Aha bebryne tarp varliu plaukionciu :Dkablys rašė:Vajezau ,koks nususesaurimas22 rašė:viena istrauke ant blizgutes lygiai 30 cm margis storas toks greiciausei privalges varliu.
Prikabinti failai
Aha bebryne tarp varliu plaukionciu :Dkablys rašė:Vajezau ,koks nususesaurimas22 rašė:viena istrauke ant blizgutes lygiai 30 cm margis storas toks greiciausei privalges varliu.
Prikabinti failai
Vilkas rašė:Nebuvo, bet dabar gyvena vobleris.
Jei skaidrus vanduo, tai kažkiek padėtų, poliarizacija nuimtų nuo vandens atspindį, blizgesį. Bent jau su fotiku užsidėjus pliarizuotą filtrą skirtumas jaučiasi kai vandens telkinio dugną fotkinu.Vilkas rašė:Įdomu ar polerizuoti akiniai padėtų pamatyt dugne esančius kliuvinius?
Iki tam tikro gylio. Kaip rase kolega, nuima atspindzius ir jei taip nematei kas daros, su akiniais matai, kad saka ar visas rastas guli. Uzpraeita zvejyba buvau be akiniu, tai ne karta isegiau i sakas. O taip pravedi masala kaip reikia, zinoma, mano upelis seklesnis nei kad tavo.Vilkas rašė:Tiek tos, nedaug turiu masalų, kad su kitais dalintis. Įdomu ar polerizuoti akiniai padėtų pamatyt dugne esančius kliuvinius?
o jus upetakistai va tokiose situacijose kokio atkabeklio nenaudojat? ezere ar tvenkiny, jei uzkabini toliau nuo kranto ar kur gylyje, tai mires reikalas, na bet nedideliuose upeliuose kur neibrendat, tai turetu padet va tokiose situacijose.Vilkas rašė:Be britkelnių. Nusifotkinau visas vietas iš kurių nepavyko išsitraukt voblerių, ir kai pašils vanduo bandysiu sužvejot.
Jau senai neįsivaizduoju žvejybos be poliarizuotų ačkarikų. Ir labai gerai turėti dvejus akinius, tamsius - saulėtui orui, ir šviesius - apniukus ar vakarui, prieblandai.Vilkas rašė:Tiek tos, nedaug turiu masalų, kad su kitais dalintis. Įdomu ar polerizuoti akiniai padėtų pamatyt dugne esančius kliuvinius?
Vavava, aš jau irgi suprantu, kad man reiktų dviejų. Dabar turiu "amber'ius", tai ryte, dieną, per rūką man viskas OK, galima sakyt pilnai patenkintas, bet kai ateina vakaras, tai su tais akiniais jis ateina vos ne dviem valandom angsčiauarabas rašė:Ir labai gerai turėti dvejus akinius, tamsius - saulėtui orui, ir šviesius - apniukus ar vakarui, prieblandai.
Taip, poliarizuoti akiniai tai gėrisVilkas rašė:Aišku, tai kaip supratau mano paskutiniai foto su akiniais nebūtų baltos spalvos saulės atspindžių? Gal dar kokius nebrangius akinius turit ir galit rekomenduot?
Tau matyt pasisekė, kad nepataikei ant bele-kokių. O aš buvau gavęs dovanų...vava rašė:tai kad kazin ar rasi akiniu, skirtu butent zuklei??? ir, atsiprasau, bet kokiom mechaninem apkrovom turi but atsparus akiniai???
Gal ir būna kai kurie modeliai su užrašu "žvejams". Bet ne čia esmė. Svarbu,kad būtų pakankamai tvirti, duotų reikiamą vaizdą ir būtų patogūs ilgai nešioti.Vilkas rašė:Upinis, o paprasti ir žvejybiniai kaip nors vizualiai skiriasi ar tik prie vienų yra prierašas, jog skirta žvejybai?
Apsiniaukusiai dienai, vakarui, prieblandai tai tik geltoni, jokiu pilku, melsvu ar rudu...blight rašė:Tai vakarui galvoju kogero geriausiai butų pilkais stiklaisO kokius stiklus pats naudoji? Nes iš to "tamsius" ir "šviesius" nelabai eina suprast