Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #665848   upinis
 30 Geg 2016 12:50
Pereitą savaitę išsiruošęs pažvejot, prisiminiau, kad mano metinis leidimas nebegalioja :cry: .
Na, ne bėda. Užsukau maximon ir sakau: leidimo reikia.
O atsakymas kiek netikėtas: per "Perlo" terminalą ar per kasą norite :donknow' ?
Greit susiorientavęs klausiu: kaip bus pigiau?
Atsakymas: per kasą. Ir dar bus 50% nuolaida žūklės prekėms.
Valio ''plot . Imu leidimą, išspausdintą ant kasos čekio su perspektyva, kad išbluks ir gaunu dar vieną čekį apsipirkimui su nuolaida. Galioja iki birželio 1-os.
Žvilgteliu į žūklės skyrių - o ten ir be mano čekiuko yra nuolaida 40% :superšokas. Reiškia, manoji 50% negalioja :cry:
Na, bet nuolaida vistiek yra. Naletaj, tarapis, pakupaj živopis!!!
Tik pirkti ten nelabai randu ką !nea!
 #665904   pensininkas
 30 Geg 2016 21:38
Lasaros. Lasosiaus nebepagauna tai ir mekne zjb. Po metu kitu mekniu nebepagaus tai ir plotke uz lasisa skanesne taps
 #665930   Wytux
 31 Geg 2016 09:58
Wytux rašė:
Skridžas rašė:Wicka išvis ar yra gyvai mates lasosiu :roll:
Matau labai trumpai.... kuoka per galva ir jau negyva ...
 #665968   Wytux
 31 Geg 2016 18:11
Vakar vakare prikirtau 'lasisos' tai poto visa nakti sapnavau kad meskos mane vaikesi :? Siandien bandysiu uzgerinet alum.... :roll:
 #665971   pensininkas
 31 Geg 2016 18:19
As jau tusonkes is tu masalu verdu. Bet kelis dar gyvus laikau nes vakarais liudna vienam svaigintis tai bent sitie uz kompanija pabuna kad liudesys visai neuzvaldytu
 #665976   pensininkas
 31 Geg 2016 18:31
Liorenai, senokai bendroj zuklej dalyvavom, gal sakau reiktu apie birzelio viduri pasiplanuot, juolab ir karsiai isnest turetu ezeruose ir neisrankus pasidarys, o ten egzemplioriu pagauna ir 3+kg. Aisku, tik vietas reiktu uziminet penktadieni ryte
 #665979   Wytux
 31 Geg 2016 19:00
liorenas rašė:A nebevarai naujos lasisos gaudyt? ;-) zinau kur masalo dafiga mano azuoliuku lapus grauzia... :evil: :ruko
Tai norejau tavo azuolus pakratyt, bet kai skambijau sawaitgali nekelei rago :roll: ta iradau ir taip derlingu vietu ..
Per du vakarus pakankamai palupau, dar dabar yra ka ryt, plius partija katik padzioviau :ruko sekmadieni plieskiant saulei praejau ruoza, tai vaikeli kokiu egzemplioriu maciau :superšokas Kaipsakant vaidzelis nuteikia pozityviai :-D
p.s. rodos ir gera ruoza ziobriams ant pravodkes radau ......
 #665984   liorenas
 31 Geg 2016 20:01
pensininkas rašė:Liorenai, senokai bendroj zuklej dalyvavom...
Teisybe... :roll: tik kad artimiausias nesuplanuotas savaitgalis tik po joniniu nusimato... ;-) :-D vat tadu i paderinsim... ;uolrait
 #665986   liorenas
 31 Geg 2016 20:07
Wytux rašė:...kai skambijau sawaitgali nekelei rago :roll:
Labai as stiprioj nekondicijoj buvau tuomi momentu kai pastebejau kad skanbyjai... :roll: nu o visos kitos zinios baisiai geros is taves... ;-var-var.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 87
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė