Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #644482   alkanas
 22 Lap 2015 11:38
pritariu, kad bliumbertui tam tikrai reikia sunkesnes rites neziurint i tai ar jis ul ar light, nera jis toks fainas spinas kaip apie jy rasoma, paprastu parasciausias pigus spinas kaip ir kiti pigus ne geresnis ir ne blogesnis, tokia banga tiesiog dabar ju uzejus visur rasoma ir susidaro zmonem ispudis kad cia kazkas tokio, tokios bangos vis uzeina apie ivairius spinus, pamenu shimano diaflasas ul buvo ant bangos, praejo, salmo irgi ...
 #644749   Saugirdas
 24 Lap 2015 19:07
Normalus tie spiningai. Nemaciau dar nei vieno su tokiu durnu defektu.
Kaimynas sunui toki nupirko. Tai pasakojo, kad lydeka 680gr i valti sugebejo ikelt. Matyt kokia partija kreivu buvo. Arba ziurinejo zvairys. :-D
 #644750   GvidasG
 24 Lap 2015 19:18
na tai turbut labai daug lietuvoj zvairiu, arba atvirksciai.. neprimatanciu. ;) o del lydekos, tai ir durnam aisku kad kuo pigesnis spiningas, tuo ten daugiau stiklo, taip kad nusipirkes stiklini gali ir ne tik lydekas kelt bet ir nuo bomzu atsimust.
 #644798   ramkis
 25 Lap 2015 10:47
Kuomet sutratinau savo kotą, greitam įsigijimui galvojau nusipirkt kažkį pigų kotelį, nes tokių kokių norėjau čiaa ir dabar tiesiog ant LT nebuvo. Nappa, teko išbandyti žvejyboje. Nu tai didesnio "bukiaus" nebuvau rankoje ir laikęs. Pagamintas gal ir dailiai, į kreivumus nekreipiau dėmesio. Nu bet tokio "mikrinio" koto tai ir užu dyką neimčiau. Po sekė daug perkratymų 30-50 euriukų kategorijoje. Absoliutus nulis. Visi čia išgirti ir iškalbėti pagaliai, ir liks pagaliais pomidorams paramstyti. Pakėliau kartelę iki 70 euriukų, situacija nepagerėjo. Nusispjoviau ir nebejieškojau, paskui staiga išdyko tai ko ieškojau, netikėtai. Dabar esu labiau nei laimingas :roll:
Taigi, pasitaupykit bent iki calzantė ar corto. Ar kažkas panašaus. Dar kažkokia daiwa panšesnė yra, pavadinimo nepamenu. Sūnui esu pirkęs įvairių pigių lenkų-kinų manufaktūrų gaminių. Nei vienas nesužavėjo, vieni buvo perlaužti per kelėną,kaip netinkami žvejybai. Kiti išmesti. Bet su nostalgija prisimenu jaxon odeon micro jig 210. Vat ten lenkai su kinai tikrai buvo padarę puikų "mikrinį" pradedančiajam. Gaila, bet sūnus nuskandino vieno ežero platybėse. '''bum
Taip, kad baikite pezėti apie napas, bluebirdus, salmo ir visokį kitokį šlamštą mikro jiginimui. Jier netinkami, net atostogų arba vieno savaitgalio per mėnesį žvejybai :-D
P.S. tai yra grynai mano nuomonė, kurią susidariau iš savo ilgametės praktikos, per kurią perkračiau, perbandžiau ir kitaip pačiupinėjau tikrai daug lazdų skirtų ne tik "mikrinimui".
