MikuMaku: Graaaatzzzz
pagaliau pasikabino
Zvejysmegejas: Super foto

Zvejysmegejas: Super foto

Man kepurė su snapeliu į žvejybos pabaigą pradeda spausti galvą, o tašikė su dviem buterbrodais ir dvylika voblerių taaaip nuspaudžia petį, kad apie fotiką nenoriu ir pagalvot. O yr žmonių, kur ant galvos kamerikę užsideda. Kaip sakoma, toli nešant ir gaidys į aviną pavirsta. Šiaip tai ačiū, vaizdai gražūs.zvejysmegejas rašė:tačiau akys, reginčios neapsakomus gamtos vaizdus, regis, sutinka parimti tą naštą
Pasidalink kaip atrodo , mane sudomino irgi nes desini peti kiekviena zvejyba pjaut pradeda.DainiusM rašė:nuo siu metu pradejau naudoti tasiuka ant dirzo- neapkrauna peciu ir nugaros, kol kas LABAI dziugina.
konkreciai tokio nebandziau, bet meginau ivairius variantus, nuo dirzo-tases, rapalaslimbag'o, liemenes su daug kiseniu,
docentasss rašė:Šiandien Merkio aukštupyje bandžiau pagauti savo pirmąjį upėtakį ant spiningo, deja žvejojau nuo dešimtos iki ketvirtos vakaro, nė kibimo, brolis išvis pirmąkart spiningą rankoje laikė ir pagavo nelegalų dvidešimties centimetrų upėtakiuką , manau kaip pirmoji žuvis ant spiningo ir dar upėtakis tikrai neblogas startas) laikas praleistas gerai, malonų nuovargį užskaitau
p.s. kaip prikabinti failus šitam forume, nerandu)
http://www.fs.usda.gov/Internet/FSE_DOC ... 199817.pdfzvejysmegejas rašė:mindoze, gal žinai, kur galima rasti ichtiologų straipsnių bei tyrimų ta tema? Pačiam įdomu, tačiau nepavyko rasti, o pastarųjų žūklių metų matydavau jau įžiūrimą žuvų mailių, tad neišsiritusių ikrų galimybes jau buvau atmetęs.