Kiek stumi ant grudako ?Skridžas rašė:Nu yra,aš biški štanga pakiloju,ir ka?Ce5ar rašė:Sveiki, sportininku yra?

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Kiek stumi ant grudako ?Skridžas rašė:Nu yra,aš biški štanga pakiloju,ir ka?Ce5ar rašė:Sveiki, sportininku yra?
Nedaug siaip:) su 100 uzbaigiu 8 kartus:) nesu niekada spaudes max, tad nzn...Wytux rašė:Kiek stumi ant grudako ?Skridžas rašė:Nu yra,aš biški štanga pakiloju,ir ka?Ce5ar rašė:Sveiki, sportininku yra?
Tai čia yra vienas kuris dažnai koduojasi,manau ten profesionalassavas rašė:Netinki... Cia litrobolo asu iesko
Klausimas skridzui buvoCe5ar rašė:Nedaug siaip:) su 100 uzbaigiu 8 kartus:) nesu niekada spaudes max, tad nzn...Wytux rašė:Kiek stumi ant grudako ?Skridžas rašė:
Nu yra,aš biški štanga pakiloju,ir ka?
Man kolkas tik pusmamkes margos kabinejas eseriu ieskant, tai skerst nelabai yra ka. Aisku, geriau negu nieko, bet adrenalinu sotus nebusipensininkas rašė:tai ar bus nuotraukų su daug kraujo ir mėsos kalnais po savaitgalio žvejybų ???
tu kada paskutini karta pilna vargOliska diena dirbai??pensininkas rašė:Atrabotat tai 3 dienos