:As cia toki gal kvaila klausima paklausiu bet...
ar dar vyksta kas su zveju rojumi? ar galioja tos taisykles suo metu nustatytuose ezeruose ar ne? :roll:
Tos tai cia kurios? Mano supratimu tai kazkokios spec taisykles niekad ir nebuvo patvirtintos. O vyksta tiek kad zada Moletu rajone kelias valciu nuleidimo vietas irengt siemet. Nu jau treti metai kaip zada ir pinigus paskiria. Bet tas rojus tai eilinis Jonausko burbulas
 #664991   SauliusM
 19 Geg 2016 15:58
saulenas7 rašė:ir panašų klausimą turiu. Įžuvinimo planai neišnuomotų telkinių už leidimus yra(pinigėliai surinkti :-)),
o ar yra kažkokios ataskaitos kas realiai įvykdyta?
Labai geras klausimas. Yra tos ataskaitos. Bet jos taip surasytos, kad velnias koja nusilauztu jas bestudijuodamas. Man asmeniskai kantrybes neuztenka.
 #666763   upinis
 09 Bir 2016 09:57
SauliusM rašė:Gali netycia tekt visus mobilizuot greituoju budu.
Net labai į tai panašu.
O prieš tai jau buvau pamanęs, jog ragini nesikišt į šitą reikalą ir tai atrodė gan keista :shock:
Stebint įvykius aiškėja, kad likti nuošalėje būtų diiiiiiidelis apsileidimas:
http://www.delfi.lt/news/ringas/politic ... d=71473514
 #666877   Rmax
 10 Bir 2016 09:48
SauliusM rašė:gali ir mum kita savaite antradieni ir/arba ketvirtadieni taip susirinkt tekt. bukit pasiruose, sekit info ;-)
Sauliau, tu mane pirma karta stebini is gerosios puses :grin:
buvau parases zinute i Lasisa tema, reakcija nulis visu, net nesitiki, kad zdin visiems...

ok, laukiam info
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 132
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė