alkanas rašė:
Liveris - siauliuose sportifkej shimano catana bx buvo
Tai butent ten siandien ir buvau ir abu shimano radau Catana ir Force master serijas, abu 240cm, uzmetimai vienodi 5-20g. Liginau abu pasiemes masteris smagesnis, biskeli liaunesne virsunele, tvirtinimas su rankena kai sukama (kaip mano Trabuco mathcui), 7 lt brangesnis nei catana. Paskui vaziavau i Parnu "Pas regimanta", ten pasiule ta Atemi, sako Shimano kopija ir zymiai rimtesnis, tipo Shimano dabar visi prisiveze kinietisku. Ir tas Atemi Light (catana ir masteris medium 5-20) kaip tik kokio ieskau 3-15g. Ir dar sako imk 270cm, nes lengvi svoriai bus geriau uzmest. O jaxona Jyg pirma 0-10g pasiule pas Ramuna ("melagi" taip ji visi vadina), o kita Jaxona 2-18g tai cia raudonuose namuose prie mildos "Boco" pardej.
Dar buvau vis Dakaro aido gatvej, tas siule is Kongeriu, kuriu padarimas man nelabai prie rankos. Na ir zinoma Romada siule Ultimate, cormorana ir sheakspera, kurios kainos visos virs 170 lt. Kiek ciupinejau tai ir Light neturejo, nors vienas Ultimate visai nieko buvo bet ne light.
Tai va Shiauliuose light teradau tik ta Atemi, kuris kazkaip zymiai sunkokas lyginant su Shimano.
Na dar ryt vaziuosiu iki turgaus, bet iskarto zinau kad jie nieko gero netures. Tai liks tik laukti keliones i VLN ir ten ieskot Shimano force masterio light arba catanos light.
Nors si savaitgali pabandysiu su savo rite, ant revuko spino 10-30, kaip metosi 0-1 nr. tada padarysiu galutini verdikta.