Kota surinko PracowniaRoztocze Lenkijoj. Man tas juodumas visai netrukdo, ne del grozio kota perku.Saugirdas rašė:Robkam kuris meistras sutinko kota?
Na, man tos juodumos ant kamscio... Fuuu...
robkam rašė:Kota surinko PracowniaRoztocze Lenkijoj. Man tas juodumas visai netrukdo, ne del grozio kota perku.Saugirdas rašė:Robkam kuris meistras sutinko kota?
Na, man tos juodumos ant kamscio... Fuuu...
Čia kokie voblereiai? gal galima jų kur pamatyti?robkam rašė:Ju gamybos voblerius ne tik bandziau, bet ir zvejoju jais pastoviai, mano dezutei jie sudaro gal 80 % turimu upetakiniu vobleriu, ir as sitais ju vobleriais prekiauju Lietuvoje.
Ačiū, nebereikia, radaurotveileris rašė:Čia kokie voblereiai? gal galima jų kur pamatyti?robkam rašė:Ju gamybos voblerius ne tik bandziau, bet ir zvejoju jais pastoviai, mano dezutei jie sudaro gal 80 % turimu upetakiniu vobleriu, ir as sitais ju vobleriais prekiauju Lietuvoje.
Neabijuok,tikrai sugausi.Ir nesitikejas rasi net dydeliu upetakiu.MikuMaku rašė:O su kokiais kotais vaikstot po tokius bruzgynus?
http://zuklys.lt/meskeres-lt/spiningine ... ro-spin-ltMikuMaku rašė:O su kokiais kotais vaikstot po tokius bruzgynus?
Tokiuse upese.Gali ir su tuo 1.8 eit o jei vasara padziuna.Gali brist su krioksais.Nera beda.Nes vietom tokios upes vos prateka.(kalbu kaip mano krastuose buna su mazais upeleis upetakiniais)PelkiuSenis rašė:Jau apkalbejom siek tiek, bet kad kartojasi klausimas. Tai man asmeniskai 2m per trumpas. Atsimenu kai rinkausi mane "gyde" kad oi, cia 1.8m per akis upetakiui ir t.t. Jei vaikstai upe - tai gal ir gana to 1.8m. Bet jei buni ant kranto - tai ypac vasara buna ir trumpas tas 2.3m, tai koks kelmas, tai medis psvires, o ten duobe ir z*pai ciujis, kad tn sedi margis, o pravest nu niekaip, nors imk ir grizk kelis simtus metru, kad perbrist i kita kranta ir padarytum ta metima kurio tau reikia. O siaip kiekvienam savo ir pagal upe.
Tokį patį naudojuaurimas22 rašė:http://zuklys.lt/meskeres-lt/spiningine ... ro-spin-ltMikuMaku rašė:O su kokiais kotais vaikstot po tokius bruzgynus?
Tokiu kamstine rankena tik.Dabar nusipirkau tam reikalui favorite profesonal iki 10 g.Ziuresim:)kaip bus.
Katik isigijau Matagi, blankas TR78 234cm, 3-14g, fast, 5-12lbMikuMaku rašė:Gal sian pavyks nulekti ir man paziureti kaip gyvena upelis bruzgynuose... Kazkaip vilties nedaug, kad rasiu vandens, bet paziuresiu...
Del kotu: kokias gramaturas naudojate? Kokias akcijas? Del ilgio apsisprendziau - 2.40m:) A ,ir dar, ar tepate kuom nors ziedelius per tokius minusus? Turbut apie pinta vala nera net ir ka galvoti...
Iki -2 naudoju pintuka. Ziedeliai sala, bet nieko nepadarysi, nusivalau ir toliau. Jei didesnis minusas, tai mono arba fc vala naudoju. Yra teke gaudyti prie -10 su mono valu tai ziedeliai nelabai besala. Vanduo susala ant valo nepasiekes ziedeliu ir nutrupa ties pirmuoju ziedeliu. Nepatogumas tame, kad masalai apledyja. Tepti nieko netepu.ar tepate kuom nors ziedelius per tokius minusus? Turbut apie pinta vala nera net ir ka galvoti...
Kiek metimų su juo padariai? kelias žuvis su juo ištraukiai, kad jau žinai jis jautresnis ar ne?robkam rašė:Katik isigijau Matagi, blankas TR78 234cm, 3-14g, fast, 5-12lbMikuMaku rašė:Gal sian pavyks nulekti ir man paziureti kaip gyvena upelis bruzgynuose... Kazkaip vilties nedaug, kad rasiu vandens, bet paziuresiu...
Del kotu: kokias gramaturas naudojate? Kokias akcijas? Del ilgio apsisprendziau - 2.40m:) A ,ir dar, ar tepate kuom nors ziedelius per tokius minusus? Turbut apie pinta vala nera net ir ka galvoti...
kotas pasaka, aisku atsiras tvirtinanciu kad gramatura perdidele iki 14g ir panasiai, bet cia bus tokie kurie matagi rankose nelaikus... siaip paliginau su savo turimu banaxu 2-11 g tai matagi zymiai jautresnis ir liaunesnis![]()
kainavo apie 300 eur.
Jo tepam, ne gi negali spiningas gulėti neteptas. Kai near ledo tai žuvaujam, bet kai ledas ant upelių 15-20 cm tada iškart pradedam tept....MikuMaku rašė:Gal sian pavyks nulekti ir man paziureti kaip gyvena upelis bruzgynuose... Kazkaip vilties nedaug, kad rasiu vandens, bet paziuresiu...