ahaEvaldas Z rašė:Velyvo rudens nakti ?

ahaEvaldas Z rašė:Velyvo rudens nakti ?
Pats mastau imti irgi daug kas gyria ryskes spalvas sapalui.Lagaminas rašė:mastau irgi pasiimt koki penketuka. kokias spalvas pasiulytum?
Natūralų, kaip mailiuką, juodą, rudą ir jų atspalviusLagaminas rašė:mastau irgi pasiimt koki penketuka. kokias spalvas pasiulytum?
Spalvine gama, kokybe, nes kabliai geri, padengimas atrodo neblogas, o ir darbas liuks visai. Aišku, žiūrėsiu kaip šapalas juos vertinsSaugirdas rašė:Zilvinai, kuo suzavejo?
Aš ir taip manau, žinai kavenski šapalai mandri, kaip ir patys ribokai, japansko anys daikto norės padaužytSaugirdas rašė:Sapalas sakis: Zilvinai, pagedai, dabar eik NAAAAAmo ir atnesk mum normaliu masalu. :D
Vamzdiec visiems šapalams...giedrius777 rašė:Nu manes tos padielkos neveza,imetu savo namu darbus pavasariui,vasarai
Dešinė eilė atrodo mirtini!giedrius777 rašė:Nu manes tos padielkos neveza,imetu savo namu darbus pavasariui,vasarai
Normalūs jau nebetelpa į dėžutesrotveileris rašė:Aš ir taip manau, žinai kavenski šapalai mandri, kaip ir patys ribokai, japansko anys daikto norės padaužytSaugirdas rašė:Sapalas sakis: Zilvinai, pagedai, dabar eik NAAAAAmo ir atnesk mum normaliu masalu. :D
Iš vieno forumiečio pirkaublight rašė:Shelwius o tu tuos "Chujokus" pas brolius pirkai ar kur?Reiktų ir man gal porą "dėl veislės"...
chu..ovai supranti.Lagaminas rašė:kaip supratau lyginat japonus su ju kopijom. nafik?...
ne visada pigi mesa bloga buna... as gaudau ant trulinoya vobleriu lydekos eseriai labai puikiai kimba turiu daug ju modeliu ir visi labai geri kokybiskai padaryti su labai geros kokybes kabliais. sapalus taipat su trulinoya gaudau ir ant ju kartais daugiau pagaunu negu ant chubiu ar kitu brangiu firmu. tuos brangius gaila leisti po krumais medziais tai imi trulinoya kur 2,50eur kad ir nutrauki tai juk ne 10 ar 15eur o kimba ant ju tikrai. ne 10 ir ne 20 sapalu pagauta jau. . vienas minusas trulinoya nera sapalinio modelio nerencio maziau kaip 80cm tai vasara seklesnese vietose jis nelabai tinka.Daugirdas rašė:Yra vienas posakis, kurį galėčiau kone auksinėms BOLD raidėm virš durų pakabinti: "Pigią mėsą šunys ėda". Nu jei labai pigi ta mėsa, tai galima paeksperimentuoti, blogiausiu atveju bent dzikų bus :D