taip pat ir vobleriai SU liezuviais gali neturet savo darbo ir turi but tvicinami..
bet gal irgi nesiplesiu sia tema 

bet jai darysit tai postinkit kad ir nelabai gausis . bet kaip as toks meistras tai jau ysivaizduoju savo jovala .Lagaminas rašė:taip pat ir vobleriai SU liezuviais gali neturet savo darbo ir turi but tvicinami..bet gal irgi nesiplesiu sia tema
Bet yra nemaza kategorija, kad ir liezuvius turi, ir darba kazkoki, ir tvichint galima, bet nejama ant ju ir visksLagaminas rašė:taip pat ir vobleriai SU liezuviais gali neturet savo darbo ir turi but tvicinami..bet gal irgi nesiplesiu sia tema
Geras.....savas rašė:Tik zuvys tau atsakys teisingai.
O jei tu manai, kad tai vobleris - nukopijuok savo fotke i googla ir suzinosi i ka tai panasu![]()
https://www.google.lt/search?hl=lt&tbs= ... 80&bih=850
Paprasčiau būtų, jei paimtum kokį Rapala CountDown (arba Original) modeliuką ir išsimatavęs visus parametrus bandytum nukopintscanax rašė:as cia rasau vien del to kad butu kritika, suzinociau kas yra teisinga, o kas yra neteisingai padaryta...
Isbandziau vobleri, Suspendina is po leto skesta, graziai juda i sonus, tvicui pats tas busscanax rašė:Sveikilabai aciu uz patarimus ir kritika
Beja kaip reikia liezuvelio grioveli teisingai ispjauti ? man nelabai jau tiesiai gaunas![]()
Grioveli reikia pjauti tuomet, kai šonuose dar turi dvi lygiagrečias plokstumas, o dar geriau pjaut kai ant stačiakampės kaladėlės nupieštas vobleris su matomu liežuvio kampu: -D Tada yra daug būdų nenugrybauti į lankasscanax rašė:Sveikilabai aciu uz patarimus ir kritika
Beja kaip reikia liezuvelio grioveli teisingai ispjauti ? man nelabai jau tiesiai gaunas![]()
Galima ir ~10cm bei ~4-5g vobrelį:D padaryt skęstantį ,o ir medžiaga ,iš ko ans padaryts,- ne taip ir svarbusKz rašė:Čia ar man vienam klausimas kyla kaip 5-6 cm vobleris sveriantis 4-5 g. skesta ar kaip? Balsa 8 mm. ar kudesne?