 #644806   Mazeika
 25 Lap 2015 13:01
ramkis rašė:Kuomet sutratinau savo kotą, greitam įsigijimui galvojau nusipirkt kažkį pigų kotelį, nes tokių kokių norėjau čiaa ir dabar tiesiog ant LT nebuvo. Nappa, teko išbandyti žvejyboje. Nu tai didesnio "bukiaus" nebuvau rankoje ir laikęs. Pagamintas gal ir dailiai, į kreivumus nekreipiau dėmesio. Nu bet tokio "mikrinio" koto tai ir užu dyką neimčiau. Po sekė daug perkratymų 30-50 euriukų kategorijoje. Absoliutus nulis. Visi čia išgirti ir iškalbėti pagaliai, ir liks pagaliais pomidorams paramstyti. Pakėliau kartelę iki 70 euriukų, situacija nepagerėjo. Nusispjoviau ir nebejieškojau, paskui staiga išdyko tai ko ieškojau, netikėtai. Dabar esu labiau nei laimingas :roll:
Taigi, pasitaupykit bent iki calzantė ar corto. Ar kažkas panašaus. Dar kažkokia daiwa panšesnė yra, pavadinimo nepamenu. Sūnui esu pirkęs įvairių pigių lenkų-kinų manufaktūrų gaminių. Nei vienas nesužavėjo, vieni buvo perlaužti per kelėną,kaip netinkami žvejybai. Kiti išmesti. Bet su nostalgija prisimenu jaxon odeon micro jig 210. Vat ten lenkai su kinai tikrai buvo padarę puikų "mikrinį" pradedančiajam. Gaila, bet sūnus nuskandino vieno ežero platybėse. '''bum
Taip, kad baikite pezėti apie napas, bluebirdus, salmo ir visokį kitokį šlamštą mikro jiginimui. Jier netinkami, net atostogų arba vieno savaitgalio per mėnesį žvejybai :-D
P.S. tai yra grynai mano nuomonė, kurią susidariau iš savo ilgametės praktikos, per kurią perkračiau, perbandžiau ir kitaip pačiupinėjau tikrai daug lazdų skirtų ne tik "mikrinimui".
tai tamsta gal turit kokiu kotu padovanot? nelauzykit.. man ir pigus sueis :)
 #644807   ramkis
 25 Lap 2015 13:04
Mazeika rašė:
ramkis rašė:Kuomet sutratinau savo kotą, greitam įsigijimui galvojau nusipirkt kažkį pigų kotelį, nes tokių kokių norėjau čiaa ir dabar tiesiog ant LT nebuvo. Nappa, teko išbandyti žvejyboje. Nu tai didesnio "bukiaus" nebuvau rankoje ir laikęs. Pagamintas gal ir dailiai, į kreivumus nekreipiau dėmesio. Nu bet tokio "mikrinio" koto tai ir užu dyką neimčiau. Po sekė daug perkratymų 30-50 euriukų kategorijoje. Absoliutus nulis. Visi čia išgirti ir iškalbėti pagaliai, ir liks pagaliais pomidorams paramstyti. Pakėliau kartelę iki 70 euriukų, situacija nepagerėjo. Nusispjoviau ir nebejieškojau, paskui staiga išdyko tai ko ieškojau, netikėtai. Dabar esu labiau nei laimingas :roll:
tai tamsta gal turit kokiu kotu padovanot? nelauzykit.. man ir pigus sueis :)
Gal ir rasčiau dar kokį. Atvažiuok ir pasiimsi :-D Aišku jei esi nedarbingo amžiaus. T.y. moksleivis arba pencynykas.
P.S. pencija, tavęs tai neliečia :cool:
 #644836   aurimas22
 25 Lap 2015 20:47
Ramkis.Per stipriai pasakyta:D(bent apie birdus).Nors as esu moksleivis:D.Turiu 5g uzmetimo.Tikrai gan jautrus kotas,zvejojant mikrojigu.Tik visada gaudau iki 3g,nes per gaila bent jau man kaip kvailai skamba perkriauti jo t.y drozti ji...Nesiskundziu juo.Bet yra vienas jo minusas stora rankena.
Prikabinti failai
CAM00155.jpg
CAM00155.jpg (84.3 KiB) Peržiūrėta 4998 kartus(ų)
CAM00282.jpg
CAM00282.jpg (83.34 KiB) Peržiūrėta 4998 kartus(ų)
 #644850   aurimas22
 25 Lap 2015 23:40
The hound rašė:blue birda perkrauti :D :D 10g laisvai metyt gali su tuo iki 5g
Mano teise rinkties....Kaip noriu taip saugau ji.Ir skirk amziaus skirtuma ir mano finansus.Negaliu tavo Yamaga Blanks pirkti ir parduoti kaip uz nauja.Nors naudotas.O kai savaitgali dejau 5g jau linko.Jis jau visai.
 #644852   aurimas22
 25 Lap 2015 23:52
The hound rašė:blue birda perkrauti :D :D 10g laisvai metyt gali su tuo iki 5g
Neisizeisk bet pasakysiu durnas esi kaip batu aulas.Atvaziuok pas mane ir pazesim kaip pagaudysi srovei vento esery su tuo 10g.Ir bent sugausi nors 1 :DD
 #644854   Saugirdas
 26 Lap 2015 02:11
Su kotu mest gali belenkiek. Bet va, kad su juo dirbt. Tas birdas meta ir daugiau nei 10gr. Bet va dirba... 3coliu guma ir 5gr jam jau virsus. Ir nesekit pasaku, kad kitaip. Nors galima drozt. Bet ar to reikia...
