Tikriausiai nesusidūrei su tikrais Rudrų fanais, kurie turi po 20-30vnt.rusla02 rašė:Rudros fanas
Tiek normaliu lydeku nepagaun per sezona ,kiek tu rudru turedmundaxx rašė:Tikriausiai nesusidūrei su tikrais Rudrų fanais, kurie turi po 20-30vnt.rusla02 rašė:Rudros fanas
Vakarykščiai rezultatai:Mr_G rašė:Gera vakara,
Buvau prisipirkes visokiu 'varvekliu', gryzdavome irgi retai be ispudziu.. taciau nusipirkus pirmaja Rudra suspenda supratau, kad zodzio 'retai' gali ir visai nelikti. Zinau kad dauguma galvoja, koks tikslas moketi tokius pinigus, bet geros emocijos atperka kiekviena centa..
nesvarbu ta rudru kaina. Nei brangu nei ka. Va kalafijorai tai brangusMr_G rašė:Vakarykščiai rezultatai:Mr_G rašė:Gera vakara,
Buvau prisipirkes visokiu 'varvekliu', gryzdavome irgi retai be ispudziu.. taciau nusipirkus pirmaja Rudra suspenda supratau, kad zodzio 'retai' gali ir visai nelikti. Zinau kad dauguma galvoja, koks tikslas moketi tokius pinigus, bet geros emocijos atperka kiekviena centa..
1. 4,2 kg
2. 7.3 kg
3. 3.6 kg
4. 1.7 kg
5. 4.9 kg
Irodineti niekam mes neprivalome, renkames, tai kuo labiausiai tikime.
Man geros emocijos atperka visa ju kaina. Niekam nesiulau, nieko neirodineju..![]()
Pagavai - paleisk...
Reiskia zvejas nemoka gaudyti ant rudros :DRapolas rašė:Gaudo ne rudra ,gaudo žvejas
p.s.: nu vat man pvz. rudra negaudo ,o DUO gaudo gerai
Aš vat niekaip 128 Magsquado neprakalbinu nors tris turiuJurginas rašė:Biški popsuchos
Galiu parodit kaip raiklaucys rašė:Aš vat niekaip 128 Magsquado neprakalbinu nors tris turiuJurginas rašė:Biški popsuchos
Aš nieko prieš, galiu pavairuot Alus ir vakarienė mano sąskaitaCameL rašė:Galiu parodit kaip raiklaucys rašė:Aš vat niekaip 128 Magsquado neprakalbinu nors tris turiuJurginas rašė:Biški popsuchos
Aš irgi per du metus tik šiemet atsidariau,tai ta proga šiandien du 110 Lake Police pasiemiaulaucys rašė:Aš vat niekaip 128 Magsquado neprakalbinu nors tris turiuJurginas rašė:Biški popsuchos