Klausk Salmolitos. Jie Daiwa atstovai. Kai rudenį man reikėjo Daiwa ritės (USA rinkai) detalės, tai apsiėmė užsakyti iš gamintojo.albertonis rašė:Klausimas: ieskau Daiwai bugno, kas Lietuvoj jais gali prekiauti? Reikia bugno Daiwa Revros 2506
Klausk Salmolitos. Jie Daiwa atstovai. Kai rudenį man reikėjo Daiwa ritės (USA rinkai) detalės, tai apsiėmė užsakyti iš gamintojo.albertonis rašė:Klausimas: ieskau Daiwai bugno, kas Lietuvoj jais gali prekiauti? Reikia bugno Daiwa Revros 2506
Na man 4 sezonus atlaikė, valą kloja gerai, jokių bėdų, bet buvo bėdų dėl lankelio atlenkimo mechanizmo. Nepaisant klebėjimo jau minėt vietoj dar dabar būtų galima naudoti, bet rankenėlę jos prašikau. Tiesa, svorių ji matė jai nepritaikytų, tai su XUL turėtų gerokai ilgiau laikyt.Vitolis rašė:Su 0.04 be problemų. Plonesnio nesukau.
Tuo pačiu noriu protingųjų kurmių patart kokią biudžetinę ritukę ant XUL kotuko prisabačint. Kad nebūt sunki ir apie 150 oirų Nusižiūrėjau Mitchell Mag Pro Lite 500. Gal kas naudojat?
Už tokius pinigus tik ryobi ecusima. Alivio visiškas mėšlas, laguna, spėju, irgi panašu.tomasgrinius rašė:Sveiki,reikia patarimo.shimano alivio ar daiwa laguna biudzetas apie 40e
zvejosiu daugiausia stovinciame vandenyje.su sukriukemis ir mazais vobleriukais.kotas pontoon21 gancho 213cm 4-16gPelkiuSenis rašė:Sveikas,
Kokiais masalais gaudysi?
Vandens telkiniai? upes? Stovintis vanduo?
Kaip daznai zvejosi?
Alternatvyva butu ryobi ecusima.