 #644861   aurimas22
 26 Lap 2015 10:23
alkanas rašė:apie bliumberta nuomone, ir atrasymas kad man gerai nes kitokio neiperku ar geresniu nesu bandes turi bendro tiek, kad tas spinas geresniu nepasidaro
Iperku tik pakanka jo.Esu naudojas ir kitu.Jei reikia pasakysiu kokius.
 #644862   aurimas22
 26 Lap 2015 10:25
alkanas rašė:apie bliumberta nuomone, ir atrasymas kad man gerai nes kitokio neiperku ar geresniu nesu bandes turi bendro tiek, kad tas spinas geresniu nepasidaro
 #644863   ramkis
 26 Lap 2015 10:34
aurimas22 rašė:
Vot įdomu kokių? Ir kodėl ne mokykloje?(čia šiaip, gali ir neatsakinėti :-D )
 #644865   aurimas22
 26 Lap 2015 10:58
ramkis rašė:
aurimas22 rašė:
Vot įdomu kokių? Ir kodėl ne mokykloje?(čia šiaip, gali ir neatsakinėti :-D )
Neijunk durnio rezima.Yra toks dalyka kaip telefonas,ir duomenis interneto.Reikia jei nori galiu duot fb.Ar nupaveiksluot pasa:DSakau jai nori galiu isvardinti spiningus.(man ne sunku atsakyti).O jei nori gali atvaziuti i mazeikius ir pazesim kas geriau gaudo.
 #644870   ramkis
 26 Lap 2015 11:53
kamstis rašė:
aurimas22 rašė:).O jei nori gali atvaziuti i mazeikius ir pazesim kas geriau gaudo.
Dar vienam. :roll:
http://day.lt/
A sakai, čia dėl fazės, vaikiui kukuliai susisuko? Ar noras parodyt, kad jo kleckai dideli? Bet paprašius parodyt, tik šaukia, kad dideli ir siūlo pasilyginti kas toliau arba ilgiau pasysios(nors tai niekaip nesusiję su kleckų dydžiu), bet vat parodyti nesugeba(nenori, negali, neišeina,gėdijasi). Bet kai sako, "šunės loja, a karavanas eina" .
P.S. Kamščiau, a yr judesys didžiausioj ant LT kloakoj, ar pas braliukus reik judėt?
 #644874   Aqua v.
 26 Lap 2015 12:29
aurimas22 rašė:....O jei nori gali atvaziuti i mazeikius ir pazesim kas geriau gaudo.
:gutgut nu ir maladec,
nes jau uzpypina 'bobos', kuriems nekuklu pasigirt savo n desimtmete patirtim, paskiest apie kalnus sugaudytos zuvies,
bet pateikt faktus, foto, reportazus - jau ne onaras matai. As matai per 'kieta' boba, kad deciau reportazus. Tai ir sulauk atitinkamos 'pagarbos' :aina-sikt , ir patarimus tokiu bobu privaloma is3,14zdavot, kad jaunimas uz grina piniga nepriimtu.
 #644881   ramkis
 26 Lap 2015 13:10
Aqua v. rašė:
aurimas22 rašė:....O jei nori gali atvaziuti i mazeikius ir pazesim kas geriau gaudo.
:gutgut nu ir maladec,
nes jau uzpypina 'bobos', kuriems nekuklu pasigirt savo n desimtmete patirtim, paskiest apie kalnus sugaudytos zuvies,
bet pateikt faktus, foto, reportazus - jau ne onaras matai. As matai per 'kieta' boba, kad deciau reportazus. Tai ir sulauk atitinkamos 'pagarbos' :aina-sikt , ir patarimus tokiu bobu privaloma is3,14zdavot, kad jaunimas uz grina piniga nepriimtu.
O tai jei tos "bobos" įdės abele kokią foto su viena kita žuvim (neatmestina galimybė net ne jų pačių sugauta), dar dadės kelias medžių viršūnių nuotraukas dėl estetikos, ir šuns, ar kito kokio naminio gyvio, kuris baido perinčius paukštukus ir ką tik gimusius smulkius žinduolius, taps jau tais "kietais bičais" kurie gali vaikštinėti žandus papūtę ir nurodinėti kas ir kaip? Ar jie taps nuo to kažkokie geresni ir sulauks "atitinkamos'pagarbos' "(citata) ? :ruko
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė