o pas ka daugiau :D jis jau praeitais metais man siule rinkta kota , bet dar nepasidaviauSaugirdas rašė:Ir visi kartu neueisim pas Anatoliju... ;)

o pas ka daugiau :D jis jau praeitais metais man siule rinkta kota , bet dar nepasidaviauSaugirdas rašė:Ir visi kartu neueisim pas Anatoliju... ;)
lauris matau is traku, yra ten vietiniu aplink trakus upetakiu? siaip idomu. as pats dzuku upiu vergas , bet trakus - aukstadvari zadejau kitais metais apziuretlauris rašė:o pas ka daugiau :D jis jau praeitais metais man siule rinkta kota , bet dar nepasidaviauSaugirdas rašė:Ir visi kartu neueisim pas Anatoliju... ;)
Pasiduok!lauris rašė:o pas ka daugiau :D jis jau praeitais metais man siule rinkta kota , bet dar nepasidaviauSaugirdas rašė:Ir visi kartu neueisim pas Anatoliju... ;)
reiks pasiduot,kolkas dar savo megabassu patenkintas , bet va kitamet jau reiks po biski ruostis tam pirkiniui :D o pats gal turi ? koki jei nepaslaptis?Saugirdas rašė:
Pasiduok!![]()
Superiniai ten kotukai. Labai gera ispudi paliko.
zinok pats vazineju irgi i dzuku upelius , aukstadvary buvau kelis kart , bet lb neilgam , nes pradedavo su baidarem plaukiot , taip ir pasibaigdavo zvejyboshoples rašė:
lauris matau is traku, yra ten vietiniu aplink trakus upetakiu? siaip idomu. as pats dzuku upiu vergas , bet trakus - aukstadvari zadejau kitais metais apziuret
Ar tu tik vasara prie upes buni ? Ziema vandenyje nera ko veikti, o pelketas krantas neimigravo i Anglija. Nendres irgi kaip kolai stovi, vasara i griovi ar siaura upeliuka irgi nesinori ilysti, nes langu del zoles mazai, ir patogiau juos apmetiti is kranto. Kaz kaip taip pagal mane.romas100 rašė:Nu suprantu, kad jusu krsto upiu geografija skiriasi nuo zemaitisku upiu . Bet vistiek, nu tarkim pakrsnte pelketa ir negali dabrist prie upes ar kaip cia. Arba , auksta zole - kaip cia, tipo gali aukstai iskeles spininga pravest, vistiek nesupratau kur cia geriau. Renkuosi spina nauham sezonui, todel ir klausiu
ir toks rusiskas skaicius: da kuja.PelkiuSenis rašė:O kaip su kainomis tokiu kotuku ant museliniu blanku?
Jei nieko pries, prisijungciau i faktini GUIDELINE "bandymu poligona"...Donis rašė:ok giedriuzzz
Tikras salaga, nei sau nei kitiemssalaga rašė:Vis tiek koks vienas kitas užkibs. Vis tiek koks vienas kitas bus paimtasPo neršto dar jie silpni gi būna. Ideali, kad upės dabar iki kokio kovo užaltų. Neblogai tai pasitarnautų upėtakių populiacijai. 3 mėn spaudimo nusibrauktų jiems.