Klausimas kam reikalingas suktukas zvejojant vobleriu, kitas dalykas, metimui itakos ziedelis gal ir turi, bet taip pat ir zaidimui, nuo kaikuriu nujemus teko atsiprasyti ir grazinti atgal, po pasikeite darbas.
inf rašė:Nesenai sau paciam padariau atradima (nepykit, kas senai tai zinojo ir as busiu neidomus ) ir galvoju pasidalinsiu sia patirtimi. Taigi jau pernai bemeginant craluso guolini suktuka kilo mintis, kad jo didelis svoris kenkia voblerio balansui... Na pamasciau ir pamirsau. Siemet bezvejodamas slakius vis keikiau toliasaudzius voblerius su uzmetimo sistemom, kad jie labai nestabiliai metasi. Kartais idealiai, kartais sukasi kaip bumerangas. O draugas salia manes timono visai nesugebejo toli mesti su trumpoku kotu. Ziuriu pas ji tas craluso sukutis net 0,7 g sveriantis. Sakau pamegink tu ji pakeisti lengvesniu. Pats irgi nuimiau savo nedicka sukuti, palikau tik lengva karabina ir nusirinkau ziedelius nuo nosies vobleriu. Na ir ka timon pas drauga pradejo bent jau kas antra karta mestis nesivartydamas. Man jaugi pavyko netgi dvigubai sumazinti blogu metimu, (7 is 10 metimu gavosi geri) vien atsisakius nesunkaus sukucio ir ziedelio. Logika aisku tame, kad besimetantis vobleris lekia uodega i prieki ir kuo sunkesne uodega bei lengvesnis priekis, tuo jis mesis tiesiau. taigi priekyje net ir menkiausias svoris, gali daryti itaka, kai nuo gero iki blogo tiek nedaug. Aisku tai yra ne pas visus voblerius. Vieni stabiliai vartosi ore ir nieko nepadarysi, kiti lekia kaip strele ir su sunkiu sukuciu. Bet va yra dalis kurie "neapsisprende"
Prie to pacio noreciau pagirti Timon skestantiji modeli, nes nepaisant gandu kurios apie ji girdejau, ale jis blogiau metasi negu plaukiantis, jis mane suzavejo. Skestantis timonas, bent jau su mano kotu metasi daug stabiliau ir toliau uz plaukianti. Labai laukiu salaciu sezono, tiketina jis bus tame labai geras.