Jei neima žuvys- ima žvejai.
Cekasss rašė:Nu ir cia kimba jums ant tokiu kislotnu spalvu? Zuvis turbut ne is noro maitintis griebia tokias spalvas o kad truksta kantrybe kad malasi kazkas nenormalaus salia
pasiziurek kokiam video i rytu sportininku (pvz Shanino) dezutes. Ten vien salota/fire tiger, kitokia spalva tik atsitiktinai (gal negavo testiniu/ikigamybiniu modeliu tokia spalva). Akivaizdziai modeliu labai daug, i spalva vienintele kislotna. Gamintojai, kuriuos anie reklamuoja, turetu duot pizduliai (o gal jau sudrausmino, liko tik seniau nufilmuotas 'kompromatas'Cekasss rašė:Nu ir cia kimba jums ant tokiu kislotnu spalvu?.....
o mano megstamiausias tigeris visa be dryziu gerai gaudogiedriuks rašė:man tai keista, kaip cia tiek daug zveju alia superspecu ir tiek daug kalbu apie tas spalvas, kai paciam kiek teko pasidomet literaturoj, .....kazkodel tikiu, kad jokio skirtumo, ar koks fire tigeris zalias, ar geltonas, ar melynas - svarbu su dryziais butu.
A va, tu man nepatyrusiam zvejui, pasakyk, sedi liaudis Kauno mariose, Kuršių mariose ir gaudo starkius ant guminukų, ir taip būna, kad tos pačios firmos, tas pats modelis, bet kitos spalvos ir keičia, žaidžia kol nepataiko tos kur reikia. Tikrai ne kartą esu girdėjęs, kad vienas pataiko spalvą ir pagauna, kitasgiedriuks rašė:man tai keista, kaip cia tiek daug zveju alia superspecu ir tiek daug kalbu apie tas spalvas....
Seni vobleristai neisduos paslapties, nes veliau patys pardavineja parsisiustus vobleriusarunas888 rašė:Sveiki is kur jus siunciates voblerius?gal zinot kokiu iternetiniu parduotuviu be ebejaus?
... ir dar alia superspecams:D dryžiukų pripiešiaamigooo rašė:... Seni vobleristai neisduos paslapties, nes veliau patys pardavineja parsisiustus voblerius
Ai bus gerai ir ebejusRapolas rašė:... ir dar alia superspecams:D dryžiukų pripiešiaamigooo rašė:... Seni vobleristai neisduos paslapties, nes veliau patys pardavineja parsisiustus voblerius
tai vat, kad girdejes, o ar pats tuo isitikinai?PelkiuSenis rašė:A va, tu man nepatyrusiam zvejui, pasakyk, sedi liaudis Kauno mariose, Kuršių mariose ir gaudo starkius ant guminukų, ir taip būna, kad tos pačios firmos, tas pats modelis, bet kitos spalvos ir keičia, žaidžia kol nepataiko tos kur reikia. Tikrai ne kartą esu girdėjęs, kad vienas pataiko spalvą ir pagauna, kitasgiedriuks rašė:man tai keista, kaip cia tiek daug zveju alia superspecu ir tiek daug kalbu apie tas spalvas....O gyliai daugiau nei 6m ir vanduo tikrai ne upėtakinio upelio skaidrumo.
Ilgai neieskant vieno is forumieciu pasisakymas starkiu zvejyboje:giedriuks rašė: tai vat, kad girdejes, o ar pats tuo isitikinai?manau per daug viskas sukraunama spalvai, galbut ji irgi lemia, nes starkis kiek zinau zuvis gerai mato tamsoj, tad galbut tiesiog pataiko tinkama kontrasta su konkrecia spalva, bet nereik atmest, kad salia yra tokie veiksniai, kaip zuvies aktyvumo metas, pravedimas ir t.t. maciau viena "Siandien kimba" laida, kur zvejojo starkius nakti ir sake "pataike su spalva", tokia tamsiai pilka, beveik juoda.
nu... man tai pasaka kazkokia, bet gi buna kiti ir Kaledu seneliu tiki.
Kiek pas pati spalvu ir kokios spalvos dominuoja?Mike rašė:Vakar pakartota vakarinė - naktinė žūklė Kauno mariose. Kibimas prasidėjo (neskaitant keleto atsargių krimstelėjimų) apie 22.00 val. Vėl krūva nerealizuotų kibimų. Kol buvo nesutemę daugiau baksnojo per violetinę Kopyto, prietemoje pilkšvą Keitech Easy shiner, o sutemus morkinę Kopyto. Gaudėm dviese, pagavom 5 legalius starkius ir vieną salatį (nuo dugno, džigaujant) ir dar gal 5 starkiokai keliavo paūgėti. Kirtimo metu nukaliau dvi gumas (prakeiktas Power Pro pintukas). Dar šviesoje tikrino laivybos inspekcija.
o tu kartais ne kokio politiko gimine, nes matau sh... malt gerai sugebi - prie ko cia viska zinau? rasiau taip kur nors?giedriuzzz rašė:Juokingai skamba pasakymas, kad su spalvomis neeksperimentuoji bet viską apie jas žinai![]()
P.s. The hound tau ne giminė?
turiu. mano nuomone tiger ir perch tipai is esmes niekuo nesiskiria ir vobleriui judant imituoja ta pati eseri.edmundaxx rašė:O tu nusipirkt taigerių, daugiau pagausi![]()
Nors į ką jie panašūs, net nesugalvoju
Is kur pirkai situs voblikus? Ebay ar Aliexpress nera tokiuzanelis rašė:parvyko pagaliau labai idomi partija...db belieka tik istestuot...
Ukraina,russia.man is baltarusu atvezieGruz1s rašė:Is kur pirkai situs voblikus? Ebay ar Aliexpress nera tokiuzanelis rašė:parvyko pagaliau labai idomi partija...db belieka tik istestuot...