Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #657316   pensininkas
 13 Kov 2016 10:29
Efka, gal buvai ar pro sali ejai ir matei kokia situacija skerdykloje kur pernai pilni kibirai mesos buvo? Ledas dengia?
 #657407   Wytux
 13 Kov 2016 20:26
Nu kam tu brakta tokia didiele platforma pasiemei - kaip vaikas ant jos atrodai ......

Ir nesupratau - sekei kad Nery linksminates, o foto nuo tos kvadratavos balos ? :roll:
 #657507   Skridžas
 14 Kov 2016 18:45
..vieną istoriją žinau ta tema..irgi viena moteriškė sava broliui jam nežinant uždėjo tą užkeikimą .ar porčių..žodžiu nuėjo pas burtininkas davė nuotrauką, į kitą saują pem litų, tas uždėjo tą porčių ,kad tas brolis nebegertų....
Tas brolis iki šiol nežino kas čia su juo daroma ,bet matyt tas porčius buvo silpno level'io, ar pigus,nepritaikytas šiam atvejui, nes tas kaip gėrė taip toliau ir geria.... :-D
 #657508   saivaras
 14 Kov 2016 18:54
aišku "Žvejys" ir dar pateiksiu pvz: lokio pagautas didžiausias ešerys nuo 400 g per 2 m. paaugo iki 800g...
Kitų žvejų laimikio dydžiai bėgant laikui irgi auga...

quote="Wytux"]loky- o tu zvejys ? :roll:[/quote]
 #657516   Wytux
 14 Kov 2016 19:17
E liorenai- ne tavo kuolai ir taburete pas mane bagaznyke metosi ? :roll:
Skridžas rašė:
Wytux rašė:nu as tai bent pagaunu ...
wicka žinai kad ši savaitė be patyčių? :roll:
As rimtai pagaunu :liež-uvis
 #657520   liorenas
 14 Kov 2016 19:32
Wytux rašė:E liorenai- ne tavo kuolai ir taburete pas mane bagaznyke metosi ? :roll:
Mano.. :oops: bet kai pas tave bagaznykas didelis, tai gal labai netrukdo... :ruko Varysim savaitgali zuvaut ir pasiimsiu... ;uolrait
 #657534   Skumbrotas
 14 Kov 2016 20:50
Tikriausiai paprastojo skaičiavimo būdu - viens kabanas, du kabanai, trys kabanai........... šešiolika kabanų.........t.t. Bet mano patirtis rodo, kad iš miškininkų galima tikėtis net ir to, ko būti negali.... :) Nu pvz panašiai kaip lapė sūrį dalino :!: :lol:
 #657548   pensininkas
 14 Kov 2016 21:22
E, rebiatos, kokios firmos zeberklus naudojat nersiancias lydekas zvejojant? Kazkaip uzsimaniau troskintos padaziuke lydekos su kartofelium
 #657552   liorenas
 14 Kov 2016 21:45
Skumbrotas rašė:Tikriausiai paprastojo skaičiavimo būdu - viens kabanas, du kabanai, trys kabanai........... šešiolika kabanų.........t.t. Bet mano patirtis rodo, kad iš miškininkų galima tikėtis net ir to, ko būti negali...
Nu ne visai taip skaiciuojama... :roll: konkrecios metodikos dabar neivardinsiu, nes pats tuo neuzsiimu... :ks> medziotoju bureliai pagal tam tikras metodikas juos susiskaiciuoja, o apie tai kad kiekvienas burelis parodo skaicius tokius kokius jiem atrodo gražūs, tai cia kita kalba... :roll:
P.s. Skumbrotai, nu ne visi miskininkai yra svolaciai kaip kad tamstai atrodo... ::hai-bai
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 87
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė