Dar manau teks palaukti kokias geras dvi savaites,atviro vandens
Nežadinkite manyje žvėries, jis ir taip neišsimiega…
Labas. Kurioj cia vietoj prigaudei?tukasG rašė:Velykinės. Pirmosios šiemet.
Tai tu su Edziu pasitarkSaugirdas rašė:Bus Tribunos komanda geguzes 14d varzybose???
Peralkusių ir dabar užtektinaitukasG rašė:Lyg ir be varžybų nieks nespiningauja... Varžybininkai bent jau neįskaitinių žuvų į terbas nekemša. O ir mėtyt nebūtina ten, kur sterkai veisiasi.
Būtent.Šaltupys rašė:Peralkusių ir dabar užtektinai.
Aha, skubu...giedriuzzz rašė:TukasG, gal gali ant maps.lt marių žemėlapio sužymėti taškus kur nemėtyti, nes ten tupi starkis?
O ka, tu su nanotriomba gaudysi starki?giedriuzzz rašė:TukasG, gal gali ant maps.lt marių žemėlapio sužymėti taškus kur nemėtyti, nes ten tupi starkis?
Daryt spiningavimo varžybos Kupiškio mariose per sterkų draudimą tai ką aš žinau. Organizatorių valia įdomiSaugirdas rašė:Varzybos gerai. Bet per starkiu draudima. Kiek starkiu nuo lizdu bus nukelta. Graudu.
tai jei milijonas mano kitaip, nei tamsta, tai gal ir problemos ieskoti reiketu ne pas 'milijona'!?tukasG rašė:Lietuva tokia šalis, kur geriausia nedaryt išvis nieko, nes jei tik kažkas kažką bando daryt, tuoj atsiranda milijonas manančių kad daryt nereikia - negalima...
Yra tokia kategorija - "pavyd0liai", kiek milijonų jų bebūtų, nesiruošiu kreipt į juos dėmesio ir kitiems nesiūlau.Aqua v. rašė:tai jei milijonas mano kitaip, nei tamsta, tai gal ir problemos ieskoti reiketu ne pas 'milijona'!?