Prestingas rašė:Sveiki, gal kas pasiulytu vietu tarp jonavos ir kauno? Tikslas sapalai. Pludine
Meknes jus meknes. Dar pasakykit, kad 100 proc. Ziobris...egis74 rašė:Tu nedurnas , bet 100 procentine mekne.
Criuxas rašė:Meknes jus meknes. Dar pasakykit, kad 100 proc. Ziobris...egis74 rašė:Tu nedurnas , bet 100 procentine mekne.
Spiningas, vobleris, sapalai 2 vnt., per 3 val.
Kokiu dar klausimu turite, kolegos pludininkai beigi donkininkai?
O ką ant kablio dedi? Aš šiandien bandysiu į Nerį lėkt, tik kad šalnos naktį buvo, slėgis pakilo, tai kažkokio gero kibimo nelabai verta tikėtis turbūt.Minde83 rašė:Liocas rašė:Minde vis dar fideris?kuo vilioji placiaburni?
Tikrai fiderissu pludine kazkiek gal idomiau, bet tai vargas. Tiesa viliuoju sweet corn'u, tai kad biski iseina prabangi zvejyba
![]()
o tai kiek kilogramų sumeti tų kukurūzų?Minde83 rašė:Liocas rašė:Minde vis dar fideris?kuo vilioji placiaburni?
Tikrai fiderissu pludine kazkiek gal idomiau, bet tai vargas. Tiesa viliuoju sweet corn'u, tai kad biski iseina prabangi zvejyba
![]()
SarkazmasSokratas rašė:o tai kiek kilogramų sumeti tų kukurūzų?Minde83 rašė:Liocas rašė:Minde vis dar fideris?kuo vilioji placiaburni?
![]()
Ant kablio corn'a dedu. Tikrai verta tiketis, patikek. Dabar oras beveik ne itakoja. Geriausiai ryte. Veng duobiu.Etikmat rašė:O ką ant kablio dedi? Aš šiandien bandysiu į Nerį lėkt, tik kad šalnos naktį buvo, slėgis pakilo, tai kažkokio gero kibimo nelabai verta tikėtis turbūt.Minde83 rašė:Liocas rašė:Minde vis dar fideris?kuo vilioji placiaburni?
![]()
O ką ant kablio dedi? Aš šiandien bandysiu į Nerį lėkt, tik kad šalnos naktį buvo, slėgis pakilo, tai kažkokio gero kibimo nelabai verta tikėtis turbūt.[/quote]Minde83 rašė: Tikrai fiderissu pludine kazkiek gal idomiau, bet tai vargas. Tiesa viliuoju sweet corn'u, tai kad biski iseina prabangi zvejyba
![]()