ima issenBurtas rašė:Sveiki,
Gal kas galite pasakyti kokios firmos nuotraukoje pateiktas vobleris?
Dėkui už pagalba.
ima issenBurtas rašė:Sveiki,
Gal kas galite pasakyti kokios firmos nuotraukoje pateiktas vobleris?
Dėkui už pagalba.
130speimantasv rašė:kuris dydis jum is depsu balisongu geriau gaudo ar 100 ar 130?
ir kurios spalvos geriausiai pasiteisine?zanelis rašė:130speimantasv rašė:kuris dydis jum is depsu balisongu geriau gaudo ar 100 ar 130?
Nuo vietos priklausys, ar deepai reikalingi, asmeniškai nenaudoju, nes kur gaudau, gyliai max 2,5m, tai paprastų SR tipo pakanka. Plaukiančius naudoju kai atšyla, lydeka tampa aktyvi ir kai sukyla žolės, šiaip labai patinka, o ir kibūs man - tai lėtai kylantys voblikai. Na pradžiai, tai turėk Zipbaits Orbit 110, nes jis labai lengvai pasiduoda tvičui. Nori Japonų, tai įsigyk tikrai kibių ir kokybiškų OSP Rudra, OSP Varuna, Megabass Vision, Megabass ITO Shiner, Jackall Magsquad ir t.t.The Joker rašė:Šiam sezonui ketinu išmėginti tvichingą , noreciau sulaukti patarimu , kokius pradziai 5 masalus privalu tureti dezuteje , svoriai iki 16- 18g . Beje pavasari kokie geriau pasitesina deepai, suspendingai ar plaukaintys? kur lydekos laikosi po nersto ?
O kokia 100 balisongo spalva einamiausia?Evaldas Z rašė:Balisong'a 100 paturejau labai trumpai, bet per tas keleta zukliu jis man labai patiko. Lydekoms matyt irgi, nes buvo nunestas su visu pavadziu. Ateinanciam sezonui pagaliau vel susimedziojau toki pat.
Pointerio iki siol neturiu nei vieno...
Idomu kiek kainuos :-)martiz-zz rašė:Visi kalba, iesko kur parsisiusti juos, na va bus ir pas mus
Labai geros kopijos, yra youtube video kaip dirba, praktiskai nuo originalu skiriasi tik kad ne sp, o slow sinking...vk rašė:Pabandymui užsisakiau šiuos vobleriukus-kopijas:
http://www.aliexpress.com/item/Retail-2 ... 78613.html
http://www.aliexpress.com/item/Retail-f ... 65942.html
http://www.aliexpress.com/item/Retail-f ... 83404.html
Nuy pas chacholus taui kaina proto ribose, brangiau 6,75 EuR nepastebėjau, nors žiūrėjau tik minoškes, ir tas kurios mane domina. Pas mumis kaina fgali būti šiak tiek didesnė. Kadangi, na čia tik mano nuomonė, tai yra konkrečiai ukraincų-ruskių, brendas, tai ir į LT anie atkeliaus iš iš UKR greičiausiai. Tai pabrangimą prognuozuočiau iki 20 procentų. Atsižvelgiant į modelį, ir kiekius kokius užsakys importuotojas. Bet aišku galiu ir suklysti, ir skirtumas nebus toks. Gali būti ir mažesnis. Faktas, kad jie nevažiuos iš PRC, tai tas ir padidinsis kainas pas mus.martiz-zz rašė:Visi kalba, iesko kur parsisiusti juos, na va bus ir pas mus
Siandien gaudziau su Andriumi tai snekejau kokia kaina bus.Tai pasakysiu ne didele ta kaina bus ju...ramkis rašė:Nuy pas chacholus taui kaina proto ribose, brangiau 6,75 EuR nepastebėjau, nors žiūrėjau tik minoškes, ir tas kurios mane domina. Pas mumis kaina fgali būti šiak tiek didesnė. Kadangi, na čia tik mano nuomonė, tai yra konkrečiai ukraincų-ruskių, brendas, tai ir į LT anie atkeliaus iš iš UKR greičiausiai. Tai pabrangimą prognuozuočiau iki 20 procentų. Atsižvelgiant į modelį, ir kiekius kokius užsakys importuotojas. Bet aišku galiu ir suklysti, ir skirtumas nebus toks. Gali būti ir mažesnis. Faktas, kad jie nevažiuos iš PRC, tai tas ir padidinsis kainas pas mus.martiz-zz rašė:Visi kalba, iesko kur parsisiusti juos, na va bus ir pas mus
I pm negaliu pasakyti kainos poto supyks.Andrius.O taip nedidele bus..Nes dar nera prekybojeramkis rašė:Kas yra nedidelė? 5,7...20€? Man pvz. Balisongą 16-17 yra nedidelė. Už kokybišką kopiją,tarkim kokis 5-7€ normali arba pakenčiama. 3-5 būtu nedidelėTaigi Aurimai22, kas yra nedidelė?
Na čia ne faktas. Tarkim,kaina nuo dilerinės iki mažmeninės gali tavo paminėtų skaičių. Gali ir iki didesnių. Bet kaip tai atsilieps kainai lentynoje - neaišku. Na manau laukti ilgai nereikės. Pasikartosiu,padidėjimas iki 20% nuo chacholų lentynos kainos būtu labai normalu. Nors nežinome kokiomis kainomis jie anuos pirks. Čia viskas sudėtingiau negu,kad galime įsivaizduoti.Cekasss rašė:Lietuviai be 100% antkainio nemoka dirbt tai kaina jauciu nustebins