kodel suvartyt? Reikia gelbet zmones kai matai kad jie degraduoja ( nors viesai tai vadina 'kvalifikacijos kelimu" ).....
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Nu kaip kaip ...kaip lasaros turbut, jei dviese per diena nei vienos iskaitines zuvies nepagavo. tai kita diena nuvare i viesnami 'pasikelt kvalifikacija".....vava rašė:tu geriau papasakok, kaip jie realiom salygom pasirode
Su 10km ir dar su "pasėdėjimais ant suoliuko" nesitikėk jokių lašinių numetimovyrgaz rašė:10 km iki namu..sunkiai lašinys metasi..
Viskas aišku . Jei vargsti 15 metų tai reiškias kad gydais pas daktarą, kurtis nieko nesupranta... Ieškok gero gydytojo, kuris šitam reikale nusimano, kitaip viskas transformuosis į artrozę ir baigsis gelžiniais sąnariais... Klaipėdoj patarčiau pas ką eit, kituose miestuose jau pats teiraukis kas sugeba tokias bėdas remontuoti,..vyrgaz rašė:Trumpai tariant artritas..mokslinis pavadinimas ilgas..gyvenu su juo jau 15 metų..
Na per tuo metus buvo geru laikotarpiu- pirma krito viens sanarys, ji patvarkė, po poros metu krito kitas..kai vaisttai nebegelbėjo- itrauke i biologiniu vaistu programa..po metu ja nutrauke del neefektyvumo, nor man gerai buvo neskaitant pastovaus stomatito..metus po programos vaistu beveik nereikejo..tada vel paumejimas- metai su crb 40-100 ribose, daktaras tik tabletes israsinejo, diklakas tik 2x100 padedavo kol galiausiai pakeičiau gydytoja ir ve papuoliau i biologiniu vaistu programa- 2,5 mėn be kitu vaistu,begiot dar negaliu bet dvirka minu be problemu..ir burna nenuplysus..Skumbrotas rašė:Viskas aišku . Jei vargsti 15 metų tai reiškias kad gydais pas daktarą, kurtis nieko nesupranta.......vyrgaz rašė:Trumpai tariant artritas..mokslinis pavadinimas ilgas..gyvenu su juo jau 15 metų..
Daugiau ar.....užlipimas ant molo katorginis,jei sugauni tai dar baisiau gaunasi...eLPi rašė:Persivalgei žuvies ar ...
Melnragėj ir aš jau nebeįveikiu tų akmenų iki strimelinių vietų, per toil šokinėt...Kuzmičius rašė:Daugiau ar.....užlipimas ant molo katorginis,jei sugauni tai dar baisiau gaunasi...eLPi rašė:Persivalgei žuvies ar ...
Skumbrotas rašė:.....šę po didžiulius kibirus, kokių 40ltr talposKas įdomiausia - sake kad prie delfiniariumo turi pasistate mikriką su bačkomis, tad tą laimikį tose bačkose susūdys, patys iki aušros numigs ir rytoj vėl gaudys, kol visos bačkos pripildytos ir kibirai bus pilnį - tada tik važiuos namo
![]()
pas mane darbe, kaimynas prekiauja kažkokioms plastikinėms taromis,vakar vienas per klaida ieškojo pas mus kubilo sūdymui....Užeiti paklausti po kiek kubilai?Wytux rašė: bratka - ideja verta demesio
PaklauskSkridžas rašė: pas mane darbe, kaimynas prekiauja kažkokioms plastikinėms taromis,.....Užeiti paklausti po kiek kubilai?
Yra... Bet juk saiko pas kai kuriuos nėra ... Šiemet pastebėjau tendenciją kad visi nedaėde įsitaisė vežimėlius, kuriais ir tempia tuos milžiniškus pusbačkius, kai kurie vos dviese pavelka - be tų vežimėlių niekaip nuo molo nenuneštu trūkio negaveWytux rašė:O tai strimelem apribojimu nera?
itariu, bus sitas http://rekvizitai.vz.lt/imone/fach_pak_baltic/Skumbrotas rašė:Paklausk![]()